- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.081
aman hancekim sakin ol bak sonradan lazım olcakk hor kullanma her gün kullan
yaw kelebem bisey diyimmi benim herifte anlamaz öyle seylerdennn espriden anlamayan bunlardan kutu icindeki testten ne hic anlamaz bu neki der acinca bilem böylebakar bu na nolmuski derr.off biz napacaz yaw bunlarlaa
simdi 8 tüp kan aldilar ama neye bakacaklarini söylemediler habbitem sonuclarda görrün artikin neye bakacaklarini..habbitemm ama crp ya bakilmisti bu son hamilelikte biraz yükselmisti ama bu ne oluyo bi bilgin varmi :26::26::26:
hayiridír kuzucukk:26::26:
ooyy ne olduuuu canımm yaww hayırlara çıksınnn
Habibtemm bu yazdığım 4 test romatizmadan şüphelendiğinde bakılır sedimi siyah küçük bir tüpe koyup üzerine cam çubuk sokulur saat tutularak bakılır yanındayken sen yaptılarmı tüplere öyle bişey gördünmü?
yaa cumartesiii hsg çekelim dedi doktorr bizde tamam dedikk ama eşimm ben gelemem diyoo anneni ara o gelsinn dedii annemi aradımm odaa ben gelemem eşinlee git dediiii ben dee ankarada tekimm kimsemm yokkkbuu doktor işlerindenn zatenn tırsıyorummm tek başımaa ben gidip nasıll yaptırıyımmm bidee ağrılı oluyo felan diyolarrr çektirmesemm olmazmıı acabaaaaaaa
şuan böyleyimmkendimii tutamıyorum bi türlüüü
aman hancekim sakin ol bak sonradan lazım olcakk hor kullanma her gün kullan
dün yaptım götürdüm ha cekim kurabiyee bugün tavuk göğsü yaptımm yarına kısmetee
gelin hanarat sansınlarrr demiii
yaa cumartesiii hsg çekelim dedi doktorr bizde tamam dedikk ama eşimm ben gelemem diyoo anneni ara o gelsinn dedii annemi aradımm odaa ben gelemem eşinlee git dediiii ben dee ankarada tekimm kimsemm yokkkbuu doktor işlerindenn zatenn tırsıyorummm tek başımaa ben gidip nasıll yaptırıyımmm bidee ağrılı oluyo felan diyolarrr çektirmesemm olmazmıı acabaaaaaaa
peki zeynebim nurum simdik bende sinirlendim valla ben olsaydim ben gelirdim.esinin bi isi varmi peki:26:yada annenin bi isi varmi kizini yalniz birakiyo
Evet hayatım demelerine gerek yok zaten öylesin sen maşallah,bende epeydir yapmıyordum bende yapiiim bari akşama ömrüme pek sever
ben gelemem ne demek yawwwgelecekkk aaaaa
kokma meleğimm keşke ist.da olsanda gelsemmm hemencekkk :26::26::26::26: ama kokrma sen korkulcak bişy değilmişşş sen gene söle tek bırakmazla seniii :26::26::26::26:
yokyaa eşimin normal işe gidecekk izin almak istemiyooo ,,annemindee işiyokk normall günlükk şeylerr işteee ne biliyimm
eşim diyoo herkess kocasıylamı gidiyoo niyee tek gitmiyosun diyooo
yap hancekimmm yapp hatat sen nasıl yapyon yazda belkim ben yanlış yapıoumdurrr
şeytann diyoo zatenn çocuk hak edene yapılırr yapmaa diyoo uğraşmaa diyoo sankii tek benimm çocugum olacakkk
şeytann diyoo zatenn çocuk hak edene yapılırr yapmaa diyoo uğraşmaa diyoo sankii tek benimm çocugum olacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?