Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hayalımmmmmmmmmm Rabbımmmm Acıl sıfalarr versınnnnnnnn sanaaaa ınsallahhh sonuclarınnn tertemızzz cıkardaaa rabbımmm bebeısıne kavusturmayı nasıp ederrr en kısaa zamandaaa

kelebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm coskunumm nirde kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz delirmek istiyomm coskunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hayalımmmmmmmmmm Rabbımmmm Acıl sıfalarr versınnnnnnnn sanaaaa ınsallahhh sonuclarınnn tertemızzz cıkardaaa rabbımmm bebeısıne kavusturmayı nasıp ederrr en kısaa zamandaaa

amin saol edammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kizil bombammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hopeforum hayirli ugurlu olsun rabbim tamammina erdirsinnnnnnnnnnnnnnnn

sağol yasakhayalim Allah razı olsun amiiiiiiiiiiiiiiin

evet hancekim hem de deli gibi Allah Allah neden bu kadar kaşınıyorki diyim dütyene bahane bulmuştum
hayır yapma bence. bekle.. ben 2 gün bekledim kız kesin olsun diye :))) ve kan testi yaptır bence
vajinanda batmalar oluyor mu? sinek ısırığı gibi aralıklarla. kasıklarına ya da karın alt bölgene sancılar giriyor mu? sulunıyor musun olur olmaz şeylere ?
ayy hadi inşaallah gümbürdedi bi içim Allah ım bu mart ayı bereketli bol müjdeli olur inşaallah

herkese merhabaaaaa, kim hamile? bizde de ilk defa günes actiiiiii, doya doya gezdimmm ve evimi havalandirdim hala balkon kapisi acik:))) insan inanamiyorr:))

ohhh yasakımmmm benim bun doktoru çokkk içim ısındı neden bilemedimm inş.. derman olcakk kan testide temizçıkarr Allahıma şükürrr verdikçe veriio ii haberleriiii Allahım bizi bi,zden uzak tutmasınnn inş.. hepimizz peş peşe hamiş kalırızzz
çok mutlu olcazz çookkkk

nazımmmmm teşekkur edermmm bılgılerınn ıcın fısıtıkımmm benımmm sadece goguslerım agrıyooo kasıklarımda herhangı bııı agrı sızıımmm yok suan ıcınnn bakalımmm ıleryen zamanlarda ne olcakkk bılmıyorum tabıkıdee ammaaa ınsallahhh hamıleyımmdırrrr saglıklı evlatlar nasıp etsn rabbbmmm

doru en önemlisi memiklerrrrrrr

herkese merhabaaaaa, kim hamile? bizde de ilk defa günes actiiiiii, doya doya gezdimmm ve evimi havalandirdim hala balkon kapisi acik:))) insan inanamiyorr:))

meraba miamoremmmm hopefor m arkadasımız hamıleeeee rabbım bızıde nasıp eder ınsallah canımmm.... bu arada bızım buraya da kar yagıyoo butunn kıs guneslı gectı bugunde bı baktımm her bembeyaz kar yagmısss

Son düzenleme:

yaw adam iyyi bi adamdi düsüklerden sonra bebegine kavusanlar cok oldu dedi..hemide kan pihtilasma uzmanida...giderken sirdimi sivazladi hoscakal dedi..kapiya kadar ugurladi beni...cok alcak gönüllü bi adamdi prof olmasina ragmenn

miamorem burada ilikti bugün sükürler olsun soguktan kanim donmustu iyice

yasağım geçmiş olsun canım inşaallah daha daha iyi olur sonuçların

istediğini de bana hoeforummm ben anlarınnnn
benim dün bitti adetim bende adet bitti 7. günü başlamayı düşünüorumm iiyimii

nazım biliyor musun nasıl yapılacağını anlatıyımmı ?

yanııııı gogusler acıyomuu yınedeee ya bu cahıllıgın adı batsınnnn walla ilhanazmm yaaa yaaa hıc hamıle kalamadıgım ıcın bılmıyorımmm ısde soruyorummm kuusura bakmayınnn yaaaaa

evet canım gögüsler de acıyor, valla ben de çok cahildim bu konuda sagolsun sora sora bağdat gibi sora sora belirtileri de öğrendim kızlardan

inşallah edaammm benim çok kuvvetli inançlarım vardır bunların başındada pozitif olmak ve umutsuuzluğa kapılmamak hayat bize ne verirse versin acısı tatlısı iyi bakmalı iyi karşılamak lazımm hemen pes etmek ve olumlu ılımlı yaklaşmak gerekk
yoksa inanın keşke tek derdimiz hamiş olmak olsaa hayat okadar acımasız ki ben eşimle bunu çok ii anladımm çok zor günlerden bu günlere ulaştıkk rabbim sağlık versinnn Allahtan gelene katlanılıyor rabbim kullarından dert tasa vermesin inş.. bu yüsdenn her zamn olumlu olalımm ne olursa olsunnn poes etmek yok bu ay olmadımı kısmet değilmiş demeyi bilmeli ve bir sonraki aya daha pozitif olmayı başarmaşıyızz inanıoru kii kalpten istenen herşey kabul oluyorrrr

abooowww, sen bizden betermissin:))) hayirli olsun Hopefor a......Insaallah bekleyen herkesin üzüne güler Rabbim...

yaw ben belirtilerini hic duymadim bie bana yaz

bide sogan kürümü yaptin bu ay ..

Son düzenleme:
yaw adam iyyi bi adamdi düsüklerden sonra bebegine kavusanlar cok oldu dedi..hemide kan pihtilasma uzmanida...giderken sirdimi sivazladi hoscakal dedi..kapiya kadar ugurladi beni...cok alcak gönüllü bi adamdi prof olmasina ragmenn

hayılrlsı olsunnn yasakımmmm Allahım yüzünü güldürsünnnn

saol hopeforummmmmmmmmmmmmmmyaw kuzucuk eskiden ismini zor yaziyodum alalal simdik hamile kaldiktan sonra hemen yazmaya basladimmmmm

Dışarda kar yağıyor...
İçim umut doldu gebelerin güzel haberleriyle...

Rabbim bütün bebek isteyenlere içi sırada bana hayırlı bir bebek nasip eyle...Aminnn aminn aminnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…