Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inşallahh canımmm inşallahhhh bende şubatta oldummm :26::26::26:
daha çok yeniii inş. bir daha yaşatmasın Rabbimmm

yawwww kaşla göz arasında gitmişin yawww

hamişmisin sen

Evet tatlım dün bat tı. eczaneden test aldım 3,5 liraya baktım çift çizgi inanamadım gittim üç tane daha aldım..hepsinde çift çizgiydiiiii
bende inanamıyorum Ama Rabbim nasip ederse öyleyim, hepinize de duacıyım tez vakitte Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

çok sevindim senin adına bide kan testi yaptırsaydın

saoll canımmm iştee ne yaparsan yap bende herşy kafada bitio çok takmamak ve evet biraz takip önelii ama Rabbim ol dedilkten sonra engell olamazzz hiç bişy
inş. bizde tez vakiite kavuşcazz hayırlısı olsunda geçolsun napakk

kolay gelsiinn gülümmmm
gene gell bizi sessiz bırakmaaa

hep gelirim kiiii

çok sevindim senin adına bide kan testi yaptırsaydın
eşimle kan testi yaptırmayalım diye karar verdik aslında, haftaya salı doktora gidicez kısmetse orada öğreniriz ne var ne yok diye...
şimdi kan testi yaptırsam da evham yaparım ben biliyomusun? böyle kafama takmıyorum bir hafta bekleyeyim hele bakalım hayırlısı sağlıklısı olur inşallah...
kimseye demedik zati ben eşim ve siz biliyosunuz bi tek....

dua edin bana nolur hep, ben hep duacınızım kızlar...sağlıklısı hayırlısı diye dua edin nolur.

ilhanazım senin rahatsızlığın neydiki hiç ummuyodun

canım benim rahatsızlığım yokda benim eşim nakil hastası
eğeyce kuvvetli ilaçlar içiyorr :26::26::26:

doktoru bebek düşündüğünüz zaman gelin demişti ilaçları gözden geçircektii
ama gerek kalmadı ben ansızın hamile kaldımm
sonra söledik doktoraa o da çok sevinmiştii ilaç seviyesini değiştirmedi bakalım şimdiye kısmet eğer gene 3.5 aya olmassa gitces doktoraa :26::26::26:
rabbim bekletmesin inşallahh

biz öle macundu vs de içemioruzz ilaçlar yüzünden o yüsden süpriz olmuştuu

meleğm sen nasıl hissediyorsan öle yapp bende
ama iyi düşün hiç stres yapmaa mutluluğunu yaşaa
Allahım yüzünü güldürdüü devam ettirir hiç kokma sennn :
16:

Tabiki Rabbimin işi kararı orasına hiç birşey demiyorum ama kafada bitiyodan öte bir şey... böyle bir konuyu kim kafaya takmıyo ki?
hele benim ne kadar taktığımı falan en iyi sen bilirsin... rabbimin takdiri.
inşallah hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte güzel haberler alın, alalım hep birlikte...

anladım canım benim Rabbim nasip etsin inşallah cümlemize içlerinde bizlerede

pazartesim kuzucuğun sağlıklıdır seninledir inşallah Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin

en güzeliiiiiiiiii, arkandaymmm test ne yoookkkkkkk
sabırla bekle tatlım değerledin bi yiyice artsın, bebişimiz bi iyicene yerleşsin tamammı kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…