Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayyy evettttt eeeddaammm bendee çokk mutlu olurymmmm yawww Allahım hepimize versinn inşallahhhh :119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:

Aminnn canımmmmmmm en kısa zamanda hepimze nur topu gıbı bı evlat versin yüce raabbimm kucagımızı hıc bır zaman bos bırakmasın sana yalvarıyoruzzz allahımmmmmmmmmmmmmmm

benim de çok kaşındı dün meme uçlarım yoksa...acaba... sen dee

inşallah canımmm öledirrr yarında hancekime sevinekkk
hafta sonu zuhalimeee
haftayaa zikzakımaaa

ver Allahımm verrr verr verrrr
inş. hepimiz bu mutluıluğu yaşayacağızzz

benim de çok kaşındı dün meme uçlarım yoksa...acaba... sen dee

Aaaaa ciddimisin 2 aydır bende hiç belirti olmuyo bu ayda kaşınınca ne oluyoruz dedim ,ayyy inşallah hopeforummm hayırlısıyla yarın ola hayrola diyeceğim ama şimdiden yapsammı acaba testi??Tüühh az öncede wc ye gittiydim yaaaa

hopeforum hayirli ugurlu olsun rabbim tamammina erdirsinnnnnnnnnnnnnnnn

sana naz diyebilir miyim ilhanazz
soğan suyuna ben adetimin 7. günü başlamıştım yani adetim başladı 7. günü içtim, ama 7 gün sonra içenler de oldu,, niyetlendiğin zaman yaz canım anlatırım ya da gebelik başlığındaki topicten ögrenebilirsin
amin canım inşaallah nasip eder Allah ım hep dualarımdasınız

aaaa hancekımmm kasıntılarnmı vRRR cnmmmmmmmmmm ınsallahhhh hamıssssındırrrr testt yapp heycan yaptım bkkk sımdıkkkkkk

hayırlısı olsun hancekimm
sen genede bekle bakalımm sabahıı inş.. hamişsindirr yarında sana halayy çekerizzz

benım 4 gun var batımaaa canımmmm

eeddaammmm kızılımmm
seninde azmışş beyawww hade bakalımm hayırlısıı inş... sende de güzel habeler alırızzz
Allahım duysunn dualarımıızı Rabbim hayırlısını versinn...
inş. bu ayy dolar göbüşlerimizzz

hopeforum hayirli ugurlu olsun rabbim tamammina erdirsinnnnnnnnnnnnnnnn

yyaasssaakkıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allaha şükür loowwww hhhoşşşşş geldinnnn naptınnn ohhh seni gördüm deliresim gelsi bakl çok sevindirk oldumm beaaawwww :124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:

iNSALLAHHHHHHHHHHHHH ilhannazımmmmmmmm rabbımmm tum ısteyenlere versın dualarmızı kabulll etsınnn...

amaa benım goguslerım cokkk acıyooo sankiii adet olcakmısımmm gibiiiiiii offfffff

istediğini de bana hoeforummm ben anlarınnnn
benim dün bitti adetim bende adet bitti 7. günü başlamayı düşünüorumm iiyimii

iNSALLAHHHHHHHHHHHHH ilhannazımmmmmmmm rabbımmm tum ısteyenlere versın dualarmızı kabulll etsınnn...

amaa benım goguslerım cokkk acıyooo sankiii adet olcakmısımmm gibiiiiiii offfffff

ilk belirtilerr adet gibi olyoo bebemmm inş. hadi bakalımm ayırlsııı

ilk belirtilerr adet gibi olyoo bebemmm inş. hadi bakalımm ayırlsııı

yanııııı gogusler acıyomuu yınedeee ya bu cahıllıgın adı batsınnnn walla ilhanazmm yaaa yaaa hıc hamıle kalamadıgım ıcın bılmıyorımmm ısde soruyorummm kuusura bakmayınnn yaaaaa

Habibtemmmmmmmmmmm hoşgeldin bitanemmm nasılsın ne dedi doktoruuunnn??

habbitem testmi yapacan vallami ay heyecanlaandimmmmmm kalbim simdik buna nasi dayansinn..

yaw gittimmmadam iyi bi adamdi sordu sorusturdu tüm evraklari aldi...herseyi sordu agrin ne varmi atesin terleme eklem agrisi ellerinde agri varmi diye sordu bende hepsine yok dedimm..demek cok sagliklisin dedi tansiyonumu ölctü 8 tüp kan aldilarrrr.....sonuc iki haftada cikar dedi...yaw agrimin olmadigini duyunca galiba pek romatizma ne olacagini sanmadi o yüzden simdilik mr ne cektirmeye gerek görmedibide hamile kalir kalmaz banada gelecen yol gösterecem sana dedi..artikin nasi yardimci olacaksa...aspirini al dedi kanin sulansin simdiden dedi...yeni hamilleikte kortizon denenebilir dedi..bide kan sonucu ciksinda bakalim bu ne bulacak kanimdi..sonrada ordan ciktim gezdim neka cok magaza varmis orda alisveris yaptim kendimeeve 1 de geldim zaten uykusuzdum bide yoruldum gezmekten uyumusum demin uyandim bi bakim kizlara dedimmm.

Son düzenleme:

geldim kelebekkkkk

yanııııı gogusler acıyomuu yınedeee ya bu cahıllıgın adı batsınnnn walla ilhanazmm yaaa yaaa hıc hamıle kalamadıgım ıcın bılmıyorımmm ısde soruyorummm kuusura bakmayınnn yaaaaa

sor cankuşumm sorr tabii bilenler bilmeyenlere anlatcakkii burada mutlu olalımm ,
ben hamile kalmadan 3 gün önceden anlamıştımm göğüslerm çok ağrımıodu ama uçları siyah olmultu bide belim çok ağrıodu hatta ben grip oluorum falan sanmıştmm hamile olmak hiçç aklımda yoktuu hatta 4 gğn adet geçikti bekledimmm test yapmadımmm birtürlüinandıramadım kendimi sontra yaptım mutlu son lakşn olmadı veren Allah alan Allah sitem edilmezz hayılrıslı 2. ye bakaıllımm
ama ilk belirtiler aynı adet gibi oluo bel ağrıı kasıkta haifif batmaa bide memiklerrr memikler önemliii :
52:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…