Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

herkese merhabaaaaa, kim hamile? bizde de ilk defa günes actiiiiii, doya doya gezdimmm ve evimi havalandirdim hala balkon kapisi acik:))) insan inanamiyorr:))

canımm hoşş geldinnnnn ohh ne kada güzell artık yazın o güzlliği hepimize yaklaştıı baksanıza topiğimiz bile hamiş haberleri ile coşmaya başladı rabbim devamı nı versinnn

Dışarda kar yağıyor...
İçim umut doldu gebelerin güzel haberleriyle...

Rabbim bütün bebek isteyenlere içi sırada bana hayırlı bir bebek nasip eyle...Aminnn aminn aminnn...

valla karmi yagiyo

saol aminnnnnnnnn kuzucukkk

Allah razı olsunn hoeforum bilyorummm saolasınn inş.. şifa olsunn bana bize herkeseee

ınsallah hayalımmm yaaa senceeee ıcınden ne gecıyorrr guzelll kızcemmm benımmm hakkımmdaaa senceee biseyler varmıdır sogan suyuda ıctımmmmm

edammm tabiki gönlümden gecen insallahh hamile olman bunu öyle istiyorumki valla

sogan suyu icen herkesciklerden nedense hep umudum oluyo ben faydasina sifasina cok inaaniyorummmm

Ayyy habibtemmm çok heyecanlıyım bende bak yine başladı bu göğüs uçlarımdaki kaşıntı alla alla bugün sütyen takmayı unutmuşum ondanmı oldu acaba yaaa:)))

Eklemlerinde oluyormu ağrın habibtemm?Doktorunun kötü bişey dememesine sevindim habibtemm herşeyin hayırlısıı sen aspirinine devam edicen bide hamile kalır kalmaz bu adama gideceksin koşa koşa erkenden önlemini al bebeğim bu sefer canım üzülme artık Allahın izniyle inşallah sağlıklı bebişlerin olacak bitanemmm...
Buradada hava çok güzel ama çok fazla esiyor astığım tüm çamaşırlar kurumuş güneşi yakıyor rüzgarı üşütüyor şuanda:))))

NAZIIIMMM GELDİM HAYATIMMM YAPABİLİRSİN KAHVELERİMİZİ HABİBTEMLE EDAAAMLA KARŞILIKLI İÇELİM:))))

canımm hoşş geldinnnnn ohh ne kada güzell artık yazın o güzlliği hepimize yaklaştıı baksanıza topiğimiz bile hamiş haberleri ile coşmaya başladı rabbim devamı nı versinnn

ayy evettttttt. hadi ama kizlar elinizi cabuk tutun... bebeklerimizin arasinda yas farki olmasinnnn:) Rabbim hepimizin yüzüne baksinnn insaalllah

Eki Görüntüle 648733

buyrunn canlarımmmmmm afiyet bal şeker olsunnnn

habbitem yaw bide sen hamillelik haberini patlattt

yaw eklemlerim hic agrimaz doktorda sordu bende yok dedim romatzmanin ilk belirtisiymis ama bende yokki hic agri ne..
inslaalhh yawrukusummmm bide bu adama gidecem ilerde hamile kalirsam bakalimmm ne yapacakk

hayalim nerdeyse 2 haftadır vajinaya sinek ısırığı gibi küçük batmalar oluyor aralıklı aralıklı
belim feci şekilde ağrıyordu
bununla ilgisi var mı bilmiyorum ama acaip gazım vardı karnım neredeyse hep şişti :))
karnımın alt bölgesine sancılar giriyordu
gögüslerim çok ağrımadı ama uçları hassaslaştı baya
dün de manyak bi şekilde kaşındı uçları
ara ara sulandım olur olmadık şeylere ama kondurmamıştım :))
bugün de çok afedersiniz yumurtanın bir kısmını yiyemedim (öğrenmeden önceydi bu)

işte böyleee
Allah ım sizlere de hissettirsin bunları.... sonunda da öğreninki megerse melekleriniz sizi rahatsız etmeye başlamış

ayy hopeforummm yaw kuzucukkkk rabbim tammamina erdirsinnbak simdiden söylüm hamile kaldim diye bizi birakmak yok tamammiiicünkü findigin büyüdügünü bizde görmek istiyozz...

kızlar ben ufak ufak kaçıyım docam ın eli kulağındadır, aaayyy çok heyecanlandım ve gözlerim doldu onun geldiğini düşünüce...
canlarım hepinizi öpüyorum hep söylediğim gibi
güzel haberler almak ve vermek üzere...

(dedim dedim en son güzel haberi verdim )

simdik hatirladim son hamileligimde benimde memiklerde agri ne yoktu ama kasinti vardi bide kasintidan dolayi kuruluk olusmustu memiklerdeeeaklinizda bulunsunnn

:16: Allahımmm sağlıcaklı kuaklamayı nasip etsin canımm inş...
sende yorma kendini
buarada aşaya koysana hamile takvimi görekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…