Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

oldu kelebemm Allah rahatlik versinn

bende yoruldum birazdan bende cikarimmm

iyi olur yada hancekim hangimiz görürsekte burda sürekli bulunanlar bizlerde söyleyenleri ilhannazimiza mesajla bildirelimmm..belki yeni gelen kizlar mesaj atmazsa

nAZIM BENCE OKUYANLAR SANA MESAJ ATSINLAR DAHA KOLAY EKLERSİN GÖRMEDİM MUHABBETİDE OLMAZ HANİ DAHA İYİ OLMAZMI O ŞEKİLDE???

Loorim canım çoksevindin yaw bugün ne kada güzel haberler aldık allah bozmasın hep bole gitsin bende kayinvalidemdeyim gelcem gece görüşüz canlarimm

gelin artık bebişler...
geri sayımmm son 3günn ---
Acaba ne olacak???Göğüslerim ağrıyo korkuyorummmm

gelin artık bebişler...
geri sayımmm son 3günn ---
Acaba ne olacak???Göğüslerim ağrıyo korkuyorummmm

kuzucuk bi ben varim yaw doru bu satte kalabalik olurdu nerde bu kizcelerrrhepsi calismada galibaa

yaw seninde günün az kalmis hadi hayirlisivalla bu gögüs agrisi olanlarin cogu hamile kaldi inslalhh kuzucun senledirrr

Nerdesiniz be yaaaaaaaaaaa.....Herkesss uyudu mu ya da kocasıyla aşk mı yapıyo????

yaw doru bunlarin hepicigi ask yapiyo

bi ben böyle bisey yapmadan öylece duruyomm gecti bu isler bizden

Son düzenleme:
bari bende kimsecikler yokken bi kk yi dolanim

nerde ne var bi bakim

kuzucuk bi ben varim yaw doru bu satte kalabalik olurdu nerde bu kizcelerrrhepsi calismada galibaa

yaw seninde günün az kalmis hadi hayirlisivalla bu gögüs agrisi olanlarin cogu hamile kaldi inslalhh kuzucun senledirrr

bencede derin mevzulara dalmışlar...inşallah boş dönmezler

aminnn canımmm bal damlıyo ağzından ballllll

bencede derin mevzulara dalmışlar...inşallah boş dönmezler

aminnn canımmm bal damlıyo ağzından ballllll

doru bunlar derin mevzular bende inmim daha derine

inslaahh canim senden de bi güzel haber gelirde halay cekeriz yinee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…