- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.861
Çok zor geliyor insana,çok ağır.... aralık da oldu kürtaj atlatabilmiş sayılmam... ben hiç beklememiştim,,ilk ayımda hamile kalmıştım........ sonra dedim sağlıklı olsaydı da bekleseydim diye......... Allah büyük üzüldüm hala üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor.. artık yeniden hamileye kalmayı ve en önemlisi sağlıkla gelmesini bekleyceğiz.. Allah bir daha böyle kötü birşey yaşatmasın ne biz ne başkalarına...............
sağolun bende iyiyim kızlar ya bişi sorcam ben bu soğan suyunu 1 gün fazla içmişimzararı olurmuki
Kızlar bu arada demeden geçemeyeceğim;
1-ovülasyon testi çok önemli çok gerekli bunu anladım. daha öncede testle iki ay denedim ama koyu göstediği günlerde pek tutturamadık. bu ay hangi günlerde koyuysa o günlerde üst üste denedik ara vermeden.
test silik olduktan sonra bıraktık ve hiç yapmadık, bir yerde yumurtlama bittikten sonra ilişkinin sakıncalı olduğunu okumuştum.
2-eşime one a day man vitamin veriyordum her gün bu ay ekstra olarak padişah macunu diye bir şey aldım internetten 17 liramı neydi ondan yedi.
3-preseed jel almıştık bir kaç ay önce ama biz prospektüste olduğu gibi kullanamadık sadece kayganlaştırıcı gibi biraz sürüyordum.
Birde sizlerin benim dualarım ve tabiki Rabbimin nasip etmesi....
hamişmisin sen
hamişmisin sen
biraz daha işe dönüyorum kızlar ara ara uğrar çıkarım ben işteyken böyle malesef aklım burda kalsa da mecburum
evettttt canımmm p.tezimizz hamişşş Allahh sağlıcaklı versin inş..
darsı başımızaa
Evet tatlım dün bat tı. eczaneden test aldım 3,5 liraya baktım çift çizgi inanamadım gittim üç tane daha aldım..hepsinde çift çizgiydiiiii
bende inanamıyorum Ama Rabbim nasip ederse öyleyim, hepinize de duacıyım tez vakitte Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
evettttt canımmm p.tezimizz hamişşş Allahh sağlıcaklı versin inş..
darsı başımızaa
Kızlar bu arada demeden geçemeyeceğim;
1-ovülasyon testi çok önemli çok gerekli bunu anladım. daha öncede testle iki ay denedim ama koyu göstediği günlerde pek tutturamadık. bu ay hangi günlerde koyuysa o günlerde üst üste denedik ara vermeden.
test silik olduktan sonra bıraktık ve hiç yapmadık, bir yerde yumurtlama bittikten sonra ilişkinin sakıncalı olduğunu okumuştum.
2-eşime one a day man vitamin veriyordum her gün bu ay ekstra olarak padişah macunu diye bir şey aldım internetten 17 liramı neydi ondan yedi.
3-preseed jel almıştık bir kaç ay önce ama biz prospektüste olduğu gibi kullanamadık sadece kayganlaştırıcı gibi biraz sürüyordum.
Birde sizlerin benim dualarım ve tabiki Rabbimin nasip etmesi....
kolay gelsiinn gülümmmm
gene gell bizi sessiz bırakmaaa
eşimle kan testi yaptırmayalım diye karar verdik aslında, haftaya salı doktora gidicez kısmetse orada öğreniriz ne var ne yok diye...çok sevindim senin adına bide kan testi yaptırsaydın
ilhanazım senin rahatsızlığın neydiki hiç ummuyodun
hep gelirim kiiii
eşimle kan testi yaptırmayalım diye karar verdik aslında, haftaya salı doktora gidicez kısmetse orada öğreniriz ne var ne yok diye...
şimdi kan testi yaptırsam da evham yaparım ben biliyomusun? böyle kafama takmıyorum bir hafta bekleyeyim hele bakalım hayırlısı sağlıklısı olur inşallah...
kimseye demedik zati ben eşim ve siz biliyosunuz bi tek....
dua edin bana nolur hep, ben hep duacınızım kızlar...sağlıklısı hayırlısı diye dua edin nolur.
saoll canımmm iştee ne yaparsan yap bende herşy kafada bitio çok takmamak ve evet biraz takip önelii ama Rabbim ol dedilkten sonra engell olamazzz hiç bişy
inş. bizde tez vakiite kavuşcazz hayırlısı olsunda geçolsun napakk
canım benim rahatsızlığım yokda benim eşim nakil hastası
eğeyce kuvvetli ilaçlar içiyorr :26::26::26:
doktoru bebek düşündüğünüz zaman gelin demişti ilaçları gözden geçircektii
ama gerek kalmadı ben ansızın hamile kaldımm
sonra söledik doktoraa o da çok sevinmiştii ilaç seviyesini değiştirmedi bakalım şimdiye kısmet eğer gene 3.5 aya olmassa gitces doktoraa :26::26::26:
rabbim bekletmesin inşallahh
biz öle macundu vs de içemioruzz ilaçlar yüzünden o yüsden süpriz olmuştuu
hep gelirim kiiii
eşimle kan testi yaptırmayalım diye karar verdik aslında, haftaya salı doktora gidicez kısmetse orada öğreniriz ne var ne yok diye...
şimdi kan testi yaptırsam da evham yaparım ben biliyomusun? böyle kafama takmıyorum bir hafta bekleyeyim hele bakalım hayırlısı sağlıklısı olur inşallah...
kimseye demedik zati ben eşim ve siz biliyosunuz bi tek....
dua edin bana nolur hep, ben hep duacınızım kızlar...sağlıklısı hayırlısı diye dua edin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?