- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.001
ayyy evettttt eeeddaammm bendee çokk mutlu olurymmmm yawww Allahım hepimize versinn inşallahhhh :119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:
benim de çok kaşındı dün meme uçlarımyoksa...acaba... sen dee
benim de çok kaşındı dün meme uçlarımyoksa...acaba... sen dee
sizde de yapcemmm hancekim hele bi gel helee
inşallahhh canımm inşallahhhh
çok teşekür ederizzz çokkk bende bu ay çalışmalra başlayacağımmmbizde topikçe meryem suresi ve yasin okuyoruzz inş. rabbimkabul eder
inş. soğan suyunu p.tei yapacağımm bakalım yasakım gelsinn birde ona yumurtlama tarihi hesaplatayım ozamanda çalışayımm inş. rabbimmm ol der de tekrar kavuşurumm evlatcımaa
Rabbim isteyen herkese verir inşallahh
Aaaaa ciddimisin2 aydır bende hiç belirti olmuyo bu ayda kaşınınca ne oluyoruz dedim ,ayyy inşallah hopeforummm hayırlısıyla yarın ola hayrola diyeceğim ama şimdiden yapsammı acaba testi??Tüühh az öncede wc ye gittiydim yaaaa
Aaaaa ciddimisin2 aydır bende hiç belirti olmuyo bu ayda kaşınınca ne oluyoruz dedim ,ayyy inşallah hopeforummm hayırlısıyla yarın ola hayrola diyeceğim ama şimdiden yapsammı acaba testi??Tüühh az öncede wc ye gittiydim yaaaa
hopeforum hayirli ugurlu olsun rabbim tamammina erdirsinnnnnnnnnnnnnnnn
benım 4 gun var batımaaa canımmmm
eeddaammmm kızılımmm
seninde azmışş beyawww hade bakalımm hayırlısıı inş... sende de güzel habeler alırızzz
Allahım duysunn dualarımıızı Rabbim hayırlısını versinn...
inş. bu ayy dolar göbüşlerimizzz
sana naz diyebilir miyim ilhanazz
soğan suyuna ben adetimin 7. günü başlamıştım yani adetim başladı 7. günü içtim, ama 7 gün sonra içenler de oldu,, niyetlendiğin zaman yaz canım anlatırım ya da gebelik başlığındaki topicten ögrenebilirsin
amin canım inşaallah nasip eder Allah ım hep dualarımdasınız
iNSALLAHHHHHHHHHHHHH ilhannazımmmmmmmm rabbımmm tum ısteyenlere versın dualarmızı kabulll etsınnn...
amaa benım goguslerım cokkk acıyooo sankiii adet olcakmısımmm gibiiiiiiiofffffff
ilk belirtilerr adet gibi olyoo bebemmminş. hadi bakalımm ayırlsııı
Habibtemmmmmmmmmmm hoşgeldin bitanemmm nasılsın ne dedi doktoruuunnn??
yyaasssaakkıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allaha şükür loowwww hhhoşşşşş geldinnnnnaptınnn ohhh seni gördüm deliresim gelsi bakl çok sevindirk oldumm beaaawwww :124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
yanııııı gogusler acıyomuu yınedeee ya bu cahıllıgın adı batsınnnn walla ilhanazmm yaaa yaaa hıc hamıle kalamadıgım ıcın bılmıyorımmm ısde soruyorummm kuusura bakmayınnn yaaaaa
hayalımmmm hg canım nerdeydın sennnbak hamılemızzz varrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?