Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canlar buyrunn bi kahve içekkkk

Aşk olsun nazım yaaa azcık daha bekleyeydinya ben geleydimde öyle yapaydınya

ooyyy hancekimm valla bak yapaken akılma geldi ula dedim hancekim şimdi görüse kızcakkk
lakın dayanamadım genee yaptımmm :26::26::26:

anemmm bende geçç kalmsıımm kahveye ama olmazkııı yaaaaaa bu haksızlıkk bızdee ısterızzzz

oyyy kızıll bombamm gelmiş hele hele hoşş gelmişşşş

kızz sen iste ben sana da yaparımmmmm :70
:

anemmm bende geçç kalmsıımm kahveye ama olmazkııı yaaaaaa bu haksızlıkk bızdee ısterızzzz

gödün mü edaaaammmmm hopeforumda hamileee
2 gündürr ne kada mutlu olyozz Allahım devamı versinn hepimizin göbüşünü doldursunn inş...

pazartesisevmezz vayaaa canımmm benimmm gülümm oooo odfa hamillee dün öğrendikk şükürrr

ilk onla konuşmuştum sanırım topice adım attığımda :))) çok sevindim ne güzel yalnız değilim, hadi kızlar bizi yalnız bırakmayın

:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118:

hayırlı olsun hopeforrrrr neler yaptın anlat çabuk

xwz Allah kabul etsin canım

hee yaa hopeforumm anlat bakemmm hamilelik yolunda neler yaptınnn
bizdee yaparıkkk
RAbbim hayırlısını versinnnn

tamam başlıyorum...
öncelikle benim adetlerim 32-33 günde bir geliyordu... sagon suyunun düzenlediğini ve bu kürden sonra hamile kalındığını duydum hatta burda gebelik başlığı altında topici var (bu arada onlara yazmadığımı hatırladım) geçen ay ilk kürü uyguladım bu ay da ikinci kürü uyguladım..ve inanmayacaksınız ilk defa 28. günde geldi adetim hamile olmadığım için üzülmüştüm ama adetim zamanında geldiği için çok sevinmiştim :))
sonra sanırım 2 hafta önce meryem suresini okumaya başladım...
adetimin 13 ve 14. günü şeffaf uzayan akıntım geldi... 13 ünü değerlendiremedik ama 14 ünü değerlendirdik 15 ve 21 inde de yaptık
hepsinde belimin altına yastık aldım ayaklarımı en az 30 dk kaldırdım ne sıkıntılıydı kızlar ama degdi :)) daha sonra ilk defa bu ay ayaklarımı indirdikten sonra sağ tarafıma cenin vaziyeti alıp yattım. ne kadar yatabilirseniz o kadar iyi...
artık bunlar mı etkili oldumu bilmiyorum ama yapmaktan imtina etmeyin
sadece sogan kürü için illa yapın diyememem iyice araştırın yarayan da olmuş yaramayan da o yüzden iyice araştırın ondan sonra karar verin canlarım ...
ha bi de biyerde burdamıydı bilmiyorum silkeleme yönteminden bahsedilmişti bi ara yaptık ama bunlara denk geldi mi onu hatırlamıyorum... ammaaaan yapıverin kızlar ne olcak belki onun da faydası olur

Allah ım ol dedi ve oldu binlerce kez şükürler olsun. Allah ım hepinize tez eldenn nasip etsin inşaallah. hayırlısıyla birlikte

Duuurr ben geliyom birazdan o nazın saçlarından çekmezmiyim bak görrr...

Hoşgeldinn edaamm ben temizlik yapıyorumda bitsin geliyorum hemen devam ederiz olurmu bitanemmm

haydi bakalım benimde bat bu haftasonu......... ben çok ümitli değilim söyledim hep çünkü az ve düzensiz oldu denemeler taşınma telaşı ev tadilatı eve yerleşememe............. vs vs.......... bakalım artık nasip... bu hafta kısmetli başlayınca bi an ümitlendim........... hancek dışında batı yaklaşan var mı kızlar?????

gödün mü edaaaammmmm hopeforumda hamileee
2 gündürr ne kada mutlu olyozz Allahım devamı versinn hepimizin göbüşünü doldursunn inş...

o kımdı balımmmm cıkaramadmmmmmmmmm

Amaaaa cokk sewındımmm Allhmmmmm bızıde güldürrr ne olursunnnnn sen büyüksünnnnn yarbbmmm

Wallla hamıle haberı aldıkca oyle cok sevınıyorum kii anlatamammm sana ılhanazmmm sankı kendım hamıleymısım gıbı hissedıyorummm ıcım hop hop hopluyorr ayy kım bılır nekadanda sewınmıstırrrrrrr:122::122::122::122::119::119::119:

inşallahhh canımm inşallahhhh
çok teşekür ederizzz çokkk bende bu ay çalışmalra başlayacağımmm bizde topikçe meryem suresi ve yasin okuyoruzz inş. rabbimkabul eder
inş. soğan suyunu p.tei yapacağımm bakalım yasakım gelsinn birde ona yumurtlama tarihi hesaplatayım ozamanda çalışayımm inş. rabbimmm ol der de tekrar kavuşurumm evlatcımaa
Rabbim isteyen herkese verir inşallahh

ayyy evettttt eeeddaammm bendee çokk mutlu olurymmmm yawww Allahım hepimize versinn inşallahhhh :119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:

Duuurr ben geliyom birazdan o nazın saçlarından çekmezmiyim bak görrr...

Hoşgeldinn edaamm ben temizlik yapıyorumda bitsin geliyorum hemen devam ederiz olurmu bitanemmm

sizde de yapcemmm hancekim hele bi gel helee

benım 4 gun var batımaaa canımmmm

hayılrlısı olsunn bebeğimm inş. Rabbim şaşaırtsındaa sana bu hafta sonu mutluluklaırn en güzelini yaşatsınnn
hayırlsıı inşallahhhh RAbbimm bu ay böle devam ettrisinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…