Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

doğru diosunn canımmm insan hiç anlamadan kemdini düşünürek buluyorr
inaşşallahh yaa Rabbim isteyene versinn okada gzel bi duygu kii dünya üzerinde hiç bir mutlulğa benzemioo

pazartesim kendini yorma dikkat et kendine emi tadını çıkar hamişliğin nazlan az kocanada

anladım canım benim Rabbim nasip etsin inşallah cümlemize içlerinde bizlerede

pazartesim kuzucuğun sağlıklıdır seninledir inşallah Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin

inşallah zikzakımm yawww
inşallah peş peşe hamiş kalcazz sonrada topğie hamişş olmak için gelen herkese dua etcess

Son düzenleme:
ipekim hosgeldinnn inşallah hamişsindir ilaç kullanıyomuydun sen son adetinden sonra

yokk zikzakım yaww ben 2 aydır adet görmyom en son 17.02.2013 de test yaptırdm negatif hamişlik filan yok

02.02 sat benm, kist oluşmuş bende ondan olamıyomuşum drum da biraz takip edelim olucaksınz ilaç vermek istemyrum hormon yüklemeyelim size daha fazla dedi ... geçen ay ben ilaç ve iğne vurulmuştum ya ondan heralde

zaten göğsler şişmişti, şimdi geçen perşemden filan beri daha da hassas oldular değmeye gelmiyo yani

inşallah canım benim bata 9 kaldı umutla bekliyorum bakalım

oyy nekda güzelll bu ay herkesin batı yakınn inş.hancekiminde yarınn
ayy canım yaaa inş. seninde güsel haberleri alırızz RAbbim yüsüne gülsün göbüşünü doldursunnn

zizaka yazdm canım benm işlerm çok karışık 2 aydır görmyom ama daha 17.02 de baktırdım bebk filan yok

anladımm cnmm :26::26::26: adet olmuosun ya onun sıkıntısımı kii göğüslerdki şişkinlikk buara so0ğan suyunu denedin mi dedim di ama cevap yazdınmı gömedimm :26::26:
yine kk da okudum duu böle adet göremeyenlerde içiodu ii gelioduu :26::26::26:

ipekim iğneden falan olabilir belki bende hala geçen ayki klomenin etkileri var hissediyorum 1 hafta falan geçsin bi test daha yap sen adet görmedende hamile kalanlar oluyo

inşallah ilhanazım güzel duaların sözlerin için rabbim herkese nasip etsin kimseyi bekletmesin inşallah

bende p.tesi paşlıcamm soğan suyunu bakalımm bu ay benim için çok önemlii bende malumm çlaışmalara başlıcamm
inş. ay sonu yuuppppiiiilerle gelirmmm :119::119::119::119::119::119::119::119:
Sifa olsun canim
Pazartesim ovu testinde silik cizgi hep cikiyomuydu sende bende ole oldu da anlamadim. ilk yaptigimda kpyu cizgi gordum sonra hep silik normal mi
naber cankuşlarr
yaw benm göğsler çok acıyolar ama neden kiii
Yapsana bi test canim yaa
inşallah canım benim bata 9 kaldı umutla bekliyorum bakalım

Benim de o civarlar. sen ne zamandir deniyosun canim yazdinmi hatirlamiyorum

kendime son bir hafta verdm nazım sarışekerim ben ondan sonra doktora da birdaha sorucam böle bekle bekle nereye kadar bişey vermezse kesin soğana başlıcam canım çok yoruldummmm
aslında aklıma bişe daha gelio, geçen hafta benm braz akıntı olduydu şeffaf uzayan, bide batma şeklinde kasıklarda hafif ağrılar vardı acaba diom ovulsyon mu olduki bu şişlikde iyice ondanmı olduki :26::26::26::26::26:

bu 7.ayım mersahım pkoluyum ben 1 ay klomen tedavisi gördüm oda drumun ihmalsizliğinden 7cm kistim oldu bende bıraktım tedaviyi soğan suyu denedim bu ay inşallah faydası olmustur

işte bende ona ümitlenyom geçen hafta belkimde ovulasyon oldu sankim ??? eğer tutarsa ancak önümüzdeki hafta belli olur heralde en erken ?? braz daha sabretmeye çalışcam .. olmadı zaten doktor yolları görüncek napam daha ??????

yok kuşum detayları anlattm kızçelere okuyabilrsn testlik dğl durum, yani şimdilik

bu 7.ayım mersahım pkoluyum ben 1 ay klomen tedavisi gördüm oda drumun ihmalsizliğinden 7cm kistim oldu bende bıraktım tedaviyi soğan suyu denedim bu ay inşallah faydası olmustur

peki o kistin noldu zikzak sonradan ne durumda şidmi, ilaç kullandınmı onun için canım ???

canımm bi test daha yapsan olmazmı bak yukarda zikzakımda demiş adet görmedend e hamiş kalanlar oluoo bende duydum du :26::26:

canımm inş.. şifa olmuşturr
ama bu soğan suyuna inanıoyorum bende inş.. gitmişti kistinn bu ay güzell haberlele gelcen kısmetse inş. senidee halayını çekeriszzz

Hee bu ay herkesden sogan cucugu gelecek demek ya test sonuclarin nasildi. benim gecen sene yapmislardi hamile kalmadan onceki reglde lh yuksekmis ama dr hic bisi demedi. yeni farkina vardim bisiler arastirirken. ondan regl olunca dr a gidicem bidaha

dkh vercekti dr kullanmadım soğan suyu içtim bilmiyorum ne durumda ama sancılarım geçti attım sankim önümüzdeki ay bi kontrole gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…