- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.061
simdik hatirladim son hamileligimde benimde memiklerde agri ne yoktu ama kasinti vardi bide kasintidan dolayi kuruluk olusmustu memiklerdeeeaklinizda bulunsunnn
kızlar ben ufak ufak kaçıyım docam ın eli kulağındadır, aaayyy çok heyecanlandım ve gözlerim doldu onun geldiğini düşünüce...
canlarım hepinizi öpüyorum hep söylediğim gibi
güzel haberler almak ve vermek üzere...
(dedim dedim en son güzel haberi verdim)
ayy hopeforummm yaw kuzucukkkk rabbim tammamina erdirsinnbak simdiden söylüm hamile kaldim diye bizi birakmak yok tamammiii cünkü findigin büyüdügünü bizde görmek istiyozz...
oOOOH ELLERİN KOLLARIN DERT GÖRMESİN BİTANEMMMMMMM SEN AŞTIN VALLAHİ ARTIKIN KENDİNİ Bİ HAMARAT OLDUN SEN MAŞALLAH MAŞALLAH TÜ TÜ TÜTÜTÜTÜ
hayırlı günler canlarımm nasılsınızz
yasağımmm inşallah sonuçların iyi cıkaçakkk vee bebişinee kavuşacaksın en kısaa zamandaaa
hopeforr canımm senidee tebrikk ederimmmmmmm sağlıklaa kucağına alırsın inşallahhh .........
benii hiçç sormayınnn moralımmm bozulduuu iyiceee
habbitem yaw bide sen hamillelik haberini patlattt
yaw eklemlerim hic agrimaz doktorda sordu bende yok dedim romatzmanin ilk belirtisiymis ama bende yokki hic agri ne..
inslaalhh yawrukusummmm bide bu adama gidecem ilerde hamile kalirsam bakalimmm ne yapacakk
amin hayalım amiiiin
hiiiiii !!!! olur mu öyle şey bu aralar elim biraz meşgul ama ara ara girerim beraber büyütürüz Allah ın izniyle inşaallah
valla karmi yagiyo
saol aminnnnnnnnn kuzucukkk
neresi oarasi? kuzey kutbu mu?:)))
hayırlı günler canlarımm nasılsınızz
yasağımmm inşallah sonuçların iyi cıkaçakkk vee bebişinee kavuşacaksın en kısaa zamandaaa
hopeforr canımm senidee tebrikk ederimmmmmmm sağlıklaa kucağına alırsın inşallahhh .........
benii hiçç sormayınnn moralımmm bozulduuu iyiceee
simdik hatirladim son hamileligimde benimde memiklerde agri ne yoktu ama kasinti vardi bide kasintidan dolayi kuruluk olusmustu memiklerdeeeaklinizda bulunsunnn
Allahın izniyle hayırlısıyla yarını bekliyorum bitanemmmm,çok heyecanlıyım oda ayrı bir konu:))))
Evet eklemlerdeki ağrılar romatizmanın ilk belirtileridir o yüzden sordum aso,crp,rf,sedim bakıldımı kan tahlillerinde önceden bilgin varmı??
Hayırlısıyla hamile kalda bebeğim git bu adama bak sevdim bu adamın sana olan tutumunu falan ilgilenmiş seninle sağolsun
tamam hopeforumm yaw sürpriz hazirla esineeemasaya üc tabak ne koyy..
Neeeeeeeeyyyyyyyyyyybaşlarını koparıp atıverecem şimdi o derece kaşınıyo yaaaa
afiyet olsun cnmmm
yok daha çok va hamart olmaya ama teze sen temizlik yapaken yalancu tavukgöğsü yaptımm
akşam teyzeye görtüvcemm yisin yumuşak yumuşakkk
oyy çok güzelmişş yawww buu ben ilk kocişe sölemeden dedimm bak sana ne vercemm hediye paketine testi koydum actı baktıı
ben flaşbelleki napcam dedii
adam bilmio anam napsın testi ubs bellek sandıı açmaya falan çalışıoduuu
ama senşn dedğin ta güzel bende bunu yapcemm unuturma tamam mı
Helal olsun kız sana Allah razı olsun,ince düşünmen bile önemli şu kurabiyedende götür istersen hani hafif oluyorya yumuşak bide sever sende gururlanırsın aslında eşin gururlanır vayy benim hanıma bak be ne cevherler varmış diye maşallah kuzuma benim
kasinti benimde oldu ama tam ne zaman bilmiyorum. ama bende inanilmaz bir üsüme vardi. ayaklarim asla isinmiyordu..agrimda ögrendikten sonra basladi ama ben zaten 2 haftalikken ögrendim cok ekendii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?