- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.021
Hosbuldukkk yasakimmmmm.nerdeee emirimmmm.dogum.gunu cocuguuu yerimmm.onu bennn ah yakin olaydik neler yapardim.nelerrr nice yaslara kuzum.benimmm.Hoşgeldin habibtem
Kis icranim okudum ama hukümsuzdumVay vicdansizkar o kadar icimi doktum bi yorum.bilene yuk hepinize kustummm :#:: : : gidiyom bu diyardan
Bende emirim yakisikli prrnsim.benimmmmmCadını yirim
Ah keşke habibtem bebemin masası boş kalmasin diye ondan bundan menu istiyomHosbuldukkk yasakimmmmm.nerdeee emirimmmm.dogum.gunu cocuguuu yerimmm.onu bennn ah yakin olaydik neler yapardim.nelerrr nice yaslara kuzum.benimmm.
cok sagol canım yapmıycam artık test gununu beklıycam bakalım hayırlısıyla pozıtıf sonuç almak nasıp olur ınşallahBulutefem yapma boyle ya bebegin seninleyse uzme onu annesi test icinde cooook erken cok
Bende emirim yakisikli prrnsim.benimmmmm
Habi btemm hep saate bakiyordummm vallahiiii...dedimmm.mesaj atimmm habibime..
Saol tam saat 12 yi geçti mesac attin
Icimi temizliyor kistiklerim var kahrolasicilar
Durmuslar yumurtanin onunderer git diyoruzzz gitmiyorlar hanintemmmm.kokten cozummmm.sogan suyuuKör olasicalar
Aaa bende hiç yapmadiSu sogan suyu ne kadan da gaz yapoyor
Bak şu kiskanclaraDurmuslar yumurtanin onunderer git diyoruzzz gitmiyorlar hanintemmmm.kokten cozummmm.sogan suyuu
Kacarsa kavsinnnn yahuuu icimde dusman besleyemem zaten tutsamda kendi cikiyorrrrrrAaa bende hiç yapmadi
Herifi eyce kaçırma evden
Sperkme yumurtaaa aski yok simdi herif adam.ola sonraBak şu kiskanclara
Spermle yumurta aşkını kiskaniylar
Hosgeldinnnn habibtemmmmmAa kimler var
Kacarsa kavsinnnn yahuuu icimde dusman besleyemem zaten tutsamda kendi cikiyorrrrrr
Bencede aynımi yineSperkme yumurtaaa aski yok simdi herif adam.ola sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?