- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.841
Amin canim insallah hepimizin mutlulugu bir istegimiz birÇok yorma bitanemm kendinii canım benimmm
İnşallah bitanemm yaa o kadar çok isterimki sizleride mutlu etmeyi ve aynı şekilde sizlerden gelen haberlerle mutlu olmayı Allahım hayırlısını versin inşallahh
Hani bana yok mu
selam kızlar
Selam zikzakım hoşgeldiiinn
kan vermedim canım yaa... ilk öğrenciğimde dedim ki yarın gider ken veririm, sonra vaz geçtim. internete göre ayın 12sinde doktora gidip muayene olmam gerekirmiş yani haftaya. dedim ki bekleyeyim nasılsa kan değeri ne olursa olsun ben gene merak edicem bu sefer ikinciye gene yaptırmak isticem falan... ne bileyim vazgeçtim kötü mü ettim sence;?
bu takvimi de doktordan dönünce koyayım diyordum Allah korusun bi aksilik bişey olursa diye korkuyorum:44:
eşim ve ben biliyoruz bi de siz başka kimseye demedik vallahi korkudan, Allah utandırmasın kuzum ne bileyim... değişik bi durum, duygu Allah herkese nasip etsin sağlıkla...
sabah ilk idrarımla bi daha test yaptım gene çıktı ama çift çizgi inşallah yoktur bi sıkıntı hepimiz Allaha emanetiz sonuçta dimi?
etmezmiyim dua canım hep ettim hep te edicem inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı... ben senin yazını görmüştüm cevap ta yazdım ama ya sen görmedin ya da bi kusur oldu cevap yazmamışsam affet canım... Allah hepinizden razı olsun...
sağol mersahımmm nasılsınnn
Canım benim... kan tahlilini sağlık ocakları da yapıyor gidip yaptırsan daha iyi haftaya doktorunu seçer keseyi ve bebeği görmeye gidersin... ama kan tahlili hamileliğini netleştirmek ve değerlerini ölçmek açısından çok iyi olur...
kimseye söylememekle iyi yapmışsınız.. biz söylemiştik daha sonra bir sürü açıklama yapıyorsun herkese gerek yok nasılsa öğrenecekler....
örtmenimmm
zikzakımmm canlarımm hoş gelşdnizz
internetim koptuıu anca yazabildimm beyawww
Yemek yicem soganimi ictim aferin bana. bu gun son soganda.ikinci postaya ne zaman baslaniyo
valla canım haklısn bencede herkese sölemek ii değil ben 3-5 kişiye sölemiştim ama bebeğimi kaybedince o kadarcık kişiye bile izah etmek çok canımı yakmıştıı bende kısmet olurda rabbim bir kese daha aynı mutluluğu yaşatırsa kimseye demicmm
bizde ilk etapta sadece aileler söyledik.. birde iki arkadaşımıza...... ama ondan sonra bir baktım herkes duymuş................. inşallah Allah nasip ederse en başta kalp atışı alana kadar kimse duymayacak aileler bile.......... arkadaşlara ve çevreye karnım belirene kadar söylemek yok
afiyet olsunn canımmmm
ben ikinciye diğer adete 10 gün kala die biliorum ama yasakıma sorarız gene :26::26::26:
2.yi 10 yapyon sankii öle hatırımdaaa
bence güzeldi yiyenlerde çok beğendi vallahi hemen tarif istedilerBence örtme üzerini sıcakken hani söner ve hanmur gibi olur çünkü üzerini örtünce o sıcaklıkla terler kurabiyeler bilemiyorum.Yediğinde un kurabiyesi gibi olmuşmuydu ağzında dağılmışmıydı bitanemm??Eğer öyle olduysa hani ağzında dağıldıysa problem yokÇünkü ben hiç yapmadım öyle dahada sönmesinler yumuşamasınlar diye
yasakıma geçmiş olsun, karabibere de tez vakitte döner inşallah diyorum sadece üzüldümCanımmm yasağımın pıhtılaşma sorunu var onun tedavisini görüyor onun için gitti doktora..
Karabiberimizinde özel sorunları varmış o yüzden giremeyecekmiş ama o bizi bırakmaz yasağımın dediği gibi alıştı o bize bizsiz yapamaz..
Başka değişik haber düşünüyorum ama aklıma gelmiyor hayatım ya bide benim yarın bat hayırlısı bakalım sabah eşimi uğurlarken çok az kasıklarımda ağrı oldu dahada bişey yok hayırlısı bakalım umarım bende yarın güzel haberlerle gelirim buraya
canıım doğru diyorsun ama yaptırmayacağım kan tahlili sanırsam eşimle de dün öyle konuştuk. haftaya doktora gidince yapıcak zaten kesin, bi sorun var sa da orda öğrenicez nasılsa o yüzden yaptırmayayım diyorum.Canım benim... kan tahlilini sağlık ocakları da yapıyor gidip yaptırsan daha iyi haftaya doktorunu seçer keseyi ve bebeği görmeye gidersin... ama kan tahlili hamileliğini netleştirmek ve değerlerini ölçmek açısından çok iyi olur...
kimseye söylememekle iyi yapmışsınız.. biz söylemiştik daha sonra bir sürü açıklama yapıyorsun herkese gerek yok nasılsa öğrenecekler....
Tmm o zaman daha var rahatima bakayim
aynı fikirdeymm canımm bende öle yappcamm yoksa herkese anlatmakk zor gelioo üzüo insanıı
nese kii Rabbime şükürr gene doğal yoolarla hamile kaldıkkk ben hiçç sanmıoyordum hamile kalabileceğimii :26::26::26:
hatta Allah bilio yaa mart gibi işlten çıkıp tedavilre başlıcaktıkk öle plan yapmıştık çk şaşırdım dı hamile kalıncaa
ama bi yandan da insan hissdio bişey olcanıı hep tedirgindimm böle bişy çok bağlanma dioduu
öle de oldu hayırlısı buymuşş inş. Rabbim bir dsaha yaşatmasın hiç kimseyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?