Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Çok yorma bitanemm kendinii canım benimmm

İnşallah bitanemm yaa o kadar çok isterimki sizleride mutlu etmeyi ve aynı şekilde sizlerden gelen haberlerle mutlu olmayı Allahım hayırlısını versin inşallahh
Amin canim insallah hepimizin mutlulugu bir istegimiz bir
hemennnn hancekimmmm Eki Görüntüle 648325

afiyet olsunnnnn
Hani bana yok mu (

selamm

Canım benim... kan tahlilini sağlık ocakları da yapıyor gidip yaptırsan daha iyi haftaya doktorunu seçer keseyi ve bebeği görmeye gidersin... ama kan tahlili hamileliğini netleştirmek ve değerlerini ölçmek açısından çok iyi olur...
kimseye söylememekle iyi yapmışsınız.. biz söylemiştik daha sonra bir sürü açıklama yapıyorsun herkese gerek yok nasılsa öğrenecekler....

örtmenimmm
zikzakımmm canlarımm hoş gelşdnizz
internetim koptuıu anca yazabildimm beyawww

valla canım haklısn bencede herkese sölemek ii değil ben 3-5 kişiye sölemiştim ama bebeğimi kaybedince o kadarcık kişiye bile izah etmek çok canımı yakmıştıı bende kısmet olurda rabbim bir kese daha aynı mutluluğu yaşatırsa kimseye demicmm

Yemek yicem soganimi ictim aferin bana. bu gun son soganda. ikinci postaya ne zaman baslaniyo

afiyet olsunn canımmmm
ben ikinciye diğer adete 10 gün kala die biliorum ama yasakıma sorarız gene :26::26::26:
2.yi 10 yapyon sankii öle hatırımdaaa

bizde ilk etapta sadece ailelere söyledik.. birde iki arkadaşımıza...... ama ondan sonra bir baktım herkes duymuş................. inşallah Allah nasip ederse en başta kalp atışı alana kadar kimse duymayacak aileler bile.......... arkadaşlara ve çevreye karnım belirginleşinceye kadar söylemek yok...

Son düzenleme:

aynı fikirdeymm canımm bende öle yappcamm yoksa herkese anlatmakk zor gelioo üzüo insanıı

nese kii Rabbime şükürr gene doğal yoolarla hamile kaldıkkk ben hiçç sanmıoyordum hamile kalabileceğimii :26::26::26:
hatta Allah bilio yaa mart gibi işlten çıkıp tedavilre başlıcaktıkk öle plan yapmıştık çk şaşırdım dı hamile kalıncaa
ama bi yandan da insan hissdio bişey olcanıı hep tedirgindimm böle bişy çok bağlanma dioduu
öle de oldu hayırlısı buymuşş inş. Rabbim bir dsaha yaşatmasın hiç kimseyee

bence güzeldi yiyenlerde çok beğendi vallahi hemen tarif istediler ama bi daha kapatmam üstünü
yasakıma geçmiş olsun, karabibere de tez vakitte döner inşallah diyorum sadece üzüldüm
inşallah yarın güzel haberinle şenlendirirsin burayı canım benim, ne olur ne olmaz diye çok kahve içme tamam mı? ben normalinde iş yerinde çay bardağı elinden düşmeyen biriydim günde 15-20 bardak içeridim nerdeyse bu sabah kahvaltı yaparken içtim bir daha da ağzıma sürmedim. herkes diyo hayırdır falan ben de bişey demedim kan değerlerim çok düşük biraz çaya ara vermek lazım dedim
canıım doğru diyorsun ama yaptırmayacağım kan tahlili sanırsam eşimle de dün öyle konuştuk. haftaya doktora gidince yapıcak zaten kesin, bi sorun var sa da orda öğrenicez nasılsa o yüzden yaptırmayayım diyorum.
bu sabah ilk idrarla bi test daha yaptım o da çift çizgiydi Allaha emanet artık haftaya salıya kadar hiç bir şeyi abartmak da kafaya takmak da istemiyroum. çünkü ben takınca çok takıyorum herşeyi kafaya

Tmm o zaman daha var rahatima bakayim

bende p.tesi paşlıcamm soğan suyunu bakalımm bu ay benim için çok önemlii bende malumm çlaışmalara başlıcamm
inş. ay sonu yuuppppiiiilerle gelirmmm :119::119::119::119::119::119::119::119:

Çok zor geliyor insana,çok ağır.... aralık da oldu kürtaj atlatabilmiş sayılmam... ben hiç beklememiştim,,ilk ayımda hamile kalmıştım........ sonra dedim sağlıklı olsaydı da bekleseydim diye......... Allah büyük üzüldüm hala üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor.. artık yeniden hamileye kalmayı ve en önemlisi sağlıkla gelmesini bekleyceğiz.. Allah bir daha böyle kötü birşey yaşatmasın ne biz ne başkalarına...............

sağolun bende iyiyim kızlar ya bişi sorcam ben bu soğan suyunu 1 gün fazla içmişim zararı olurmuki

Kızlar bu arada demeden geçemeyeceğim;
1-ovülasyon testi çok önemli çok gerekli bunu anladım. daha öncede testle iki ay denedim ama koyu göstediği günlerde pek tutturamadık. bu ay hangi günlerde koyuysa o günlerde üst üste denedik ara vermeden.
test silik olduktan sonra bıraktık ve hiç yapmadık, bir yerde yumurtlama bittikten sonra ilişkinin sakıncalı olduğunu okumuştum.
2-eşime one a day man vitamin veriyordum her gün bu ay ekstra olarak padişah macunu diye bir şey aldım internetten 17 liramı neydi ondan yedi.
3-preseed jel almıştık bir kaç ay önce ama biz prospektüste olduğu gibi kullanamadık sadece kayganlaştırıcı gibi biraz sürüyordum.

Birde sizlerin benim dualarım ve tabiki Rabbimin nasip etmesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…