Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw kelebem bisey diyimmi benim herifte anlamaz öyle seylerdennn espriden anlamayan bunlardan kutu icindeki testten ne hic anlamaz bu neki der acinca bilem böyle bakar bu na nolmuski derr.off biz napacaz yaw bunlarlaa

aynenn yasakım aynen çokkk umutusz benim kocada bu konularda romantzim özürlüsü diorum ben onaa

simdi 8 tüp kan aldilar ama neye bakacaklarini söylemediler habbitem sonuclarda görrün artikin neye bakacaklarini..habbitemm ama crp ya bakilmisti bu son hamilelikte biraz yükselmisti ama bu ne oluyo bi bilgin varmi :26::26::26:

Habibtemm bu yazdığım 4 test romatizmadan şüphelendiğinde bakılır sedimi siyah küçük bir tüpe koyup üzerine cam çubuk sokulur saat tutularak bakılır yanındayken sen yaptılarmı tüplere öyle bişey gördünmü?

hayiridír kuzucukk:26::26:

ooyy ne olduuuu canımm yaww hayırlara çıksınnn

yaa cumartesiii hsg çekelim dedi doktorr bizde tamam dedikk ama eşimm ben gelemem diyoo anneni ara o gelsinn dedii annemi aradımm odaa ben gelemem eşinlee git dediiii ben dee ankarada tekimm kimsemm yokkk buu doktor işlerindenn zatenn tırsıyorummm tek başımaa ben gidip nasıll yaptırıyımmm bidee ağrılı oluyo felan diyolarrr çektirmesemm olmazmıı acabaaaaaaa

şuan böyleyimm kendimii tutamıyorum bi türlüüü

haa yok öyle bi tüp yoktuu kiz aldi kani isimleri yapistirdi üniv hastanesinde inceleyecekmis hemen orda yapmadii

peki zeynebim nurum simdik bende sinirlendim valla ben olsaydim ben gelirdim.esinin bi isi varmi peki:26:yada annenin bi isi varmi kizini yalniz birakiyo

dün yaptım götürdüm ha cekim kurabiyee bugün tavuk göğsü yaptımm yarına kısmetee
gelin hanarat sansınlarrr demiii

Evet hayatım demelerine gerek yok zaten öylesin sen maşallah,bende epeydir yapmıyordum bende yapiiim bari akşama ömrüme pek sever

ben gelemem ne demek yawww gelecekkk aaaaa
kokma meleğimm keşke ist.da olsanda gelsemmm hemencekkk :26::26::26::26: ama kokrma sen korkulcak bişy değilmişşş sen gene söle tek bırakmazla seniii :26::26::26::26:

peki zeynebim nurum simdik bende sinirlendim valla ben olsaydim ben gelirdim.esinin bi isi varmi peki:26:yada annenin bi isi varmi kizini yalniz birakiyo

yokyaa eşimin normal işe gidecekk izin almak istemiyooo ,,annemindee işiyokk normall günlükk şeylerr işteee ne biliyimm

eşim diyoo herkess kocasıylamı gidiyoo niyee tek gitmiyosun diyooo

Evet hayatım demelerine gerek yok zaten öylesin sen maşallah,bende epeydir yapmıyordum bende yapiiim bari akşama ömrüme pek sever

yap hancekimmm yapp hatat sen nasıl yapyon yazda belkim ben yanlış yapıoumdurrr

Keşke antalyada olasaydın dedim içimden ben gelirdim seninle inan ama üzülme bitanem yaa bence akşam eşin gelince konuş ağrılı falan oluyormuş de senin olman lazım kimsem yok burda biliyorsun ya kötü hissedersem kendimi falan de gelsin seninle olurmu öyle şey ya anlamadım ben..Seni üzmek için yazmadım bitanemm üzülme sen ne olur ağlamada böyle bak bende kötü oluyorum yemin ederim keşke ben ankarada olsaydım diyorum şimdi

ben gelemem ne demek yawww gelecekkk aaaaa
kokma meleğimm keşke ist.da olsanda gelsemmm hemencekkk :26::26::26::26: ama kokrma sen korkulcak bişy değilmişşş sen gene söle tek bırakmazla seniii :26::26::26::26:

şeytann diyoo zatenn çocuk hak edene yapılırr yapmaa diyoo uğraşmaa diyoo sankii tek benimm çocugum olacakkk

yokyaa eşimin normal işe gidecekk izin almak istemiyooo ,,annemindee işiyokk normall günlükk şeylerr işteee ne biliyimm

eşim diyoo herkess kocasıylamı gidiyoo niyee tek gitmiyosun diyooo

zeynebim nurum vala ikisinede kiziyom ozaman..esin izin alabiliyosa almali hem annende bostaymis olurmu ne demek gelemem ya..sen onun canisin nasi senle ilgilenmezzz off ya üzüldüm gercektennn vala ben yaninda olsaydim gelirsim senle..bi tanem tekrar bi anenle konus esinden icin izin ne alamiyo de..tamam tek gidende var ama yine sen anneni ikna etmeye calis...olmadi bosver kuzucum yalniz git korkma cok basit bi islemmm kimseye muhtac olma hayret bisey gercektenn.:26::26::26:

Son düzenleme:
yap hancekimmm yapp hatat sen nasıl yapyon yazda belkim ben yanlış yapıoumdurrr

1 lt süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 vanilya
çeyrek paket margarin

Margarin hariç tüm malzemeyi karıştırıyorum kaynamaya yakın margarini atıyorum içine kaynayınca ocaktan alıp 10-15 dakika blendırda çekiyorum borcam tepsisine yayıp biraz dışarda tutup streçle sarıp dolaba koyuyorum sonra dilimleyip üzerine kakao eleyip servis yapıyorum

şeytann diyoo zatenn çocuk hak edene yapılırr yapmaa diyoo uğraşmaa diyoo sankii tek benimm çocugum olacakkk

öle deme kuşummm :26::26::26::26:
şimdi b anlık demiştir akşama de gene gelirr tabiii gelmeyipte napcakkk :26::26::26:
ben ankadarayı bilsem gelirmmm aslında avdeyiz nasıl olsaa :26::26::26: ama nasıl olur bbilmem kii keşke yakın olsan işte bu durumlarda insanınn bölee eli ayağı kitlenio yaa çok üzülüorummm sen üzülme elbette gelecek birii gelmese bile korkma sen hak ediosun evladınıı :26::26::26::26:

canım hsg ağrılı zor bi işlem tek başına gitme sakın.....

Son düzenleme:

öyle deme zeynebim nurum erkeler bazen böyle acimasiz oluyo..o seninde yawrun bak bu zamanda ne ese ne anneye güveniliyo en azindan yawrularin olursa inslalahhh onlara sirtini dayarsin sen elinden geldigince ver mücadeleni yeterki yawrun olsunn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…