- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.161
Eyvahhhhhhhhhhhhhhh:26::26::26::26:
Kar kapıdaymııısss karadenızzz ve Doguuu dıkkat kar kapıda dıyooo yaww yaz geldı sanıyordum bendeee
aynen yasakhayalimm yaayok ya ne aglamasi ciktik dedim ona niye bi tepki vermedin diyoki ben sok oldum ne kadar buyumus fln dedi aglamam orada dedi iyi dedim bende
mevsimlerde sasti kaldi kuresel isinma bu olsa gerek
ahahahahahahahah alemsiniz siz iki findik kurdu yaaaa....Aglamiyor diye kocalari bogazlayacaklar:_))))
aynen canımyaaaa ayyyyy buneyaaa donuyorum oturdugum yerdeeeeeeeesıcak bıseyler ıcıyotum habıre
yok miamorem ya aglamasin zaten orada onu agliyo gorunce ben gulmekten koparim herhalde
ayaciklarini usutme corap terlik fln giyin
aaa sendemı karadenız balımm bak bende karadenız buraya yagıyor dedım az once zatııı
hahahahahah walla öyle galiba. Bu sefer adam dalga mi geciyon dicekk. Sen nerelerdesin bakalim Findik Kurdu?? havalar güzellestiiii ben bütün gün sürttüm disarlardaa:))
hosgeldin miamoremmmkontrole gittiginde doktoruna soyle sikayetini
aynen bıtanemmm ona dıkkat etmeye calısıyorum usuttugun zamanda cocgun olmuyormuss
evet aynen oyle der o yuzden sallabugun doktordaydik teyzesi ciktik esim ise gitti bende gezdim bahar gelmis gibiydi cok guzeldi
söylücem kuzummm ama benim doktor tam filmlerdeki gibi. Cok tatli ama cokda doktor doktor gibi degil. Ben simdi desem cok gazim var, sal gitsin der:))) Türk diye gittim arap cikti ama memnunum:)))
ama sende kasma kendini miamoremm hamilesin sonucta mineralwasser ic
foto aldiniz miiiii? cinsiyeti ne zaman belli olcakkkk?? ben uykudan ölüyom Fikdik kurdum yaaaa.. ama uyumayi hic sevmem benn(
evet aynen oyle der o yuzden sallabugun doktordaydik teyzesi ciktik esim ise gitti bende gezdim bahar gelmis gibiydi cok guzeldi
iciyomm icmem mi hiccc, beni kurtaran o zaten. istahim cok acikk ama midem de kötü anlamadim gitti. birde inanilmaz basim dönüyor. seninde dönüyor mu?
lorim ne yaptın kuzucum bugün hastane isin vardi bebisımiz nasılmıs nekadar olmuş bitanecim
kiscelerim ben cikiyom herifim geldi biseyler almis dolaba yerlestirimm yemek ne derken aksam gelirim ancakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?