Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayırlı günler canlarımm nasılsınızz

yasağımmm inşallah sonuçların iyi cıkaçakkk vee bebişinee kavuşacaksın en kısaa zamandaaa

hopeforr canımm senidee tebrikk ederimmmmmmm sağlıklaa kucağına alırsın inşallahhh .........

benii hiçç sormayınnn moralımmm bozulduuu iyiceee

simdik hatirladim son hamileligimde benimde memiklerde agri ne yoktu ama kasinti vardi bide kasintidan dolayi kuruluk olusmustu memiklerdeeeaklinizda bulunsunnn

kasinti benimde oldu ama tam ne zaman bilmiyorum. ama bende inanilmaz bir üsüme vardi. ayaklarim asla isinmiyordu..agrimda ögrendikten sonra basladi ama ben zaten 2 haftalikken ögrendim cok ekendii....

tamam hopeforumm yaw sürpriz hazirla esineee masaya üc tabak ne koyy..

ayy hopeforummm yaw kuzucukkkk rabbim tammamina erdirsinnbak simdiden söylüm hamile kaldim diye bizi birakmak yok tamammiiicünkü findigin büyüdügünü bizde görmek istiyozz...

amin hayalım amiiiin
hiiiiii !!!! olur mu öyle şey bu aralar elim biraz meşgul ama ara ara girerim beraber büyütürüz Allah ın izniyle inşaallah

oOOOH ELLERİN KOLLARIN DERT GÖRMESİN BİTANEMMMMMMM SEN AŞTIN VALLAHİ ARTIKIN KENDİNİ Bİ HAMARAT OLDUN SEN MAŞALLAH MAŞALLAH TÜ TÜ TÜTÜTÜTÜ

afiyet olsun cnmmm
yok daha çok va hamart olmaya ama teze sen temizlik yapaken yalancu tavukgöğsü yaptımm
akşam teyzeye görtüvcemm yisin yumuşak yumuşakkk

hayiridír kuzucukk:26::26:

Allahın izniyle hayırlısıyla yarını bekliyorum bitanemmmm,çok heyecanlıyım oda ayrı bir konu:))))

Evet eklemlerdeki ağrılar romatizmanın ilk belirtileridir o yüzden sordum aso,crp,rf,sedim bakıldımı kan tahlillerinde önceden bilgin varmı??
Hayırlısıyla hamile kalda bebeğim git bu adama bak sevdim bu adamın sana olan tutumunu falan ilgilenmiş seninle sağolsun

amin hayalım amiiiin
hiiiiii !!!! olur mu öyle şey bu aralar elim biraz meşgul ama ara ara girerim beraber büyütürüz Allah ın izniyle inşaallah

tamam ozamannn yaw hergün girmesen bilem yine ses ver kuzucuk hakkinda bilgi verrr

ooyy ne olduuuu canımm yaww hayırlara çıksınnn

simdik hatirladim son hamileligimde benimde memiklerde agri ne yoktu ama kasinti vardi bide kasintidan dolayi kuruluk olusmustu memiklerdeeeaklinizda bulunsunnn

Neeeeeeeeyyyyyyyyyyybaşlarını koparıp atıverecem şimdi o derece kaşınıyo yaaaa

simdi 8 tüp kan aldilar ama neye bakacaklarini söylemediler habbitem sonuclarda görrün artikin neye bakacaklarini..habbitemm ama crp ya bakilmisti bu son hamilelikte biraz yükselmisti ama bu ne oluyo bi bilgin varmi :26::26::26:

Son düzenleme:
tamam hopeforumm yaw sürpriz hazirla esineee masaya üc tabak ne koyy..

oyy çok güzelmişş yawww buu ben ilk kocişe sölemeden dedimm bak sana ne vercemm hediye paketine testi koydum actı baktıı
ben flaşbelleki napcam dedii
adam bilmio anam napsın testi ubs bellek sandıı açmaya falan çalışıoduuu
ama senşn dedğin ta güzel bende bunu yapcemm unuturma tamam mı

afiyet olsun cnmmm
yok daha çok va hamart olmaya ama teze sen temizlik yapaken yalancu tavukgöğsü yaptımm
akşam teyzeye görtüvcemm yisin yumuşak yumuşakkk

Helal olsun kız sana Allah razı olsun,ince düşünmen bile önemli şu kurabiyedende götür istersen hani hafif oluyorya yumuşak bide sever sende gururlanırsın aslında eşin gururlanır vayy benim hanıma bak be ne cevherler varmış diye maşallah kuzuma benim

yaw kelebem bisey diyimmi benim herifte anlamaz öyle seylerdennn espriden anlamayan bunlardan kutu icindeki testten ne hic anlamaz bu neki der acinca bilem böyle bakar bu na nolmuski derr.off biz napacaz yaw bunlarlaa

dün yaptım götürdüm ha cekim kurabiyee bugün tavuk göğsü yaptımm yarına kısmetee
gelin hanarat sansınlarrr demiii

kasinti benimde oldu ama tam ne zaman bilmiyorum. ama bende inanilmaz bir üsüme vardi. ayaklarim asla isinmiyordu..agrimda ögrendikten sonra basladi ama ben zaten 2 haftalikken ögrendim cok ekendii....

Nasılsın miamorem seni görüyorum yazayım diyorum başka konulara geçiyorum bitanemmm nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…