- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.921
hormon testi yapıldımı canım onda belli olur sen ne zamandır deniyosun canım adetin düzenlimi
ee bende klomen kullandım geçen ay işte .. sonra dr değiştirdim profa geçtm .. dedm klomen çatlama iğnesi kullnadım olmadı die, baktı birkaç kist var dedi ölçü sölemedi ufaktı heralde sonra bunlar kendisi atılır kalınlaşma var dedi bişe de vermedi.. ya büyüdülerse((((( çok korkuyorum ben şuan hemen doktora gitmeliyim sanırım offff (((((((((((((
hemen moralini bozma ama tekrar git dra inşallah bişeyler verirde adet olursun ipekim
bişey söylemediyse yoktur canım olsa söylerdi bence
yaaa böle bütün karışıklıklar da beni buluyoo nedeeeenbenm göğüslerm çok şiş.. kasık ağrım filan yok ama korkuyorum işteee halbuki ben geçen haftaki belirtilre göre ovulasyon oldu sandımdı ??? bütün hormonlarım birbirine mi karıştı noldu böleeeeeee
yaaa böle bütün karışıklıklar da beni buluyoo nedeeeenbenm göğüslerm çok şiş.. kasık ağrım filan yok ama korkuyorum işteee halbuki ben geçen haftaki belirtilre göre ovulasyon oldu sandımdı ??? bütün hormonlarım birbirine mi karıştı noldu böleeeeeee
haaa anladımmm tatlımmmm tama oaman yapta gel işini hadii
ama çok yorma kendini belkim tek değilsindirrr
dikkat et kendine genede
Ahh ben biraz tez canlıyım kuzum ya her işim hızlı hızlı olacak yavaş yavaş dikkat ede ede yapamıyorum ben bi yavaşca yapmaya çalışayım diyorum anaaa bi bakıyorum ben yine kıpır kıpır hızlı hızlı bi oraya bi buraya ama bu sefer koltukları kaldırmayacağım söz:)))Bunu eşime dediğim gün adam şoka giriyodu neyyyyyyyyyy sen koltuklarıdamı kaldırıyorsun yapma aşkım bırak koltukların altı pis kalıversein kaldırdığını duymayacağım bi daha diyo:)))Her salı cuma sorar bana kaldırdınmı koltukları bende yooooooooooo diyip geçerim ama söz bugün kaldırmayacağım:)))
İnşallah nazımmm ağzından bal damlıyo inşallah vardır bebişim benimledir o yüzden biraz daha dikkat edeyim bari:)))
Eeee haydin o zaman ben temizliğime gidiim bi an önce bitsinde miss koksun evimm kk açık gelirim ara ara ben öpüldünüz hepiniz canlarrrr
merhaba arkadaşlar ...uzun süredir topiğinizi takip ediyorum ... sizin için yeni üye oldum ve ilk buraya yazdım...bende bebek istiyorum...Allah hepimizin bu güzel dileğini kabul eder inşallah...
AMİN...hoşgeldin aramıza...................... sık sık burada görmek isteriz seni de...
merhaba arkadaşlar ...uzun süredir topiğinizi takip ediyorum ... sizin için yeni üye oldum ve ilk buraya yazdım...bende bebek istiyorum...Allah hepimizin bu güzel dileğini kabul eder inşallah...
tamam ipekim kendine iyi bak moralini yüksek tut
ilhanazım afiyet olsun balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?