- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.181
yok donmuyooo ama 1 kilo almisimmdoktor kontrollu ye dedii
gittik tatlimmm bebisimiz masallah haftasindan onde gidiyo bu gidisle ekimin basi olur diyo dogum harekletlerini gorduk cok tatliydi
kiscelerim ben cikiyom herifim geldi biseyler almis dolaba yerlestirimm yemek ne derken aksam gelirim ancakk
gittik tatlimmm bebisimiz masallah haftasindan onde gidiyo bu gidisle ekimin basi olur diyo dogum harekletlerini gorduk cok tatliydi
nee bir kilo cokmuymuss:)))) üleeyyn ben bir kac ay sonra yuvarlanmaya baslicam:)))
maşallah kuzum kaç haftalık şimdi
oldu kelebemm Allah rahatlik versinn
bende yoruldum birazdan bende cikarimmm
iyi olur yada hancekim hangimiz görürsekte burda sürekli bulunanlar bizlerde söyleyenleri ilhannazimiza mesajla bildirelimmm..belki yeni gelen kizlar mesaj atmazsa
nAZIM BENCE OKUYANLAR SANA MESAJ ATSINLAR DAHA KOLAY EKLERSİN GÖRMEDİM MUHABBETİDE OLMAZ HANİ DAHA İYİ OLMAZMI O ŞEKİLDE???
Loorim canım çoksevindin yaw bugün ne kada güzel haberler aldık allah bozmasın hep bole gitsin bende kayinvalidemdeyim gelcem gece görüşüz canlarimmyasakhayalim tam anlatiyodum bak
gittik iste ultrasonda gorduk bebegimizi kollari bacaklari kafasi fln olusmus hareket etti kolunu ayagini fln oynatti bize gorduk hareketlerini kalp atisini gorduk doktor cok iyi dedi haftasina gore ileride dedi eger boyle giderse ekimin basinda olur dogum dedi cok guzeldi Allaha sukur bi sorun yok... nisan 2 ye verdi bi daha o zaman gidicem
he bide mutterpass imi verdi
gelin artık bebişler...
geri sayımmm son 3günn ---
Acaba ne olacak???Göğüslerim ağrıyo korkuyorummmm
Nerdesiniz be yaaaaaaaaaaa.....Herkesss uyudu mu ya da kocasıyla aşk mı yapıyo????
kuzucuk bi ben varim yaw doru bu satte kalabalik olurdu nerde bu kizcelerrrhepsi calismada galibaa
yaw seninde günün az kalmis hadi hayirlisivalla bu gögüs agrisi olanlarin cogu hamile kaldi inslalhh kuzucun senledirrr
bencede derin mevzulara dalmışlar...inşallah boş dönmezler
aminnn canımmm bal damlıyo ağzından ballllll
doru bunlar derin mevzular bende inmim daha derine
inslaahh canim senden de bi güzel haber gelirde halay cekeriz yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?