Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aynen yasakhayalimm yaa yok ya ne aglamasi ciktik dedim ona niye bi tepki vermedin diyoki ben sok oldum ne kadar buyumus fln dedi aglamam orada dedi iyi dedim bende

ahahahahahahahah alemsiniz siz iki findik kurdu yaaaa....Aglamiyor diye kocalari bogazlayacaklar:_))))

hahahahahah walla öyle galiba. Bu sefer adam dalga mi geciyon dicekk. Sen nerelerdesin bakalim Findik Kurdu?? havalar güzellestiiii ben bütün gün sürttüm disarlardaa:))

evet aynen oyle der o yuzden salla bugun doktordaydik teyzesi ciktik esim ise gitti bende gezdim bahar gelmis gibiydi cok guzeldi

hosgeldin miamoremmm kontrole gittiginde doktoruna soyle sikayetini

söylücem kuzummm ama benim doktor tam filmlerdeki gibi. Cok tatli ama cokda doktor doktor gibi degil. Ben simdi desem cok gazim var, sal gitsin der:))) Türk diye gittim arap cikti ama memnunum:)))

söylücem kuzummm ama benim doktor tam filmlerdeki gibi. Cok tatli ama cokda doktor doktor gibi degil. Ben simdi desem cok gazim var, sal gitsin der:))) Türk diye gittim arap cikti ama memnunum:)))

ama sende kasma kendini miamoremm hamilesin sonucta mineralwasser ic

evet aynen oyle der o yuzden salla bugun doktordaydik teyzesi ciktik esim ise gitti bende gezdim bahar gelmis gibiydi cok guzeldi

lorim ne yaptın kuzucum bugün hastane isin vardi bebisımiz nasılmıs nekadar olmuş bitanecim

lorim ne yaptın kuzucum bugün hastane isin vardi bebisımiz nasılmıs nekadar olmuş bitanecim

gittik tatlimmm bebisimiz masallah haftasindan onde gidiyo bu gidisle ekimin basi olur diyo dogum harekletlerini gorduk cok tatliydi

kiscelerim ben cikiyom herifim geldi biseyler almis dolaba yerlestirimm yemek ne derken aksam gelirim ancakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…