Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw bende yeni geldim anlat yaw sen naptinn alalaallalalllala findik nasill kiz anlatsana

yasakhayalim tam anlatiyodum bak

gittik iste ultrasonda gorduk bebegimizi kollari bacaklari kafasi fln olusmus hareket etti kolunu ayagini fln oynatti bize gorduk hareketlerini kalp atisini gorduk doktor cok iyi dedi haftasina gore ileride dedi eger boyle giderse ekimin basinda olur dogum dedi cok guzeldi Allaha sukur bi sorun yok... nisan 2 ye verdi bi daha o zaman gidicem
he bide mutterpass imi verdi

Son düzenleyen: Moderatör:
[QUOTE=yasakhayal;29176180]habbitem testmi yapacan vallami ay heyecanlaandimmmmmm kalbim simdik buna nasi dayansinn..

yaw gittimmmadam iyi bi adamdi sordu sorusturdu tüm evraklari aldi...herseyi sordu agrin ne varmi atesin terleme eklem agrisi ellerinde agri varmi diye sordu bende hepsine yok dedimm..demek cok sagliklisin dedi tansiyonumu ölctü 8 tüp kan aldilarrrr.....sonuc iki haftada cikar dedi...yaw agrimin olmadigini duyunca galiba pek romatizma ne olacagini sanmadi o yüzden simdilik mr ne cektirmeye gerek görmedibide hamile kalir kalmaz banada gelecen yol gösterecem sana dedi..artikin nasi yardimci olacaksa...aspirini al dedi kanin sulansin simdiden dedi...yeni hamilleikte kortizon denenebilir dedi..bide kan sonucu ciksinda bakalim bu ne bulacak kanimdi..sonrada ordan ciktim gezdim neka cok magaza varmis orda alisveris yaptim kendimeeve 1 de geldim zaten uykusuzdum bide yoruldum gezmekten uyumusum demin uyandim bi bakim kizlara dedimmm.
[/QUOTE]

inş yasakım ya ne güzel dua o öyle inş benim kuzucuklarda ikiz falan olurda onların evini yıkarda geliriz intikamımı alırım hemide
eşim çoook iyidir yasakım heleki bu çocuk için kendini parçaladı desem doğrudur benim eşim istanbula tüp bebek tedavisine gidince çalıştığı yerde izin vermedikleri için işi bıraktı sadece bi bebeğimiz olsun diye.....

masalalhh findik erkenci olacak demekk
yaw bak ilk basta korkuyodunn ne dedim sana bisey yok korkma girme ekim topigine kafani karistirma demistimm..yaw esin agladimi bu sefer gözlerine baktinmi

[/QUOTE]

bi sorun cikicagini sanmiyorum yasakhayalim hadi hayirlisi insallah guzel sonuclar alirsinn bende gezdim oradan sonra ya hava cook guzeldi bahar geldi ama tekrar soguk olucakmis

masalalhh findik erkenci olacak demekk
yaw bak ilk basta korkuyodunn ne dedim sana bisey yok korkma girme ekim topigine kafani karistirma demistimm..yaw esin agladimi bu sefer gözlerine baktinmi

aynen yasakhayalimm yaa yok ya ne aglamasi ciktik dedim ona niye bi tepki vermedin diyoki ben sok oldum ne kadar buyumus fln dedi aglamam orada dedi iyi dedim bende

[/QUOTE]
inş yasakım bu gittiğin doktorlar şifa bulur derdine inş yine hamile kalırsu-ın ve bu sefer kuzucunu alırsın kucağına çook zor gerçekten

yasakım bu topik bize uğurlu gelir ve sırayla hamle kalırız inş burda

yaw yapacan bunu bak hepiciginin evine gidecen ögret kuzucuklari dagitsinlarrrrrböyle olmaz bunun acisi alinmali

inslalah melekimm bu sabrinizin ve cabanizin mükafatini alcaksinizz masalah asinizda genc ben cok umutluyum senin haberini alacazz

inş yasakım bu gittiğin doktorlar şifa bulur derdine inş yine hamile kalırsu-ın ve bu sefer kuzucunu alırsın kucağına çook zor gerçekten

yasakım bu topik bize uğurlu gelir ve sırayla hamle kalırız inş burda[/QUOTE]

insalalhh melekimmbir bir hamileler artiyo siramiz geliyo gibi

aminnnnnnnn YASAKIM

yasakım ben şimcik kaçımda
akşam namazını kılıcam sonra diğer dua topiğnde ki yasinlerimi tesbihlerimi okucam

akşama tekrar gelebilirsem :18:
gelirim hadi öptüm

hosbulduk hancegimmm cok sukur minigimi gordum daha da iyi oldum sen nasilsinn?

Hamilelik takvimindeki bebek gibimiydi ??Canımmm çok sevindim inan,,bende iyiyim Allaha şükür yarın bat benimde bugün ara ara göğüs uçlarım kaşınıyo nedendir diyip duruyordum belirtilerdenmiş oda bilemedim hayırlısı bakalım sabah test yapacağım hayırlısı olsu...

Benim şimdi çıkmam lazım yemek yapmam gerek eşim gelmek üzeredir aperatif yapacağım bugün:))
Yemekten sonra görüşürüz canlarım öpüyorum hepiniziii

aynen oyleydi hancegim kafasi kollari bacaklari fln anaaaaaa kizzz testmi yapicannn ayyyyy dahada sabah olmaz ki hayirlisi insallah hancegim cani gonulden istiyorum

afiyet olsun size gorusuruzz

aminnnnnnnn YASAKIM

yasakım ben şimcik kaçımda
akşam namazını kılıcam sonra diğer dua topiğnde ki yasinlerimi tesbihlerimi okucam

akşama tekrar gelebilirsem :18:
gelirim hadi öptüm

rabbim namazini dualarini kabul etsin melekimm

aksam gel iki citf laf edelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…