- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.221
aynen yasakhayalimm yaayok ya ne aglamasi ciktik dedim ona niye bi tepki vermedin diyoki ben sok oldum ne kadar buyumus fln dedi aglamam orada dedi iyi dedim bende
inş yasakım bu gittiğin doktorlar şifa bulur derdine inş yine hamile kalırsu-ın ve bu sefer kuzucunu alırsın kucağına çook zor gerçekten
yasakım bu topik bize uğurlu gelir ve sırayla hamle kalırız inş burda
insalah nuarinimm.yawrukusum yaw kanda bisey cikmazsa tamammidir sence doktor hic mr yada tomografi ne demedi
ben trakyali sanmistim konusmasi trakya tarafi
Hoşbuldukkkkk xwz CANIM SEN karadenızın neresındensın
Hamilelik takvimindeki bebek gibimiydi ??Canımmm çok sevindim inan,,bende iyiyim Allaha şükür yarın bat benimde bugün ara ara göğüs uçlarım kaşınıyo nedendir diyip duruyordum belirtilerdenmiş oda bilemedim hayırlısı bakalım sabah test yapacağım hayırlısı olsu...
Benim şimdi çıkmam lazım yemek yapmam gerek eşim gelmek üzeredir aperatif yapacağım bugün:))
Yemekten sonra görüşürüz canlarım öpüyorum hepiniziii
seksenleri izliyomda pastacıdan bulaştı bu konuşma
ben Samsundayım Edacım sen nerdensin ?
yaw hopeforumu anlamamisssalla looorimmmmmmmmmm yaw hamile kizcenin nicki tanimadinmi
allah razı olsun rabbim sizlerede nasip etsinhoşbulduk canım ...bebişin hayırlısıyla doğsun inşallah...Aminnn
yaa wc cıkmaktan bir geliryorummm yaaaa üşüttümmü neee wc de yatsam yeridir:26:
allah razı olsun rabbim sizlerede nasip etsin
edam ya bat nezaman kuzucum senin
gittik tatlimmm bebisimiz masallah haftasindan onde gidiyo bu gidisle ekimin basi olur diyo dogum harekletlerini gorduk cok tatliydi
canlar napiosunuz bakalım? bi uğrayayım dedim
gelin artık bebişler...
geri sayımmm son 3günn ---
Acaba ne olacak???Göğüslerim ağrıyo korkuyorummmm
benım bat 9 canımmmmm az kaldııııııııııı son 4 günnnnn
gelin artık bebişler...
geri sayımmm son 3günn ---
Acaba ne olacak???Göğüslerim ağrıyo korkuyorummmm
yaw gittimmm adam iyi bi adamdi sordu sorusturdu tüm evraklari aldi...herseyi sordu agrin ne varmi atesin terleme eklem agrisi ellerinde agri varmi diye sordu bende hepsine yok dedimm..demek cok sagliklisin dedi tansiyonumu ölctü 8 tüp kan aldilarrrr.....sonuc iki haftada cikar dedi...yaw agrimin olmadigini duyunca galiba pek romatizma ne olacagini sanmadi o yüzden simdilik mr ne cektirmeye gerek görmedi bide hamile kalir kalmaz banada gelecen yol gösterecem sana dedi..artikin nasi yardimci olacaksa...aspirini al dedi kanin sulansin simdiden dedi...yeni hamilleikte kortizon denenebilir dedi..bide kan sonucu ciksinda bakalim bu ne bulacak kanimdi..sonrada ordan ciktim gezdim neka cok magaza varmis orda alisveris yaptim kendime eve 1 de geldim zaten uykusuzdum bide yoruldum gezmekten uyumusum demin uyandim bi bakim kizlara dedimmm.
anladım üşütmesiysen sayet inşallah hamilesındir ya ben 1hafta kala wc den çıkmıyordum çok su içmedgm halde
hoşgeldinnnn canımmmm napalımmmm bol bol muabbet edıyoruzzz bol bebsler ıstıyoruzzz rabbıımızıdennn sen neler yapıyorsunnnn nerelerdesnnn
woooooowwwwww hemşerimmmsınnn beyaaaa bende samsunnnnnn canımmmm
canlar napiosunuz bakalım? bi uğrayayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?