Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kizz ne kadar az kaldi sen bilmiyomuydun yasakhayalimin hamile oldugunu off yaa ammada cook gec soyluyolar hee ben o zamana kadar trde ogrenirim haziranda gidicem insallah o zaman ogrenirim orada bunlara kalirsak

loorim kiz allah mi söyletti hamile demissin benden icin almanya diyecegine

cimcimememmmmm kiz hosgeldinnn yaw testi silik cikti simdik kan testinin sonucunu bekliyozzz hamile bize göree
hosbuldum bırtanem
ayh ıns ya ne quzel bu ay cok harıka qecıyor

çıtırmmmm nere gidyon

yavrum sabahleyın benım herıf pat dıye qeldı kahvaltı yapdık kahve ıcdık snra qıttı . benımde malum buqun çarsamba toplantım vardı ona qıttım daha kahvaltı bulasıklarım duruyor . çamasırlarım falan var aksam olmdan camasırlarımı durleyım yoksa yarına kalacak malum qecelerı ölulerın esyalar durlenırmıs ya batıl ama ole qorunce buyuklerden alıskanlık oluyor

yasakhayalim sendemi Alm yasiyorsun yoksa EWET burdaki doktorlar hemen söylemiyor emin olunca söluyor benimkisi bile 29 haftalik oldu 22-24 haftada anca söyledi

catliyor insan :82: Trdeki doktorlar hemen söylüyor sanirim, !

bebekim kiz sen gercekten bilmiyomudun alalmanyada oldugumu yaw senle konustuk gibime geldi ama

kizz ne kadar az kaldi sen bilmiyomuydun yasakhayalimin hamile oldugunu off yaa ammada cook gec soyluyolar hee ben o zamana kadar trde ogrenirim haziranda gidicem insallah o zaman ogrenirim orada bunlara kalirsak

- YOK EN son bebisin dustugunu biliyordum fazla giremiyorum bu aralar nete SagLik olsun cicim Trdemi ögrenemyi dusunuyorsun hehe iyi bakalim hayirlisi
Olsun cnm :82:

hmm tamam canım senin için nasl rahat edşosa öle yap sen güzel kızçem benm evt çok güzel haberler peşpeşe alıyoz hadi bakalım bekliyoz yenisini

loorim cok komiksin doru valla sen trde ögrenirsin cinsiyeti vala burdaki doktorlar böyle cinsiyete ne pek bakipta söylemiyolar iyice emin olmayi bekliyolarrrr

Son düzenleme:
waowww örtmenmden inciler .. demek byerin şişmesin die yöntemler de varmış
(( saçma oldu ama yazmış bulundum :26:
bana kimse sormadıki anlattm aslında gerilerde ama okuyabildinzmi bilemyrum dün dr gittim de
noldu ben geçmiş okumuyom hayırdır
ekmegi kahveyemi batiriyimm :120: sutlu kahve cekiyo zaten turk kahvesi degil bende nesquikle idare ediyorum

almanyadada herşeye ekmek banıyolar mı

ne ne ne didinnnn
ben geceleri ütülerim katlarım tv karşısında herkes uyumuş gel keyfim gelll deee tırsıttın beni
ben inanmam ama artık her seferinde gelir aklıma :104: :104:

- kIZ Looriii dogru yaz karistirdim iyice :82: Hamismi degilmi simdi

- YOK EN son bebisin dustugunu biliyordum fazla giremiyorum bu aralar nete SagLik olsun cicim Trdemi ögrenemyi dusunuyorsun hehe iyi bakalim hayirlisi
Olsun cnm :82:

bebekim yanlis yazdim ya almanyada dicegime oyle dedim 24 hafta diyosun ben haziranda fln gidicem trye orada giderim doktora

ne ne ne didinnnn
ben geceleri ütülerim katlarım tv karşısında herkes uyumuş gel keyfim gelll deee tırsıttın beni
ben inanmam ama artık her seferinde gelir aklıma :104: :104:

valla yavrum benım aney ole dirdi kızlar ben cıkayım hemen su evlerı toplayımda qeeleyım aksamda zor qırerım bır suru okunacak duam var 41 yasın 1000 tevhıd 100 muncıye 313 ayetel kursı abowwww haftaya yetıscek bırde 2 yasın 2 meryemım var ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…