Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw gittimmm adam iyi bi adamdi sordu sorusturdu tüm evraklari aldi...herseyi sordu agrin ne varmi atesin terleme eklem agrisi ellerinde agri varmi diye sordu bende hepsine yok dedimm..demek cok sagliklisin dedi tansiyonumu ölctü 8 tüp kan aldilarrrr.....sonuc iki haftada cikar dedi...yaw agrimin olmadigini duyunca galiba pek romatizma ne olacagini sanmadi o yüzden simdilik mr ne cektirmeye gerek görmedi bide hamile kalir kalmaz banada gelecen yol gösterecem sana dedi..artikin nasi yardimci olacaksa...aspirini al dedi kanin sulansin simdiden dedi...yeni hamilleikte kortizon denenebilir dedi..bide kan sonucu ciksinda bakalim bu ne bulacak kanimdi..sonrada ordan ciktim gezdim neka cok magaza varmis orda alisveris yaptim kendime eve 1 de geldim zaten uykusuzdum bide yoruldum gezmekten uyumusum demin uyandim bi bakim kizlara dedimmm.

Son düzenleme:

bitanecim rabbim yar ve yardımcı olsun inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek buna inanıyorum dualarımızi duyacak rabbim

edammmmm bende yeni geldim yemegimi yedim mutfaga kaldirdim ama bulasiklari yerlestirmeden bi bakim dedim

biliyorum şekerm yenı geldıgını ben az once cıktım ara ara kolaçan edıyorum burayı kımsecıkler kalmamıstı bende cıkım en ıyısı dedım kendım yazıp kendım cvplayamazdm yaaa bende cıktımmm ama sımdı geldım sizler varsınızzz

bitanecim rabbim yar ve yardımcı olsun inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek buna inanıyorum dualarımızi duyacak rabbim

insalah nuarinimm.yawrukusum yaw kanda bisey cikmazsa tamammidir sence doktor hic mr yada tomografi ne demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…