- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.741
Aboowww nasil gelmem bak ucuyomtutmayin beni
Hosgeldin canim kadro tamamlaniyo yavas yavas
benım 2 yasin tamamdır ipekimmmmmmmmm
Hoşgeldin gülümmmm
tatlim inşallah darısı senin ve buradaki tüm arkadaşların başına olsun, hep sizler için dua ediyorum bir de benim için de bir aksilik çımasın diye... vallahi Allahın takdiri, yumurtlama günlerini değerlendirmek, eşime biraz macun yedirmek bide silkeleme yöntemini de kullandık 1-2 sefer bilmiyorum bişeyler vesile oldu ve oldu. dua edin de bir aksilik çıkmasın canlarım benimmm
hancek im hoş geldin iyiki geldin, önümüzde ki maçlara iyi hazırlanıcaksın biliyorum Allah sağlık sıhhat şifa versin yeterki
tatlim inşallah darısı senin ve buradaki tüm arkadaşların başına olsun, hep sizler için dua ediyorum bir de benim için de bir aksilik çımasın diye... vallahi Allahın takdiri, yumurtlama günlerini değerlendirmek, eşime biraz macun yedirmek bide silkeleme yöntemini de kullandık 1-2 sefer bilmiyorum bişeyler vesile oldu ve oldu. dua edin de bir aksilik çıkmasın canlarım benimmm
yumurtlama takıbıne baslıyorum duensız yumurtluyorum cunkıı bı ayda 10 18 tane yumurta olusturuyorum ama klomen gereklı yumurtayı saglıyo ... ılk hamılelıgım dusukle sonuclandı o yuzden bu sefer doktor kontrolunde olcam ...hoşgeldin canım aramıza.klomene niçin başlıcan?
hoşbuldukHos geldin canim biraz anlatirmisin kendini nezamandir ne yapiyorsun
Vallahi bilmiyorum bu ay itibariyle diyete başlamıştım onu ağırlaştırıcam şimdi,mümessil bir arkadaşımdan ilaç adı aldım ona başlayacağım bu ay ve birkaç ay korunmayı düşünüyorum..
Eşimde böyle olması ara vermen senin içinde iyi olacak her ay seni böyle görmek beni bitiriyor dedi,biraz zayıflayayım hem bu kiloyla hamile kalırsam ben kaç kiloyla bitecek hamileliğim diye konuştuk arkadaşımla o yüzden sıkı diyetteyim artıkın:))))
yumurtlama takıbıne baslıyorum duensız yumurtluyorum cunkıı bı ayda 10 18 tane yumurta olusturuyorum ama klomen gereklı yumurtayı saglıyo ... ılk hamılelıgım dusukle sonuclandı o yuzden bu sefer doktor kontrolunde olcam ...
hoşbuldukben 2 ay once hamıle kaldım ve dusuk yasadım bır ay gecdı dusugumun ustune sımdı regl oldum tekrar takıbe baslıcam işallah bu ayda ılk denememız gıbı tutmasını ıstıyoruz ama tabı saglıklı olsun bızımle olsun işallah ... ıkıncı denememız olcak buu sizde liste falan varmı ? yada yaptıgınız bı etkınlık sende kendınden bahsetsene
yumurtlama takıbıne baslıyorum duensız yumurtluyorum cunkıı bı ayda 10 18 tane yumurta olusturuyorum ama klomen gereklı yumurtayı saglıyo ... ılk hamılelıgım dusukle sonuclandı o yuzden bu sefer doktor kontrolunde olcam ...
hoşbuldukben 2 ay once hamıle kaldım ve dusuk yasadım bır ay gecdı dusugumun ustune sımdı regl oldum tekrar takıbe baslıcam işallah bu ayda ılk denememız gıbı tutmasını ıstıyoruz ama tabı saglıklı olsun bızımle olsun işallah ... ıkıncı denememız olcak buu sizde liste falan varmı ? yada yaptıgınız bı etkınlık sende kendınden bahsetsene
Koş mersahım koooş dün akşam sinirimi üzüntümü hamurdan aldım birsürü şey yapmışım gel mutfak dolu:))))
Hancegim sen nasil iyi hissediyosan ole yap onemli olan sen senin sagligin. uzulmek iyi gelmez bitanem. ben seni gormedimkac kilosun boyun kac
Mersahımm ben epeydir tartıya çıkmıyordum şoka girdim geçengün tartıda kilomu görünce boyum 174 kilom şuanda 80 olmuş,derhal zayıflamam lazım :)))))
Mersahımm ben epeydir tartıya çıkmıyordum şoka girdim geçengün tartıda kilomu görünce boyum 174 kilom şuanda 80 olmuş,derhal zayıflamam lazım :)))))
en güzeli doktor kontrolü canım.benimde yumurtlamam olmuyomuşbugün öğrendm çok üzüldüm.adetin birinci günü gitcem inşallah bakalım doktor ne dicek
merhaba bnde gelebılırmıyım aranıza :) reglımın ılk gunundeyım 5. gun klomene baslıcam işallah hayırlısı olurallah tum ısteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?