- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.101
Keşke antalyada olasaydın dedim içimden ben gelirdim seninle inan ama üzülme bitanem yaa bence akşam eşin gelince konuş ağrılı falan oluyormuş de senin olman lazım kimsem yok burda biliyorsun ya kötü hissedersem kendimi falan de gelsin seninle olurmu öyle şey ya anlamadım ben..Seni üzmek için yazmadım bitanemm üzülme sen ne olur ağlamada böyle bak bende kötü oluyorum yemin ederim keşke ben ankarada olsaydım diyorum şimdi
offffffffff çoook yoruldum yawww nihayet gelebildim
canım hsg ağrılı zor bi işlem tek başına gitme sakın.....
teşekkürr ederimmm canımmm keşkee aynıı yerdee olsaydıkk aamaaa insann eşindenn bekliyoo işteee bakalımm akşam konuşcam yinee annem gelmiyo senin gelmen lazım diyee yok derse dee çektirmem artıkk napalımmm dr agrıı olurr felan dedii yanımdaydıı zatenn ozamann
teşekkürr ederimmm canımmm keşkee aynıı yerdee olsaydıkk aamaaa insann eşindenn bekliyoo işteee bakalımm akşam konuşcam yinee annem gelmiyo senin gelmen lazım diyee yok derse dee çektirmem artıkk napalımmm dr agrıı olurr felan dedii yanımdaydıı zatenn ozamann
1 lt süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 vanilya
çeyrek paket margarin
Margarin hariç tüm malzemeyi karıştırıyorum kaynamaya yakın margarini atıyorum içine kaynayınca ocaktan alıp 10-15 dakika blendırda çekiyorum borcam tepsisine yayıp biraz dışarda tutup streçle sarıp dolaba koyuyorum sonra dilimleyip üzerine kakao eleyip servis yapıyorum
offfff dünden beri ordu gibi misafir ağırladım çoook yoruldum yaaaaaaaawwwwwwwwhoşş geldinn melekimm nirdesin beyawww sabahtan beri gösleirmiz yılarda kaldıı
kiz melekim korkutma zeynebimnurumuama herkeste öyle olmuyoki nuarinim yaptirmis hic bisey bile hissetmedim diyo..bence bilmiyorum cekenede hastanenin aletinede bagli bence
aaa ben böle yapmıorummm
bende
4 fincan un
4 fincan şeker
1 lt süt
yarım paket margarin
1 tane damla sakızı ( falimda olu)
margarini eritip unu şekeri koyup 5 dakka kavuruyorum tencerede sonraa içine sütünü koyup sakızları ila edip karıştırarak pişiriorum pişince planderdan geçioruoumm aynnen borcama koyup üzerine kakaolu biküvü yada fıstık vs serpiorumm olyooo
teşekkürr ederimm canlarımm ben daha fazlaa konuşmuyumm konuştukcaa kötüü oluyorummmm en iyisi biraz cıkıyımm sonra tekrarr gelirimm kendimii toplıyımmm birazzz
hepinizi çok seviyorumm iyiki varsınızz vee destek oluyosunuzzzzz söyliycek birşeyy bulamıyorumm inanınn .......
offfff dünden beri ordu gibi misafir ağırladım çoook yoruldum yaaaaaaaawwwwwwww
şimdi evi tekrar toplayıp bulaşıklarıda makinaya koyup geldim kızcelerimin yanına
yasakım korkutmak değilde amacım benim canım çoook yandı eşim destek oldu hep bide ben dışa gittim şehir dışına
tabi herkeste faarklıdır bence inş zeynurun iyi geçer
benim eşimden allah razı olsun hiç beni tek başıma bırakmadı ben den çoook o koşturdu hep eşinin de anlayışlı olması gerek tabi
canlarr yawww saat akmış gitmişş ben gideyimm anca hazırlanıırm otobüsü kaçırmıyımmm
akşam gelirm gene devam ederizzz
zeynebim üzme kendini olmassa ben atla gelirimmm napalaımmm yeterkii bebek olsunnn şifi olsunnn
bitanelerim görüşüzz gecesizleri kocaman kucaklayarak aranızdan ayrılıorummm :79::79::79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80:
çauvv beaaaa
yok yasakımeside gelmiyomus ya:26:kiz tek basina mücadele ediyo melekimm..niye coktu öyle misafirin mevlüt nemi yaptin
herkese iyi akşamlar :) ben geldimmmmm. yarın dr gidicem randevu aldım.bakalım bu dr ne diyecek umarım bir sorun yoktur hatta inşallah hamileyimdir
teşekkürr ederimm canlarımm ben daha fazlaa konuşmuyumm konuştukcaa kötüü oluyorummmm en iyisi biraz cıkıyımm sonra tekrarr gelirimm kendimii toplıyımmm birazzz
hepinizi çok seviyorumm iyiki varsınızz vee destek oluyosunuzzzzz söyliycek birşeyy bulamıyorumm inanınn .......
yok yasakımmevlüt falan yapmadımda iki gündür günlerim vardı bana geldi misafirler bide yaramaz çocukları varki oooffffff anlatamam valla tertemiz yaptığım evi batırıp gittiler çook kızdım ya
eşler bu çocuk konusunda ve diğer konularda birbirlerine destek çıkmalılar deme yasakım yazık ya kıza
sen nasılsın yasakım gittin mi doktora ne dedi doktor
selam kizlar bengeldimm
edammm tabiki gönlümden gecen insallahh hamile olman bunu öyle istiyorumki valla
sogan suyu icen herkesciklerden nedense hep umudum oluyo ben faydasina sifasina cok inaaniyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?