- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.241
nasılsın tatlım?geçmişi okuyamadım ne dedi doktor?
[table="width: 400, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]41 Yasın[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td] Sonuc [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]3[/td]
[td]3[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TugceMavi [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Loori [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Miamorem [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Berray [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hançek [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]2[/td]
[td]2[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41[/td]
[td]41[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Güzel kızçelerim, Cumaya kadar bunları okuyup da herkesin haber vermesi çok önemliçünkü sayıya göre hesap yapıyoruz sizlerden sonra dua sahibi de surelerini okuyup bitiricek sıradaki arkadaşa geçilecek hemen, okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun
inşallllllaaaaaaaaaaaaahhhhh bitanemmmmmm yaaaa agzından balll damlıyorrr ınsallahhhhh
allahhhımmm ver yarabbbımmmmmm duy sesımızıııııı
benımde cok fena agrıyor goguslerımmm sankı patlıcak gıbı hııısedıyorummm:103::103:
hayırlısı olsunn canımm inş... hamişsindirrr
benımde cok fena agrıyor goguslerımmm sankı patlıcak gıbı hııısedıyorummm:103::103:
kader arkadaşlarım .. rabbime yakarışımın paylaşımcıları .. derdimin ortakları .. beni benden ziyade anca siz anlarsınız ... Şifamı da yalnızca Yüce Rabbim verebilir ... duaları okuyunca bana haber verin nolur ..
ilhanazım tilavet secdesi ve okuma şeklinin detayları da sende vardı canım paylaşabilir misin lütfen .. hepinize şimdiden teşekkürler ..
Allah kimseye dert verip de derman aratmasın .. Amin ...
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere yasinimi okudumm,
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
doğru oldumu
ben geldimm moreeee
napyonuzzzokudumm eskilerii öle geldimmm
kızz eedddamm sen hamişsin inş... belirtirlerin çokkk kuvvetlii inş... da öledirrr Allahımm sen dualarımı duy senn göbüşlermizi doldurr
inş. bu ay çokkk hamiş vercezz çooookkkk:124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119:
ben geldimm moreeee
napyonuzzzokudumm eskilerii öle geldimmm
kızz eedddamm sen hamişsin inş... belirtirlerin çokkk kuvvetlii inş... da öledirrr Allahımm sen dualarımı duy senn göbüşlermizi doldurr
inş. bu ay çokkk hamiş vercezz çooookkkk:124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
ipekim karamel okumustu dün öyle yazdi ilhananzim yazmisti demi doru hatirliyorumm
yawrukusum saol gittim adam raporlarimi aldi soru sordu agrin bi hastaligin varmi diye bende herbiseycigi anlattim..8 tüp kan aldi sonuclar iki hafta sonra cikiyomussilgilendi aspirini al kanin incelsin yeni hamilelige hazirlansin dedi...
hamile kalinca yine banada gel yardimci olmaya calisacam yol gösterecem dedi..
kan sonuclarini bi alim bakim ne var ne yok biraz daha belli olacak.. iste böyle kusummsen nasilsin yaw esin nasil uyuyabildinmi dün
bu benim anladığımm şeklii canlarrr
ipekim karamel okumustu dün öyle yazdi ilhananzim öyle yazmisti demi doru hatirliyorumm
tamam ben karamel ve ilhanazı okudu yapyrum o zaman, senin de haberlerini okudum canım .. bişeycik çıkmaz o tahlillerden biliyrum ben ..
kader arkadaşlarım .. rabbime yakarışımın paylaşımcıları .. derdimin ortakları .. beni benden ziyade anca siz anlarsınız ... Şifamı da yalnızca Yüce Rabbim verebilir ... duaları okuyunca bana haber verin nolur ..
ilhanazım tilavet secdesi ve okuma şeklinin detayları da sende vardı canım paylaşabilir misin lütfen .. hepinize şimdiden teşekkürler ..
Allah kimseye dert verip de derman aratmasın .. Amin ...
harikasinnn bende bunu kopyalim bari
moree hossgeldinn
kelebem moree ne deemk hic bi kizce söylemedi bu kelimeyiyaw yeni duydumm
canım Allah kabul etsin bu sevaptan bizleri mahrum etmesin inş.ben 2 yasini ve 1 meryemi bitirdim 1 meryem kaldı okurum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?