Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nasılsın tatlım?geçmişi okuyamadım ne dedi doktor?

yawrukusum saol gittim adam raporlarimi aldi soru sordu agrin bi hastaligin varmi diye bende herbiseycigi anlattim..8 tüp kan aldi sonuclar iki hafta sonra cikiyomussilgilendi aspirini al kanin incelsin yeni hamilelige hazirlansin dedi...

hamile kalinca yine banada gel yardimci olmaya calisacam yol gösterecem dedi..

kan sonuclarini bi alim bakim ne var ne yok biraz daha belli olacak.. iste böyle kusumm sen nasilsin yaw esin nasil uyuyabildinmi dün

Son düzenleme:
ben geldimm moreeee
napyonuzzz okudumm eskilerii öle geldimmm
kızz eedddamm sen hamişsin inş... belirtirlerin çokkk kuvvetlii inş... da öledirrr Allahımm sen dualarımı duy senn göbüşlermizi doldurr
inş. bu ay çokkk hamiş vercezz çooookkkk :124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:

kader arkadaşlarım .. rabbime yakarışımın paylaşımcıları .. derdimin ortakları .. beni benden ziyade anca siz anlarsınız ... Şifamı da yalnızca Yüce Rabbim verebilir ... duaları okuyunca bana haber verin nolur ..

ilhanazım tilavet secdesi ve okuma şeklinin detayları da sende vardı canım paylaşabilir misin lütfen .. hepinize şimdiden teşekkürler ..

Allah kimseye dert verip de derman aratmasın .. Amin ...

inşallllllaaaaaaaaaaaaahhhhh bitanemmmmmm yaaaa agzından balll damlıyorrr ınsallahhhhh
allahhhımmm ver yarabbbımmmmmm duy sesımızıııııı

bak bu idrar olayı gerçek haaa... sık sık geliyo bi de o kadar çok geliyo ki sanki saatlerce tutmuşsun gibi, tuvalete zor yetişiyorum okulda iki kat altta tuvalet kaçırcam bi gün kesin

hayırlısı olsunn canımm inş... hamişsindirrr

inşallah canımsın ...Bu ay bizim ayımızdır da güzel haberleri sırasıyla alırız...

benımde cok fena agrıyor goguslerımmm sankı patlıcak gıbı hııısedıyorummm:103::103:

Eda patlıycak gibi diil de benimkisi mesela sabahları spor yapıyorum koşarken salllanıyo ya o zaman canım yanıyo ....yani durup dururken diil...

ipekim karamel okumustu dün öyle yazdi ilhananzim öyle yazmisti demi doru hatirliyorumm

Son düzenleme:

bu benim anladığımm şeklii canlarrr

moree hossgeldinn
kelebem moree ne deemk hic bi kizce söylemedi bu kelimeyi yaw yeni duydumm

hoşgeldin canımmm

aminnnnnnn

orijinalii buu

geçmiş olsun şimdiden canım... vallahi eşim daha ben bişey anlamadım bu işten kesin midir, yanlış anlaşılma olmasın falan diyip duruyo
gece zaten çok erken uykum geliyodu bu aralar demek hamileliktenmiş dü gecede erken den uyudum ama saat 4te bi açıldı gözlerim...rüyamda hep bu konularla alakalı şeyler görüyorum falan Allah sonumu hayır etsin...

herkese de bana da sağlıkla nasip etsin...

tamam ben karamel ve ilhanazı okudu yapyrum o zaman, senin de haberlerini okudum canım .. bişeycik çıkmaz o tahlillerden biliyrum ben ..

ben okumadımmmm moreee duu helee karamelim okudu ben yarın okucannn

canım Allah kabul etsin bu sevaptan bizleri mahrum etmesin inş.ben 2 yasini ve 1 meryemi bitirdim 1 meryem kaldı okurum inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…