- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.141
Hamilelik takvimindeki bebek gibimiydi ??Canımmm çok sevindim inan,,bende iyiyim Allaha şükür yarın bat benimde bugün ara ara göğüs uçlarım kaşınıyo nedendir diyip duruyordum belirtilerdenmiş oda bilemedim hayırlısı bakalım sabah test yapacağım hayırlısı olsu...
Benim şimdi çıkmam lazım yemek yapmam gerek eşim gelmek üzeredir aperatif yapacağım bugün:))
Yemekten sonra görüşürüz canlarım öpüyorum hepiniziii
beniim telin usb kablosu yok yasakhayalim esimin var oda iste yarin koyucam o gitmeden
ana hancekim aperatif yapacakkkk hamarat degil bugünnyaw loorim doru mu anladim sonra afallamim aperatif kahvaltilik biseyler demi
yasakhayalim aperatiften aperatife fark var bi borektge aperatif olabilir daha hafif seylerde ama zannetmiyorum yapmistir hancegim aperatiftede hamaratlik
yaw kacta koyacam biliyon ben sabah erkenden olammmmkiz göbüscük büyüdümü süle bakimm
loorim hancekimin bati ne zamanmis yaw kalabalikta sordum ama belk icevapladi aama ben görmedimm
loorim bide hopefor hamile duydunmuuuu
yarin oglen koyarim yasakhayalim uyandigin zamanlaryarinmis bati insallah vardir biseyler
o ne yasakhayalim hic duymadim nasil bisey :26:
yarin oglen koyarim yasakhayalim uyandigin zamanlaryarinmis bati insallah vardir biseyler
o ne yasakhayalim hic duymadim nasil bisey :26:
ismi hopafor canımm
yaw neyi duymadin
ismi hopafor canımm
allah beni napmasin yaaa
yaw hopeforumu anlamamisssalla looorimmmmmmmmmm yaw hamile kizcenin nicki tanimadinmi
yaw bosver hamileikle olur böyle seylerrr
aynenn canım yaaa bende tanımadm ısmı yabancı geldıııı
hatirladim hatirladim bi kac kez gormustum hayirli olsunn Allah tamamina erdirsin insallah... darisida sizlerin basina
Nasılsın miamorem seni görüyorum yazayım diyorum başka konulara geçiyorum bitanemmm nasılsın
iyiyim canim benimm, benim artik mide sasirdi. bulanayimm mi yanayim mi bilemedi. birde ben pek iyi degilim yaaa....uykum pek kaliteli degil cokkkkkk gazim varrr, cok sisiyor karnim cok rahatsiz ediyor beni. Ya esim ciksada rahatlasam diye yola bakiyorum o derece gaz var yani:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?