- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.061
soyadim diren ipegimm burada isim degilde soy isim kullandiklari icin frau diren diyoalman doktor direnmeyi ne bilsinn
allahh isler iyice karisti bende ne sandim hay allahhhhhhyaw öyle desene bastannnnn bende muayeneye direnmek anladimmmm
yaw bu arada hancekim geldide benimmi haberim yok acepppp
hancegim buradaydi zaten :26:
yawww alamanyanın gulleriiiiii beni güldürdünüz yawww çok komiiiiikkkkkDiren sen loorim yinede herşeye diren olmamı ne de olsa soyunuzda var direnmek iyice sinirlenince doktora cevap da veriverirsin "şimdi sana bi direncem" diye
:111::111::111::111::111::111:
aam biseyler yazdida benmi görmedimki acepp
yawww alamanyanın gulleriiiiii beni güldürdünüz yawww çok komiiiiikkkkkDiren sen loorim yinede herşeye diren olmamı ne de olsa soyunuzda var direnmek iyice sinirlenince doktora cevap da veriverirsin "şimdi sana bi direncem" diye
aam biseyler yazdida benmi görmedimki acepp
bulduk bulduk mesaj sayısını arıyoduk yani bana bulduruyordu :44: anladınız siz onuoh oh
: : : : : : : :
yaw ismin yanında sağda da yazıyo yua ne arıyonuz siz :44:
işe yoğunlaşıyorum bir geliyorum sayfa sayısı almış başını gitmiş yaaaaaa..... geriye dönüp ne olup bitmiş okumaktan yoruldum
hancekten bir saate kadar haber gelecek gibi anlaşılan.................................. bu arada mersah kasık ağrısı başlamış ne regli yavrum hamilelik belirtisi o........................................hadi bakalım hepimiz tek tek yazalım uzamasın hiçç hayırlısı ile inşallahhhhh
ne komik smile nerden buldun gız
ne komik smile nerden buldun gız
fazlasi varya oraya tikla ne cevherler var orada
onuda ben sölim bari
smile bölümünde altta fazlası yazıyor ona tıklayınca değişik olanlar çıkıyor hepiciği orda :101:
fazlasi varya oraya tikla ne cevherler var orada
almanyanın hızına yetişemiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?