- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #12.961
inşallahh canlarımm bu aya ii başladıkkk hayırlısı ile inş. buay bekleyenn tüm arkadaşlarımm güzel süprizlerle gelirrr
inş.. bu mutluluğumuzzz katlanarak devam ederr
Allahım tüm hamiş canlkarımın evlatlarını korusunn....
Allahım bu güzelll duyguyu yaşamak istsyen bzilerinde dualrını kabul etsşn tez vakkite evlatlarımıza kavuştursunnn
AMİNN .....
Canııımmmm hayırlı olsuunnnn,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmmmm
hayırlı uğurlu olsun canımmmmAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ayyyy hayırlı olsun bebişin Allah bizede nasip etsin inşallahhhh....çok sevindm kendi bebeğim gibi....
Aminnn balımm hayırlısıylaaa....
Geldim bitanemmm geldimmm ver elini bakiiiim
inşallahh canlarımm bu aya ii başladıkkk hayırlısı ile inş. buay bekleyenn tüm arkadaşlarımm güzel süprizlerle gelirrr
inş.. bu mutluluğumuzzz katlanarak devam ederr
Allahım tüm hamiş canlkarımın evlatlarını korusunn....
Allahım bu güzelll duyguyu yaşamak istsyen bzilerinde dualrını kabul etsşn tez vakkite evlatlarımıza kavuştursunnn
AMİNN .....
Bu haftanın uğurlu geleceği belliydi haydi bakalım gözünaydın canım.......... habersiz bırakma bizleri... bize de dua etmeyi unutma... sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
cannnımmmmmm çokk sevindimmm
hayırlısı olsun inşallahhhh
sağlıklı sıhatlı kucakla inşalahhhh
ohhh şükürrrr Allahın izniyee 2 gündürr coşyozzzz :124::124::124::124::118::118::118::118::119::119::124::124::124::124::124:
allahımm devamı göstersinnn inşallahhhhh
hhaaannncekkkimmm bıırakk işi gücüde gell gariiiii
2 oldukk gııı hade bakalımm yarında senle coşalımm inşallahhhh :118::118::118::118::122::122::122::122:
Allahımmm inşallah bu mutlluğu hepimie yaşatsınnnn
hadeee hoeforumaa bi halayyy
çekekkk
Aminnnnn gülümmmmmmmm
Allah kabul etsin canımmmmm
hoş geldin canım aramıza inşallah tez vakitte kavuşursun dileğine....
.
Allah kabul etsinnn kuzummmmm
Rabbim duysun dualrıı doldurusun göbüşüünüüüü
diger hamile kim :26:
canlarım hepinize çok teşekkür ederim, dualarınız için koccaman gönülden bir amiiiinAllah ım kimseyi bu sevinçten mahrum etmesin, isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla birlikte nasip inşaallah
ilhanaaaazım hiç halay çekmek aklıma gelmemişti sabahtan beri aglamaktanben de çekiyim ayyy
inşallah yasakımdaa ii habarelele gelirdee akşam onun içinde bi angaranın bağları oynarıkk haa hancekimmm olu mu
çekk gülümmmm çekkkkağlama zamanı değill oynama zamanııı
Allahımmma şükür bu haberlere okada sevniorum kiiii valal evde billee oynuorumm
sizn için oynarınn vaaa gııı hiç sevmem normalde ama sizin içinn atarımm göbecikkkk
hamişlerimizz biizm için dua edin inş... tez vakkiitee bizlerde sizlerii coşturcass:119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118:
Olmamı bebeğim olur tabiki ben pek anlamam angara havalarından ama habibtemm için oynarım:)))
hee yaa hopeforumm anlat bakemmm hamilelik yolunda neler yaptınnn:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118:
hayırlı olsun hopeforrrrr neler yaptın anlat çabuk
xwz Allah kabul etsin canım
:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118:
hayırlı olsun hopeforrrrr neler yaptın anlat çabuk
xwz Allah kabul etsin canım
aminn.hepimize dua ettim hayırlısıyla kavuşalım bebklere diee.Ben çok olmadı isteyeli 4. ay bu ay 3 gün sonra belli olcak herşey. Ama adet belirtilerim çok belirgin.gögüslerim ağrıyo mesela.
hoşbulduk teşekkürler sizinde bebeğiniz hayırlı olsun...
Aminnn.... ne güzellll bi duadır buu..
Amin canım.
Evet hamile kalanlar neler yaptıklarını yazarlarsa çok seviniriz...Bize de yardım edin lütfen...
Bak pazartesisevmezimiznde belirtileri aynı regl olacak gibiydi ama bak hayırlısıyla hamile Allahım hayırlısıyla bizede yaşatsın o duyguyu,benimde bat yarın ama hiçbir belirtim yokama ilk defa az önce deli gibi göğüs uçlarım kaşındı nedendir acep???
meleğimm sen nezamandırr istiosun bakemmm
Rabbim tezden versin inaşallahhhh
iyidir hancekim iyidirr inşallah gelmez kırmızılardaa sana bi halay çekerizzz
Beraber çekelim bende çekiim sizinle berabeeer:)))
Ama önce şu yerlerimi bi sileyim tozumu alayım geliiim olurmu
sil bebeğim siil lakin yavaş yavaşşöle alel acele değilll kendini yormadann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?