- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.041
herkese merhabaaaaa, kim hamile? bizde de ilk defa günes actiiiiii, doya doya gezdimmm ve evimi havalandirdim hala balkon kapisi acik:))) insan inanamiyorr:))
Dışarda kar yağıyor...
İçim umut doldu gebelerin güzel haberleriyle...
Rabbim bütün bebek isteyenlere içi sırada bana hayırlı bir bebek nasip eyle...Aminnn aminn aminnn...
yasağım geçmiş olsun canım inşaallah daha daha iyi olur sonuçların
nazım biliyor musun nasıl yapılacağını anlatıyımmı ?
evet canım gögüsler de acıyor, valla ben de çok cahildim bu konudasagolsun sora sora bağdat gibi sora sora belirtileri de öğrendim kızlardan
Dışarda kar yağıyor...
İçim umut doldu gebelerin güzel haberleriyle...
Rabbim bütün bebek isteyenlere içi sırada bana hayırlı bir bebek nasip eyle...Aminnn aminn aminnn...
ınsallah hayalımmm yaaa senceeee ıcınden ne gecıyorrr guzelll kızcemmm benımmm hakkımmdaaa senceee biseyler varmıdır sogan suyuda ıctımmmmm
habbitem testmi yapacan vallami ay heyecanlaandimmmmmm kalbim simdik buna nasi dayansinn..
yaw gittimmmadam iyi bi adamdi sordu sorusturdu tüm evraklari aldi...herseyi sordu agrin ne varmi atesin terleme eklem agrisi ellerinde agri varmi diye sordu bende hepsine yok dedimm..demek cok sagliklisin dedi tansiyonumu ölctü 8 tüp kan aldilarrrr.....sonuc iki haftada cikar dedi... yaw agrimin olmadigini duyunca galiba pek romatizma ne olacagini sanmadi o yüzden simdilik mr ne cektirmeye gerek görmedi bide hamile kalir kalmaz banada gelecen yol gösterecem sana dedi.. artikin nasi yardimci olacaksa...aspirini al dedi kanin sulansin simdiden dedi. ..yeni hamilleikte kortizon denenebilir dedi..bide kan sonucu ciksinda bakalim bu ne bulacak kanimdi. .sonrada ordan ciktim gezdim neka cok magaza varmis orda alisveris yaptim kendime eve 1 de geldim zaten uykusuzdum bide yoruldum gezmekten uyumusum demin uyandim bi bakim kizlara dedimmm.
canımm hoşş geldinnnnnohh ne kada güzell artık yazın o güzlliği hepimize yaklaştıı baksanıza topiğimiz bile hamiş haberleri ile coşmaya başladı rabbim devamı nı versinnn
Ayyy habibtemmm çok heyecanlıyım bende bak yine başladı bu göğüs uçlarımdaki kaşıntıalla alla bugün sütyen takmayı unutmuşum ondanmı oldu acaba yaaa:)))
Eklemlerinde oluyormu ağrın habibtemm?Doktorunun kötü bişey dememesine sevindim habibtemm herşeyin hayırlısıı sen aspirinine devam edicen bide hamile kalır kalmaz bu adama gideceksin koşa koşa erkenden önlemini al bebeğim bu sefer canım üzülme artık Allahın izniyle inşallah sağlıklı bebişlerin olacak bitanemmm...
Buradada hava çok güzel ama çok fazla esiyor astığım tüm çamaşırlar kurumuş güneşi yakıyor rüzgarı üşütüyor şuanda:))))
NAZIIIMMM GELDİM HAYATIMMM YAPABİLİRSİN KAHVELERİMİZİ HABİBTEMLE EDAAAMLA KARŞILIKLI İÇELİM:))))
Ayyy habibtemmm çok heyecanlıyım bende bak yine başladı bu göğüs uçlarımdaki kaşıntıalla alla bugün sütyen takmayı unutmuşum ondanmı oldu acaba yaaa:)))
Eklemlerinde oluyormu ağrın habibtemm?Doktorunun kötü bişey dememesine sevindim habibtemm herşeyin hayırlısıı sen aspirinine devam edicen bide hamile kalır kalmaz bu adama gideceksin koşa koşa erkenden önlemini al bebeğim bu sefer canım üzülme artık Allahın izniyle inşallah sağlıklı bebişlerin olacak bitanemmm...
Buradada hava çok güzel ama çok fazla esiyor astığım tüm çamaşırlar kurumuş güneşi yakıyor rüzgarı üşütüyor şuanda:))))
NAZIIIMMM GELDİM HAYATIMMM YAPABİLİRSİN KAHVELERİMİZİ HABİBTEMLE EDAAAMLA KARŞILIKLI İÇELİM:))))
ayy evettttttt. hadi ama kizlar elinizi cabuk tutun... bebeklerimizin arasinda yas farki olmasinnnn:) Rabbim hepimizin yüzüne baksinnn insaalllah
hayalim nerdeyse 2 haftadır vajinaya sinek ısırığı gibi küçük batmalar oluyor aralıklı aralıklı
belim feci şekilde ağrıyordu
bununla ilgisi var mı bilmiyorum ama acaip gazım vardıkarnım neredeyse hep şişti :))
karnımın alt bölgesine sancılar giriyordu
gögüslerim çok ağrımadı ama uçları hassaslaştı baya
dün de manyak bi şekilde kaşındı uçları
ara ara sulandım olur olmadık şeylere ama kondurmamıştım :))
bugün de çok afedersiniz yumurtanın bir kısmını yiyemedim (öğrenmeden önceydi bu)
işte böyleee
Allah ım sizlere de hissettirsin bunları.... sonunda da öğreninki megerse melekleriniz sizi rahatsız etmeye başlamış
saol kelebemmmm elciklerine saglikkkk
aynennnnnnnn, valla icim acildi Yasakhalaycik.... gel de bana bahcede oturalimmm:)))
hayalim nerdeyse 2 haftadır vajinaya sinek ısırığı gibi küçük batmalar oluyor aralıklı aralıklı
belim feci şekilde ağrıyordu
bununla ilgisi var mı bilmiyorum ama acaip gazım vardıkarnım neredeyse hep şişti :))
karnımın alt bölgesine sancılar giriyordu
gögüslerim çok ağrımadı ama uçları hassaslaştı baya
dün de manyak bi şekilde kaşındı uçları
ara ara sulandım olur olmadık şeylere ama kondurmamıştım :))
bugün de çok afedersiniz yumurtanın bir kısmını yiyemedim (öğrenmeden önceydi bu)
işte böyleee
Allah ım sizlere de hissettirsin bunları.... sonunda da öğreninki megerse melekleriniz sizi rahatsız etmeye başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?