Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

teşekkürr ederimmm canımmm keşkee aynıı yerdee olsaydıkk aamaaa insann eşindenn bekliyoo işteee bakalımm akşam konuşcam yinee annem gelmiyo senin gelmen lazım diyee yok derse dee çektirmem artıkk napalımmm dr agrıı olurr felan dedii yanımdaydıı zatenn ozamann

canım hsg ağrılı zor bi işlem tek başına gitme sakın.....

kiz melekim korkutma zeynebimnurumuama herkeste öyle olmuyoki nuarinim yaptirmis hic bisey bile hissetmedim diyo..bence bilmiyorum cekenede hastanenin aletinede bagli bence

ama yawrukusumm ya öyle cok agrili degil bence regl agrisi gibidirr hic hissetmeyende var

Bunu duya bile nasıl yanında olmuyor anlamadım,1 saat izin alıversin o kıymetli işinden eşi daha önemli alla alla,Ayy atlayıp gelecem şimdi yanına,Canım benim üzme kendini lütfen ağlama cidden çok kötü oldum...

aaa ben böle yapmıorummm
bende
4 fincan un
4 fincan şeker
1 lt süt
yarım paket margarin
1 tane damla sakızı ( falimda olu )

margarini eritip unu şekeri koyup 5 dakka kavuruyorum tencerede sonraa içine sütünü koyup sakızları ila edip karıştırarak pişiriorum pişince planderdan geçioruoumm aynnen borcama koyup üzerine kakaolu biküvü yada fıstık vs serpiorumm olyooo

hoşş geldinn melekimm nirdesin beyawww sabahtan beri gösleirmiz yılarda kaldıı
offfff dünden beri ordu gibi misafir ağırladım çoook yoruldum yaaaaaaaawwwwwwww
şimdi evi tekrar toplayıp bulaşıklarıda makinaya koyup geldim kızcelerimin yanına
kiz melekim korkutma zeynebimnurumuama herkeste öyle olmuyoki nuarinim yaptirmis hic bisey bile hissetmedim diyo..bence bilmiyorum cekenede hastanenin aletinede bagli bence

yasakım korkutmak değilde amacım benim canım çoook yandı eşim destek oldu hep bide ben dışa gittim şehir dışına
tabi herkeste faarklıdır bence inş zeynurun iyi geçer
benim eşimden allah razı olsun hiç beni tek başıma bırakmadı ben den çoook o koşturdu hep eşinin de anlayışlı olması gerek tabi

herkese iyi akşamlar :) ben geldimmmmm. yarın dr gidicem randevu aldım.bakalım bu dr ne diyecek umarım bir sorun yoktur hatta inşallah hamileyimdir

teşekkürr ederimm canlarımm ben daha fazlaa konuşmuyumm konuştukcaa kötüü oluyorummmm en iyisi biraz cıkıyımm sonra tekrarr gelirimm kendimii toplıyımmm birazzz

hepinizi çok seviyorumm iyiki varsınızz vee destek oluyosunuzzzzz söyliycek birşeyy bulamıyorumm inanınn .......

Vallahi bu daha pratik geldi bana :))Seninkinde un falan kavuruyorsun uzun iş benimki hemen oluyo:)))Un kokusu falanda olmuyo,bide bunu dene bi ara

canlarr yawww saat akmış gitmişş ben gideyimm anca hazırlanıırm otobüsü kaçırmıyımmm
akşam gelirm gene devam ederizzz
zeynebim üzme kendini olmassa ben atla gelirimmm napalaımmm yeterkii bebek olsunnn şifi olsunnn
bitanelerim görüşüzz gece sizleri kocaman kucaklayarak aranızdan ayrılıorummm :79::79::79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80:
çauvv beaaaa

Ne olur üzme kendini seni seviyoruz biliyorsun sende iyiki varsın bitanemmm rahatla ve toparla kendini hayatım akşama görüşürüz inşallah

eside gelmiyomus ya:26:kiz tek basina mücadele ediyo melekimm..niye coktu öyle misafirin mevlüt nemi yaptin

aan ilhananzimm nere kiz otobüsleee

eside gelmiyomus ya:26:kiz tek basina mücadele ediyo melekimm..niye coktu öyle misafirin mevlüt nemi yaptin
yok yasakım mevlüt falan yapmadımda iki gündür günlerim vardı bana geldi misafirler bide yaramaz çocukları varki oooffffff anlatamam valla tertemiz yaptığım evi batırıp gittiler çook kızdım ya

eşler bu çocuk konusunda ve diğer konularda birbirlerine destek çıkmalılar deme yasakım yazık ya kıza
sen nasılsın yasakım gittin mi doktora ne dedi doktor

herkese iyi akşamlar :) ben geldimmmmm. yarın dr gidicem randevu aldım.bakalım bu dr ne diyecek umarım bir sorun yoktur hatta inşallah hamileyimdir

hosgeldin emircim canimmmmm hayirlisi olsun niye gidecen doktoraa....insalalhh bisey yokturr

zeynebim nurum üzme kendini bidaha bi konus inslaalh biri eslik ederrr

melekim valla esin cok iyiymis belli keske her erkek öyle olsa bu konuda benimkide öyledir elinden geldigince yalniz birakmaz

yaw masalalhhh bide cocuklu gelmislerr inslalahh seninde kuzunda onlarin evlerini batirsinnn hemide ikiz ücüz olsunki acisini cikart

edammm tabiki gönlümden gecen insallahh hamile olman bunu öyle istiyorumki valla

sogan suyu icen herkesciklerden nedense hep umudum oluyo ben faydasina sifasina cok inaaniyorummmm

ınsallaahh hayalımmmmmmm buna ınannıyorummmmm ınsalllahh bu ayyy olumludurr bebklerımız bıze gelırrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…