- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.081
yok yaww bende göremedim ki hanceeeekkkkk
bulduk bulduk mesaj sayısını arıyoduk yani bana bulduruyordu :44: anladınız siz onu
aynen yahu 10 dk uzaklaşıyorum 4-5 sayfa atmış okuyana kadar atıyormu 2 sayfa daha ahanda gün bitti
:82::86::95::99::111::111::120::125::125::125::125:
hancekim yaw noldu sonuclar yeemek yapacam daha
:82::86::95::99::111::111::120::125::125::125::125:
bu çok güzelkoree dizilerinde de böle kafaya arkadan vuruyolar
loorim sen ne öle her bulduğun şeyi içiyon
yok loorim yaw benimki 15 haftalikti alamn doktor bizi bozmustu niye soruyosunuzki hem belli olmaz demisti.lorim söyleser bile ben inanmam yanilma ihtimali cok büyük en az bence 16 veya 17 haftalik olmali..yaw croiselleyi okumadinmi kiz beklerken yeni ögrendi oglu oldugunu.doktor 24 .haftada bile kiz demis bi kac hafta önce erkek oldugunu ögreniyo.. hem alman dotorlar cinsiyet konusunda biraz tutucular hemen söylemiyolar bencede daha hic sormayin
Yasakım şimcik hanceqim hamiş mi
kızlar buqun bol bol dua ettım sıze :))) ıns rabbım dualarımızı duyar . şimcik çkımda evımı bır toplayım qene qelırım inş
Yasakım şimcik hanceqim hamiş mi
kızlar buqun bol bol dua ettım sıze :))) ıns rabbım dualarımızı duyar . şimcik çkımda evımı bır toplayım qene qelırım inş
canim kahve cekiyo ama napiyim yaa bende smilelerle idare ediyorum
yasakhayalim sendemi Alm yasiyorsun yoksaEWET burdaki doktorlar hemen söylemiyor emin olunca söluyor benimkisi bile 29 haftalik oldu 22-24 haftada anca söyledi
catliyor insan :82: Trdeki doktorlar hemen söylüyor sanirim, !
kahve yap... biraz kokla... azcıkda ekmeği ban suyuna.... idare et
soyledim billemmm
ayy karamelimm beni guldurdun yaa
hancekim yaw noldu sonuclar yeemek yapacam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?