Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Aboowww nasil gelmem bak ucuyom tutmayin beni

Hosgeldin canim kadro tamamlaniyo yavas yavas

benım 2 yasin tamamdır ipekimmmmmmmmm

ağzına sağlık çıtım benm

Hoşgeldin gülümmmm

hoşbuldum kızçeler
braz doktor araştrdım netten, bakyrum alanında uzman daha çok benm gibi hastalara bakmış bir doktor ??
hem tüpbebek de yapan biri olsun diye, ist anadoluda inceliyrum birkaç kişi buldum bakınyrum işte :44::44::44::44::44::44::44:

Nee silkeledi mi insallah bisi olmaz canim kotu dusunme tesekkurler dualarin icin unutma bizi

hancek im hoş geldin iyiki geldin, önümüzde ki maçlara iyi hazırlanıcaksın biliyorum Allah sağlık sıhhat şifa versin yeterki

Vallahi bilmiyorum bu ay itibariyle diyete başlamıştım onu ağırlaştırıcam şimdi,mümessil bir arkadaşımdan ilaç adı aldım ona başlayacağım bu ay ve birkaç ay korunmayı düşünüyorum..
Eşimde böyle olması ara vermen senin içinde iyi olacak her ay seni böyle görmek beni bitiriyor dedi,biraz zayıflayayım hem bu kiloyla hamile kalırsam ben kaç kiloyla bitecek hamileliğim diye konuştuk arkadaşımla o yüzden sıkı diyetteyim artıkın:))))

çok qülünüyor ya ondan yerımden kalkamadım bende qulecem dıye

hoşgeldin canım aramıza.klomene niçin başlıcan?
yumurtlama takıbıne baslıyorum duensız yumurtluyorum cunkıı bı ayda 10 18 tane yumurta olusturuyorum ama klomen gereklı yumurtayı saglıyo ... ılk hamılelıgım dusukle sonuclandı o yuzden bu sefer doktor kontrolunde olcam ...
Hos geldin canim biraz anlatirmisin kendini nezamandir ne yapiyorsun
hoşbulduk ben 2 ay once hamıle kaldım ve dusuk yasadım bır ay gecdı dusugumun ustune sımdı regl oldum tekrar takıbe baslıcam işallah bu ayda ılk denememız gıbı tutmasını ıstıyoruz ama tabı saglıklı olsun bızımle olsun işallah ... ıkıncı denememız olcak buu sizde liste falan varmı ? yada yaptıgınız bı etkınlık sende kendınden bahsetsene

Hancegim sen nasil iyi hissediyosan ole yap onemli olan sen senin sagligin. uzulmek iyi gelmez bitanem. ben seni gormedim kac kilosun boyun kac

sadece hamılelık listesi yapıyoruz hamıle olanların lıstesını ekıpımız ıcınde. yapdıqımız etkınlıklerde su anda 41+41 yasın ve meryem suresı okuyoruz

Canim ne zamandir deniyosun ki. bide dusukten sonra ara ver demedi dr. benim agustosta 20 haftalik kalbi durdu 3 ay korundum 4 aydir calisiyorum bebis icin bu ay sogan yaptim benden o kadar belku bu ay dr giderim

Hancegim sen nasil iyi hissediyosan ole yap onemli olan sen senin sagligin. uzulmek iyi gelmez bitanem. ben seni gormedim kac kilosun boyun kac

Mersahımm ben epeydir tartıya çıkmıyordum şoka girdim geçengün tartıda kilomu görünce boyum 174 kilom şuanda 80 olmuş,derhal zayıflamam lazım :)))))

en güzeli doktor kontrolü canım.benimde yumurtlamam olmuyomuşbugün öğrendm çok üzüldüm.adetin birinci günü gitcem inşallah bakalım doktor ne dicek

Mersahımm ben epeydir tartıya çıkmıyordum şoka girdim geçengün tartıda kilomu görünce boyum 174 kilom şuanda 80 olmuş,derhal zayıflamam lazım :)))))

maşşalhh hancekimm ne kadada uzunsunnn

merhaba bnde gelebılırmıyım aranıza :) reglımın ılk gunundeyım 5. gun klomene baslıcam işallah hayırlısı olur allah tum ısteyenlere nasip etsin

Hoşgeldin canımmm aramıza,yazayım yazayım derken unuttum kusura bakma,arkalarda kalmış yazın ancak bulabildim...Hayırlısıyla senin bebiş haberinlede sevineceğiz bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…