Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

işe yoğunlaşıyorum bir geliyorum sayfa sayısı almış başını gitmiş yaaaaaa..... geriye dönüp ne olup bitmiş okumaktan yoruldum

hancekten bir saate kadar haber gelecek gibi anlaşılan.................................. bu arada mersah kasık ağrısı başlamış ne regli yavrum hamilelik belirtisi o........................................ hadi bakalım hepimiz tek tek yazalım uzamasın hiçç hayırlısı ile inşallahhhhh

- bisi oldugu yok cnm Allaha Sükür hehe evt bende smile ler gözükmedigi icin herhangi bir tusa basiyom oda cikiyor hehehe :)) k bakmayin yalnis gidebiliyor bazen

aaman öyle olsun bebekim aglayinca bisey oldu sanmistim neyseki smile hatasiymisss yaw

yok yaw bana arada oluyo ole fos çıkıyo sonra... ama ben öle demeyeyim isteyim rabbim versin şöle bişi vardı tam hatırlamıyorum ama düzeltin .Rabbim böle güzel dua eden kulları hosuna gidermiş dua etsin die hemen istediğini yapmazmış gibi, bişidi bilmem anlatabildim mi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…