Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakımdaaa gelemedii naptı acepp aklım hep ondaaa :26::26::26::26::26:
inşallahh gelirr iiii habelrlee

ben buradayım da malum işteyim ara ara kopuyorum.... kafa dağıtmak için açıyorum sayfayı

hosgeldin canım inşallah kavuşursun bebişine

hoşbulduk canım aminnn hepimiz inşallah...namaz kılıyodum geç yazdım kusura bakmayın

hoşş geldinnnn gülümmmm sefalar getirdinnn uğurlı gelsinn topiğimiz inşalahh

hoşbulduk canım aminn inşallah

Merhaba canımm hoşgeldin aramıza,Allahım tez zamanda hayırlısıyla bebişlerimiz bizimle olur bitanemmm..Ne zamandır düşünüyorsun hayatım??

aminnnnn çok güzel dualar bunlar

kızlaaaaaaaaaaaaaar hamileyim Allah ın izniyle
Allah ım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla birlikte

Bu haftanın uğurlu geleceği belliydi haydi bakalım gözünaydın canım.......... habersiz bırakma bizleri... bize de dua etmeyi unutma... sağlıkla kavuş bebeğine inşallah

cannnımmmmmm çokk sevindimmm
hayırlısı olsun inşallahhhh
sağlıklı sıhatlı kucakla inşalahhhh
ohhh şükürrrr Allahın izniyee 2 gündürr coşyozzzz :124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
allahımm devamı göstersinnn inşallahhhhh

yasakımdaaa gelemedii naptı acepp aklım hep ondaaa :26::26::26::26::26:
inşallahh gelirr iiii habelrlee

Evet yaaaa benimde aklım onda o yüzden kapatmadım kk yi ara ara gelip geldimi habibtemm diye bakıyorumm ama yok dimi bi haber hala??

hhaaannncekkkimmm bıırakk işi gücüde gell gariiiii
2 oldukk gııı hade bakalımm yarında senle coşalımm inşallahhhh :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122:
Allahımmm inşallah bu mutlluğu hepimie yaşatsınnnn
hadeee hoeforumaa bi halayyy
çekekkk

pazartesim kendini yorma dikkat et kendine emi tadını çıkar hamişliğin nazlan az kocanada

evet hakısın naz yapma hakkımı sonuna kadar kullanmalıyımmmm

mersahım ben testi meğer hiç hakkıyla yapmamışım yasakım dediki, akşam hep aynı saatte yap 3 saat öncesinde sıvı alma ve hiç tuvaletini yapma o şekilde gerçek sonuç çıkarmış... belki de sen ilk koyu çizgi gördüğün gün yumurtladın bitti bilemiyorum kii

merhaba arkadaşlar ...uzun süredir topiğinizi takip ediyorum ... sizin için yeni üye oldum ve ilk buraya yazdım...bende bebek istiyorum...Allah hepimizin bu güzel dileğini kabul eder inşallah...

hoş geldin canım aramıza inşallah tez vakitte kavuşursun dileğine....

hayırlı uğurlu olsun canımmmm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Evet yaaaa benimde aklım onda o yüzden kapatmadım kk yi ara ara gelip geldimi habibtemm diye bakıyorumm ama yok dimi bi haber hala??

inşallahhh hancekimmm bende aynen öle hep bşındayımmm kk nın ama akşam gitcem gene anneme gelrimm çok geç kalamdann inşalahhh
ben gelene kada yaskaım gelirrrr

ayyyy hayırlı olsun bebişin Allah bizede nasip etsin inşallahhhh....çok sevindm kendi bebeğim gibi....

Aminnn balımm hayırlısıylaaa....
Geldim bitanemmm geldimmm ver elini bakiiiim

inşallahh canlarımm bu aya ii başladıkkk hayırlısı ile inş. buay bekleyenn tüm arkadaşlarımm güzel süprizlerle gelirrr
inş.. bu mutluluğumuzzz katlanarak devam ederr
Allahım tüm hamiş canlkarımın evlatlarını korusunn....
Allahım bu güzelll duyguyu yaşamak istsyen bzilerinde dualrını kabul etsşn tez vakkite evlatlarımıza kavuştursunnn
AMİNN .....

Aminnn balımm hayırlısıylaaa....
Geldim bitanemmm geldimmm ver elini bakiiiim

haydeeeeee sağdan soldannn :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118:

ayyyy hayırlı olsun bebişin Allah bizede nasip etsin inşallahhhh....çok sevindm kendi bebeğim gibi....

bizde çokk sevindikk yawwww dün pazatesesimm bugünnn hoeforumm Allah daim etsinnn kat kat versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…