- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.881
naber cankuşlarr
yaw benm göğsler çok acıyolar ama neden kiii
Tabiki Rabbimin işi kararı orasına hiç birşey demiyorum ama kafada bitiyodan öte bir şey... böyle bir konuyu kim kafaya takmıyo ki?
hele benim ne kadar taktığımı falan en iyi sen bilirsin... rabbimin takdiri.
inşallah hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte güzel haberler alın, alalım hep birlikte...
anladım canım benim Rabbim nasip etsin inşallah cümlemize içlerinde bizlerede
pazartesim kuzucuğun sağlıklıdır seninledir inşallah Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin
naber cankuşlarr
inşallah zikzakımm yawww
inşallah peş peşe hamiş kalcazz sonrada topğie hiş olmak için gelen herkese dua etcess
ipekim hosgeldinnn inşallah hamişsindir ilaç kullanıyomuydun sen son adetinden sonra
hoşş geldinnn canımmmm
ne zamandır hastalanmıosun sennn :26::26::26:
inşallah canım benim bata 9 kaldı umutla bekliyorum bakalım
yokk zikzakım yaww ben 2 aydır adet görmyomen son 17.02.2013 de test yaptırdm negatif hamişlik filan yok
02.02 sat benm, kist oluşmuş bende ondan olamıyomuşumdrum da biraz takip edelim olucaksınz ilaç vermek istemyrum hormon yüklemeyelim size daha fazla dedi ... geçen ay ben ilaç ve iğne vurulmuştum ya ondan heralde
zaten göğsler şişmişti, şimdi geçen perşemden filan beri daha da hassas oldular değmeye gelmiyo yani
zizaka yazdm canım benm işlerm çok karışık2 aydır görmyom ama daha 17.02 de baktırdım bebk filan yok
yokk zikzakım yaww ben 2 aydır adet görmyomen son 17.02.2013 de test yaptırdm negatif hamişlik filan yok
02.02 sat benm, kist oluşmuş bende ondan olamıyomuşumdrum da biraz takip edelim olucaksınz ilaç vermek istemyrum hormon yüklemeyelim size daha fazla dedi ... geçen ay ben ilaç ve iğne vurulmuştum ya ondan heralde
zaten göğsler şişmişti, şimdi geçen perşemden filan beri daha da hassas oldular değmeye gelmiyo yani
Sifa olsun canimbende p.tesi paşlıcamm soğan suyunu bakalımm bu ay benim için çok önemlii bende malumm çlaışmalara başlıcamm
inş. ay sonu yuuppppiiiilerle gelirmmm:119::119::119::119::119::119::119::119:
Pazartesim ovu testinde silik cizgi hep cikiyomuydu sende bende ole oldu da anlamadim. ilk yaptigimda kpyu cizgi gordum sonra hep silik normal miKızlar bu arada demeden geçemeyeceğim;
1-ovülasyon testi çok önemli çok gerekli bunu anladım. daha öncede testle iki ay denedim ama koyu göstediği günlerde pek tutturamadık. bu ay hangi günlerde koyuysa o günlerde üst üste denedik ara vermeden.
test silik olduktan sonra bıraktık ve hiç yapmadık, bir yerde yumurtlama bittikten sonra ilişkinin sakıncalı olduğunu okumuştum.
2-eşime one a day man vitamin veriyordum her gün bu ay ekstra olarak padişah macunu diye bir şey aldım internetten 17 liramı neydi ondan yedi.
3-preseed jel almıştık bir kaç ay önce ama biz prospektüste olduğu gibi kullanamadık sadece kayganlaştırıcı gibi biraz sürüyordum.
Birde sizlerin benim dualarım ve tabiki Rabbimin nasip etmesi....
Yapsana bi test canim yaanaber cankuşlarr
inşallah canım benim bata 9 kaldı umutla bekliyorum bakalım
anladımm cnmm :26::26::26: adet olmuosun ya onun sıkıntısımı kii göğüslerdki şişkinlikk buara so0ğan suyunu denedin mi dedim di ama cevap yazdınmı gömedimm :26::26:
yine kk da okudum duu böle adet göremeyenlerde içiodu ii gelioduu :26::26::26:
ipekim iğneden falan olabilir belki bende hala geçen ayki klomenin etkileri var hissediyorum 1 hafta falan geçsin bi test daha yap sen adet görmedende hamile kalanlar oluyo
inşallah ilhanazım güzel duaların sözlerin için rabbim herkese nasip etsin kimseyi bekletmesin inşallah
Sifa olsun canim
Pazartesim ovu testinde silik cizgi hep cikiyomuydu sende bende ole oldu da anlamadim. ilk yaptigimda kpyu cizgi gordum sonra hep silik normal mi
Yapsana bi test canim yaa
Benim de o civarlar. sen ne zamandir deniyosun canim yazdinmi hatirlamiyorum
bu 7.ayım mersahım pkoluyum ben 1 ay klomen tedavisi gördüm oda drumun ihmalsizliğinden 7cm kistim oldu bende bıraktım tedaviyi soğan suyu denedim bu ay inşallah faydası olmustur
kendime son bir hafta verdm nazım sarışekerim ben ondan sonra doktora da birdaha sorucam böle bekle bekle nereye kadarbişey vermezse kesin soğana başlıcam canım çok yoruldummmm
aslında aklıma bişe daha gelio, geçen hafta benm braz akıntı olduydu şeffaf uzayan, bide batma şeklinde kasıklarda hafif ağrılar vardı acaba diom ovulsyon mu olduki bu şişlikde iyice ondanmı olduki :26::26::26::26::26:
bu 7.ayım mersahım pkoluyum ben 1 ay klomen tedavisi gördüm oda drumun ihmalsizliğinden 7cm kistim oldu bende bıraktım tedaviyi soğan suyu denedim bu ay inşallah faydası olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?