- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.901
canımm bi test daha yapsan olmazmı bak yukarda zikzakımda demiş adet görmedend e hamiş kalanlar oluoo bende duydum du :26::26:
dkh vercekti dr kullanmadım soğan suyu içtim bilmiyorum ne durumda ama sancılarım geçti attım sankim önümüzdeki ay bi kontrole gitcem
ipekim iğneden falan olabilir belki bende hala geçen ayki klomenin etkileri var hissediyorum 1 hafta falan geçsin bi test daha yap sen adet görmedende hamile kalanlar oluyo
inşallah ilhanazım güzel duaların sözlerin için rabbim herkese nasip etsin kimseyi bekletmesin inşallah
dkh vercekti dr kullanmadım soğan suyu içtim bilmiyorum ne durumda ama sancılarım geçti attım sankim önümüzdeki ay bi kontrole gitcem
inş. canım gerek kalmamıştırrhatta inş. 9.günün sonunda mutlu haberle gelesinnn
canım bizm 17.02.2013 tarihindeki negatif testten sonra pek bi çalışmamız olmadıkianca geçen haftadan olsa.. o da daha çıkmaz testlerde, 4-5 gün öncesi demi ???
bende öle düşünyrum canım önümüzdeki hafta hala olmazsam ve eğer varsa belli olur heralde, olmazsa artk ilaç soğan ne var ne yok giricem napym yaa
kistin tespitinden sonra adet oldunmu sen canım ??
inşallah ilhanazım inşallah
mersahım bilinçsiz gittim ben tedaviye dr bana ne hormon testi yaptı ne bişi ulturasonla kasıkdan bakıp bakıp yorum yaptı klomen kullandım yumurtan gelismemis dedi önümüzdeki ay gel doz yükseltelim dedi 7 cm kistle geri döndüm gögüslerim sızlamazdı hiç şişti dokunamaz hale gelmistim kasık ağrımdan oturup kalkamıyodum umutlandım hamileyim diye fıs çıktı bu ay olmazsa adet oldukdan sonra hormon testi yaptırcam bakalım hayırlısı sendedemi var pko
hımmm canımmm hayırlısı olsunn inş. bekle bakalım bikaç gün dahaa inş. sonuç iyisdirrr
iyi düşün genee sen ii olur
evet ipekim ben civanpercemi ve aslnpencesi cayı iciyodum 2 haftadır falan sanırım onun sayesinde adet oldum adet oluncada bıraktım zaten
evet ipekim ben civanpercemi ve aslnpencesi cayı iciyodum 2 haftadır falan sanırım onun sayesinde adet oldum adet oluncada bıraktım zaten
yawwww kaşla göz arasında gitmişin yawww
inşallah ilhanazım inşallah
mersahım bilinçsiz gittim ben tedaviye dr bana ne hormon testi yaptı ne bişi ulturasonla kasıkdan bakıp bakıp yorum yaptı klomen kullandım yumurtan gelismemis dedi önümüzdeki ay gel doz yükseltelim dedi 7 cm kistle geri döndüm gögüslerim sızlamazdı hiç şişti dokunamaz hale gelmistim kasık ağrımdan oturup kalkamıyodum umutlandım hamileyim diye fıs çıktı bu ay olmazsa adet oldukdan sonra hormon testi yaptırcam bakalım hayırlısı sendedemi var pko
bu çayı ne zamna içiodukk canım yaww bende içcem bidaki ayaa miamoremiz de bununla hamile kalmıştı
zikzakımmm benm de kist büyümüş de göğüslerm ondan çok şişmiş olmasın aynen dokunulmuolar ben yumurtlama zannederken bde böle olmasın çok korktum ben şimdi
Yaa dr bisi demedi ki teste. ultrasonlada bakiyolar her gittigimde bisi yok diyolar. Gecen ay kasik agrim vardi gittim bisi var dedi hatirlamiyom. yani yumurtam olmadi mi dedim hayir oldugunu gosterir dedi ama bisi olmadi. ovu testinde ikinci cizgi hep silikde olsa cikiyo pkolarda oluyomus ole diye okudum forumda. suphelenmeye basladim
kuzum benimki klomenin yan etkisiymiş kasıklarında batma varmı senin kistinin büyüklüğü ne kadarmış söyledimi dr senin drunda neyi bekliyo bilmiyorumki bi söktürücü bari verse stres oldun sende adet olamayınca
Ahh bebişimm çamaşırları asıvereyim dedim asıpta gelene kadar laptobun şarjı bitmiş((Onu taktım biraz bekledim maalesef o arada dağınıklığımı topladım şimdide süpürge yapıcam yerlerimi silip tozumu alıp gelirim artık yorulursam ara verir gelirim yine bitanemmm benim yani isteyerek çıkmadım kuzzuuummm
canım miamore adet olunca başlamış günde 3 bardak içmiş adet bitince bırakmış bende kullancam inş gerek kalmaz
ee bende klomen kullandım geçen ay işte .. sonra dr değiştirdim profa geçtm .. dedm klomen çatlama iğnesi kullnadım olmadı die, baktı birkaç kist var dedi ölçü sölemedi ufaktı heralde sonra bunlar kendisi atılır kalınlaşma var dedi bişe de vermedi.. ya büyüdülerse((((( çok korkuyorum ben şuan hemen doktora gitmeliyim sanırım offff (((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?