- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.021
habbitem testmi yapacan vallami ay heyecanlaandimmmmmm kalbim simdik buna nasi dayansinn..
yaw gittimmmadam iyi bi adamdi sordu sorusturdu tüm evraklari aldi...herseyi sordu agrin ne varmi atesin terleme eklem agrisi ellerinde agri varmi diye sordu bende hepsine yok dedimm..demek cok sagliklisin dedi tansiyonumu ölctü 8 tüp kan aldilarrrr.....sonuc iki haftada cikar dedi... yaw arimin olmadigini duyunca galiba pek romatzima ne olacaginin sanmadi o yüzden simdilik mr ne cektirmeye gerek görmedi bide hamile kalir kalmaz banada gelecen yol gösterecem sana dedi.. artikin nasi yardimci olacaksa...aspirini al dedi kanin sulansin simdiden dedi. ..yeni hamilleikte kortizon denenebilir dedi..bide kan sonucu ciksinda bakalim bu ne bulacak kanimdi. .sonrada ordan ciktim gezdim neka cok magaza varmis orda alisveris yaptim kendime eve 1 de geldim zaten uykusuzdum bide yoruldum gezmekten uyumusum demin uyandim bi bakim kizlara dedimmm.
yyaasssaakkıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allaha şükür loowwww hhhoşşşşş geldinnnnnaptınnn ohhh seni gördüm deliresim gelsi bakl çok sevindirk oldumm beaaawwww :124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
Hayalımmmmmmmmmm Rabbımmmm Acıl sıfalarr versınnnnnnnn sanaaaa ınsallahhh sonuclarınnn tertemızzz cıkardaaa rabbımmm bebeısıne kavusturmayı nasıp ederrr en kısaa zamandaaa
hopeforum hayirli ugurlu olsun rabbim tamammina erdirsinnnnnnnnnnnnnnnn
Aaaaa ciddimisin2 aydır bende hiç belirti olmuyo bu ayda kaşınınca ne oluyoruz dedim ,ayyy inşallah hopeforummm hayırlısıyla yarın ola hayrola diyeceğim ama şimdiden yapsammı acaba testi??Tüühh az öncede wc ye gittiydim yaaaa
habbitem testmi yapacan vallami ay heyecanlaandimmmmmm kalbim simdik buna nasi dayansinn..
yaw gittimmmadam iyi bi adamdi sordu sorusturdu tüm evraklari aldi...herseyi sordu agrin ne varmi atesin terleme eklem agrisi ellerinde agri varmi diye sordu bende hepsine yok dedimm..demek cok sagliklisin dedi tansiyonumu ölctü 8 tüp kan aldilarrrr.....sonuc iki haftada cikar dedi... yaw agrimin olmadigini duyunca galiba pek romatzima ne olacagini sanmadi o yüzden simdilik mr ne cektirmeye gerek görmedi bide hamile kalir kalmaz banada gelecen yol gösterecem sana dedi.. artikin nasi yardimci olacaksa...aspirini al dedi kanin sulansin simdiden dedi. ..yeni hamilleikte kortizon denenebilir dedi..bide kan sonucu ciksinda bakalim bu ne bulacak kanimdi. .sonrada ordan ciktim gezdim neka cok magaza varmis orda alisveris yaptim kendime eve 1 de geldim zaten uykusuzdum bide yoruldum gezmekten uyumusum demin uyandim bi bakim kizlara dedimmm.
sor cankuşumm sorr tabii bilenler bilmeyenlere anlatcakkii burada mutlu olalımm,
ben hamile kalmadan 3 gün önceden anlamıştımm göğüslerm çok ağrımıodu ama uçları siyah olmultu bide belim çok ağrıodu hatta ben grip oluorum falan sanmıştmm hamile olmak hiçç aklımda yoktuuhatta 4 gğn adet geçikti bekledimmm test yapmadımmm birtürlüinandıramadım kendimi sontra yaptım mutlu son lakşn olmadı veren Allah alan Allah sitem edilmezz hayılrıslı 2. ye bakaıllımm
ama ilk belirtiler aynı adet gibi oluo bel ağrıı kasıkta haifif batmaa bide memiklerrrmemikler önemliii :52:
sor cankuşumm sorr tabii bilenler bilmeyenlere anlatcakkii burada mutlu olalımm,
ben hamile kalmadan 3 gün önceden anlamıştımm göğüslerm çok ağrımıodu ama uçları siyah olmultu bide belim çok ağrıodu hatta ben grip oluorum falan sanmıştmm hamile olmak hiçç aklımda yoktuuhatta 4 gğn adet geçikti bekledimmm test yapmadımmm birtürlüinandıramadım kendimi sontra yaptım mutlu son lakşn olmadı veren Allah alan Allah sitem edilmezz hayılrıslı 2. ye bakaıllımm
ama ilk belirtiler aynı adet gibi oluo bel ağrıı kasıkta haifif batmaa bide memiklerrrmemikler önemliii :52:
herkese merhabaaaaa, kim hamile? bizde de ilk defa günes actiiiiii, doya doya gezdimmm ve evimi havalandirdim hala balkon kapisi acik:))) insan inanamiyorr:))
ohhh yasakımmmm benim bun doktoru çokkk içim ısındı neden bilemedimm inş.. derman olcakkkan testide temizçıkarr Allahıma şükürrr verdikçe veriio ii haberleriiii Allahım bizi bi,zden uzak tutmasınnn inş.. hepimizz peş peşe hamiş kalırızzz
çok mutlu olcazz çookkkk
herkese merhabaaaaa, kim hamile? bizde de ilk defa günes actiiiiii, doya doya gezdimmm ve evimi havalandirdim hala balkon kapisi acik:))) insan inanamiyorr:))
doru en önemlisi memiklerrrrrrr
istediğini de bana hoeforummmben anlarınnnn
benim dün bitti adetim bende adet bitti 7. günü başlamayı düşünüorumm iiyimii
yanııııı gogusler acıyomuu yınedeee ya bu cahıllıgın adı batsınnnn walla ilhanazmm yaaa yaaa hıc hamıle kalamadıgım ıcın bılmıyorımmm ısde soruyorummm kuusura bakmayınnn yaaaaa
nazımmmmm teşekkur edermmm bılgılerınn ıcın fısıtıkımmm benımmm sadece goguslerım agrıyooo kasıklarımda herhangı bııı agrı sızıımmm yok suan ıcınnn bakalımmm ıleryen zamanlarda ne olcakkk bılmıyorum tabıkıdee ammaaa ınsallahhh hamıleyımmdırrrr saglıklı evlatlar nasıp etsn rabbbmmm
meraba miamoremmmm hopefor m arkadasımız hamıleeeeerabbım bızıde nasıp eder ınsallah canımmm.... bu arada bızım buraya da kar yagıyoo butunn kıs guneslı gectı bugunde bı baktımm her bembeyaz kar yagmısss
sağol yasakhayalim Allah razı olsun amiiiiiiiiiiiiiiin
evet hancekim hem de deli gibi Allah Allah neden bu kadar kaşınıyorki diyim dütyene bahane bulmuştum
hayır yapma bence. bekle.. ben 2 gün bekledim kız kesin olsun diye :))) ve kan testi yaptır bence
vajinanda batmalar oluyor mu? sinek ısırığı gibi aralıklarla. kasıklarına ya da karın alt bölgene sancılar giriyor mu? sulunıyor musun olur olmaz şeylere ?
ayy hadi inşaallah gümbürdedi bi içimAllah ım bu mart ayı bereketli bol müjdeli olur inşaallah
miamorem burada ilikti bugün sükürler olsun soguktan kanim donmustu iyice
yaw adam iyyi bi adamdi düsüklerden sonra bebegine kavusanlar cok oldu dedi..hemide kan pihtilasma uzmanida...giderken sirdimi sivazladi hoscakal dedi..kapiya kadar ugurladi beni... cok alcak gönüllü bi adamdi prof olmasina ragmenn
yasağım geçmiş olsun canım inşaallah daha daha iyi olur sonuçların
nazım biliyor musun nasıl yapılacağını anlatıyımmı ?
evet canım gögüsler de acıyor, valla ben de çok cahildim bu konudasagolsun sora sora bağdat gibi sora sora belirtileri de öğrendim kızlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?