- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.041
lorim duydunmu cumartesi yine - olacaz kar geliyomus yaww
-bisi oldugu yok cnm Allaha Sükür hehe evt bende smile ler gözükmedigi icin herhangi bir tusa basiyom oda cikiyor hehehe :)) k bakmayin yalnis gidebiliyor bazen
frau alamanca kadin bayan demekk looriyede doktoru muayene ederken dayan kadin dermis kendini kasiyomusta parmakla ve demirle muayene ederken
aaman öyle olsun bebekim aglayinca bisey oldu sanmistim neyseki smile hatasiymisss yaw
frau alamanca kadin bayan demekk looriyede doktoru muayene ederken dayan kadin dermis kendini kasiyomusta parmakla ve demirle muayene ederken
hakketten komikmiş yawwdayan dedim kadıııınn
allah seni napmasin yasakhayalim soy adim Diren
allah seni napmasin yasakhayalim soy adim Diren
ama olmas kii bazanın başı benim kafamın orda kalyoo dönmem lasım baza doğruuu
soyadim diren ipegimm burada isim degilde soy isim kullandiklari icin frau diren diyoalman doktor direnmeyi ne bilsinn
işe yoğunlaşıyorum bir geliyorum sayfa sayısı almış başını gitmiş yaaaaaa..... geriye dönüp ne olup bitmiş okumaktan yoruldum
hancekten bir saate kadar haber gelecek gibi anlaşılan.................................. bu arada mersah kasık ağrısı başlamış ne regli yavrum hamilelik belirtisi o........................................hadi bakalım hepimiz tek tek yazalım uzamasın hiçç hayırlısı ile inşallahhhhh
allahh isler iyice karisti bende ne sandim hay allahhhhhhyaw öyle desene bastannnnn bende muayeneye direnmek anladimmmm
cok sukur iyiiz canim dun kontrolum vardi hersey yolunda Allaha sukur
alman doktor direni nereden bilsin yasakhayalimm
yaw ben sen türkceye cevirip söylüyon sandim diren kelimesini
sewindim cnm Sükür ne cabuk geciyor zaman hemen 9 haftalik olmussun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?