- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.101
Yasakım şimcik hanceqim hamiş mi
kızlar buqun bol bol dua ettım sıze :))) ıns rabbım dualarımızı duyar . şimcik çkımda evımı bır toplayım qene qelırım inş
yaw yazacak biseyde kalmadi smile kullaniyozzz
kizz ne kadar az kaldi sen bilmiyomuydun yasakhayalimin hamile oldugunuoff yaa ammada cook gec soyluyolar hee ben o zamana kadar trde ogrenirim haziranda gidicem insallah o zaman ogrenirim orada bunlara kalirsak
hosbuldum bırtanemcimcimememmmmm kiz hosgeldinnn yaw testi silik cikti simdik kan testinin sonucunu bekliyozzz hamile bize göree
çıtırmmmm nere gidyon
kahve yap... biraz kokla... azcıkda ekmeği ban suyuna.... idare et
yasakhayalim sendemi Alm yasiyorsun yoksaEWET burdaki doktorlar hemen söylemiyor emin olunca söluyor benimkisi bile 29 haftalik oldu 22-24 haftada anca söyledi
catliyor insan :82: Trdeki doktorlar hemen söylüyor sanirim, !
loorim kiz allah mi söyletti hamile demissin benden icin almanya diyecegine
kizz ne kadar az kaldi sen bilmiyomuydun yasakhayalimin hamile oldugunuoff yaa ammada cook gec soyluyolar hee ben o zamana kadar trde ogrenirim haziranda gidicem insallah o zaman ogrenirim orada bunlara kalirsak
nerdesin gız sen bi görünüyon bi kaçıyuom diyon
hosbuldum bırtanem
ayh ıns ya ne quzel bu ay cok harıka qecıyor
yavrum sabahleyın benım herıf pat dıye qeldı kahvaltı yapdık kahve ıcdık snra qıttı . benımde malum buqun çarsamba toplantım vardı ona qıttım daha kahvaltı bulasıklarım duruyor . çamasırlarım falan var aksam olmdan camasırlarımı durleyım yoksa yarına kalacak malum qecelerı ölulerın esyalar durlenırmıs ya batıl ama ole qorunce buyuklerden alıskanlık oluyor
waowww örtmenmden inciler .. demek byerin şişmesin die yöntemler de varmış
noldu ben geçmiş okumuyom hayırdırbana kimse sormadıki anlattm aslında gerilerde ama okuyabildinzmi bilemyrum dün dr gittim de
ekmegi kahveyemi batiriyimm :120: sutlu kahve cekiyo zaten turk kahvesi degil bende nesquikle idare ediyorum
hosbuldum bırtanem
ayh ıns ya ne quzel bu ay cok harıka qecıyor
yavrum sabahleyın benım herıf pat dıye qeldı kahvaltı yapdık kahve ıcdık snra qıttı . benımde malum buqun çarsamba toplantım vardı ona qıttım daha kahvaltı bulasıklarım duruyor . çamasırlarım falan var aksam olmdan camasırlarımı durleyım yoksa yarına kalacak malum qecelerı ölulerın esyalar durlenırmıs ya batıl ama ole qorunce buyuklerden alıskanlık oluyor
bana kimse sormadıki anlattm aslında gerilerde ama okuyabildinzmi bilemyrum dün dr gittim de
- YOK EN son bebisin dustugunu biliyordum fazla giremiyorum bu aralar neteSagLik olsun cicim Trdemi ögrenemyi dusunuyorsun hehe iyi bakalim hayirlisi
Olsun cnm :82:
- kIZ Looriii dogru yaz karistirdim iyice :82:Hamismi degilmi simdi
(( saçma oldu ama yazmış bulundum :26:
noldu ben geçmiş okumuyom hayırdır
almanyadada herşeye ekmek banıyolar mı
bebekim kiz sen gercekten bilmiyomudun alalmanyada oldugumu yaw senle konustuk gibime geldi ama
ne ne ne didinnnn
ben geceleri ütülerim katlarım tv karşısında herkes uyumuş gel keyfim gelll deee tırsıttın beni
ben inanmam ama artık her seferinde gelir aklıma :104: :104:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?