Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımm madem bukadar endişe yaptım sabaha gt hemen ne kaybedersinn ama böloe sıkma hemen kedniyaww
yoktur bişeyyy

hemen moralini bozma ama tekrar git dra inşallah bişeyler verirde adet olursun ipekim

yaaa böle bütün karışıklıklar da beni buluyoo nedeeeen benm göğüslerm çok şiş.. kasık ağrım filan yok ama korkuyorum işteee halbuki ben geçen haftaki belirtilre göre ovulasyon oldu sandımdı ??? bütün hormonlarım birbirine mi karıştı noldu böleeeeeee

ya üzülme ipekim bende geçen ay senin gibi olmuştum işte oluruna bırak biraz yarın bi git gözük bakalım

yaww ipekimmm dur hele sakin olll olumuo böle ama yakışıo sana dur daha biy yokkk
sende kist vs yoookkkkk
eğer yok rahat duramm dersen saba doktoruna git bakalımm ne dişcek ama böle sters yaparak olmass

haaa anladımmm tatlımmmm tama oaman yapta gel işini hadii
ama çok yorma kendini belkim tek değilsindirrr
dikkat et kendine genede

Ahh ben biraz tez canlıyım kuzum ya her işim hızlı hızlı olacak yavaş yavaş dikkat ede ede yapamıyorum ben bi yavaşca yapmaya çalışayım diyorum anaaa bi bakıyorum ben yine kıpır kıpır hızlı hızlı bi oraya bi buraya ama bu sefer koltukları kaldırmayacağım söz:)))Bunu eşime dediğim gün adam şoka giriyodu neyyyyyyyyyy sen koltuklarıdamı kaldırıyorsun yapma aşkım bırak koltukların altı pis kalıversein kaldırdığını duymayacağım bi daha diyo:)))Her salı cuma sorar bana kaldırdınmı koltukları bende yooooooooooo diyip geçerim ama söz bugün kaldırmayacağım:)))
İnşallah nazımmm ağzından bal damlıyo inşallah vardır bebişim benimledir o yüzden biraz daha dikkat edeyim bari:)))

Eeee haydin o zaman ben temizliğime gidiim bi an önce bitsinde miss koksun evimm kk açık gelirim ara ara ben öpüldünüz hepiniz canlarrrr

kolay gelsinnnn hancekimmmmm

yaww bende açıktımmm bişey yyiimmm hazır acıkmışkenn hemen yer gelirn canlarrr

tamam ipekim kendine iyi bak moralini yüksek tut

ilhanazım afiyet olsun balım

merhaba arkadaşlar ...uzun süredir topiğinizi takip ediyorum ... sizin için yeni üye oldum ve ilk buraya yazdım...bende bebek istiyorum...Allah hepimizin bu güzel dileğini kabul eder inşallah...

merhaba arkadaşlar ...uzun süredir topiğinizi takip ediyorum ... sizin için yeni üye oldum ve ilk buraya yazdım...bende bebek istiyorum...Allah hepimizin bu güzel dileğini kabul eder inşallah...

AMİN...hoşgeldin aramıza...................... sık sık burada görmek isteriz seni de...

hosgeldin canım inşallah kavuşursun bebişine

Merhaba canımm hoşgeldin aramıza,Allahım tez zamanda hayırlısıyla bebişlerimiz bizimle olur bitanemmm..Ne zamandır düşünüyorsun hayatım??

hoşş geldinnnn gülümmmm sefalar getirdinnn uğurlı gelsinn topiğimiz inşalahh

tamam ipekim kendine iyi bak moralini yüksek tut

ilhanazım afiyet olsun balım

saoll meleğimm yaww az daha yemsemm bayılcakmışımm zatiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…