Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canlaa ben börekleri yapemmm gelennn

Canim boyun iyiymis o kilo fazlasi yag mi yoksa boyun kaldirir 75 80

Yaa azıcık göbek bölgemde var fazlalık genetik annem,teyzeleriminde hep öyle onlara çekmişim galiba:))Başka bi yerimde yok fazlalık sadece göbek bölgem fazla geliyo bana

Ozele mi gittin canim ist da misin

evet mersahım istanbulda avrupa yakasındayım.ben en baştan devlete gittim.ilgi yok ama testleri ücretsiz yapıyolar.ordan sonuç alamazsam özelegiderim diyodum.ama bugün çıkan biyopsi sonucu yumurtlamamın olmadığını gösteriyo.şok oldum öğrenince.doktor adetliyken gel dedi işte onu bekliyom.adetliyken daha detaylı bilgi verebilirmiş.hayırlısı.allah ım bizler pesetmeden yorulmadan bebişlerimizi nasip etsin

canımmm batın nezamannnn inş. gebelik akıntısıdırr pembemsi lekede yerleşme kanamasıdırr inşallahhh

cnm sorunda oyaa tam tarihimi bilmiyorum ama yuymurtlama günümü geçti ben biliyorum onu takip ettim 1 hafta geçmişti yumurtlama günüm takip etmiştimm ama şimdi unuttum tam terihi bilmiyorumm ama tahminen yumurtlama günüm olalı 1 haftayı geçmiştir

Hangi hastaneye gidiyon uni mi bende belki giderim bu ay insanin bisi olup olmadigini bilmesi de iyi en azindan ona gore tedavi vardir. rabbimin sifasini vermedigi hastalik yoktur sonucta.
Yaa azıcık göbek bölgemde var fazlalık genetik annem,teyzeleriminde hep öyle onlara çekmişim galiba:))Başka bi yerimde yok fazlalık sadece göbek bölgem fazla geliyo bana

Kadin gobeksiz olmaz yaaa. dicem kendim bile inanmadim. bende de var ama benimki yemek yiyince cikiyo sadece. ama basen accik var o da napam yakisiyo

eğer yumurtlamandan eminsen ve 1 hafta 10 gün kadar geçtiyse, tabiki o dönem çalışman da olduysa, yerleşme olabilir .. bekle bakalım, birkaç gün zarfında zaten tutmadıysa adet olursun sakin olmaya çalış canım, ,nşallah hayırlısı olur ...

sadece hamılelık listesi yapıyoruz hamıle olanların lıstesını ekıpımız ıcınde. yapdıqımız etkınlıklerde su anda 41+41 yasın ve meryem suresı okuyoruz
bende suan reglım nezamana kadar okuyosunuz benımde bıtsın bi hafta sonra bende baslayayım okumaya ...
Canim ne zamandir deniyosun ki. bide dusukten sonra ara ver demedi dr. benim agustosta 20 haftalik kalbi durdu 3 ay korundum 4 aydir calisiyorum bebis icin bu ay sogan yaptim benden o kadar belku bu ay dr giderim
3 aydır denıyoruz zaten 2 ay once hamıleydım ılk denememde tutmusdu ama dustu sımdı ıkıncı denemem olcak işallah... cok gecmıs olsun bana 5 haftalık dusuk yaptıgım ıcın bır ay ara verdırdı kurtaj yasamadım cunkı kendılıgınden dustu ...
en güzeli doktor kontrolü canım.benimde yumurtlamam olmuyomuşbugün öğrendm çok üzüldüm.adetin birinci günü gitcem inşallah bakalım doktor ne dicek

dert etme o hıc bısey deıl valla yumurtlama takıbıyle catır catır yumurtlarsın benımde 18 20 tane yumurtlamam oluyo ama oda bı ıse yaramıyo yanıı yumurtlamam olmasada aynı hesap doktor kontrolunde miss gibi için rahat ...
Hoşgeldin canımmm aramıza,yazayım yazayım derken unuttum kusura bakma,arkalarda kalmış yazın ancak bulabildim...Hayırlısıyla senin bebiş haberinlede sevineceğiz bu ay

işallah valla cok ılgılısınız tesekkur ederım hepınıze ne guzel bı karsılama oldu bu

benmde kendiliğinden düşük oldu kürtaj olmadım, snra braz dinlendik ama tabi bayadır istyruz olmuyo, inaşallah hemen olur canım hayırlısıyla

bağcılar eğitim araştırmaya gidiyom.evet ya neden düşüyo diye diye kendimi yiyip bitiriyodum.yumurtlamamam düşüğüme sebep mi dedm doktor olabilir yumurtlamada bozuklukolduğundan kötü drumda olan yumurta döllenip tutunamayablir dedi.şaşırdm.anlamadm gitti.zaten şoktan kadını duymuyodum sanki

benmde kendiliğinden düşük oldu kürtaj olmadım, snra braz dinlendik ama tabi bayadır istyruz olmuyo, inaşallah hemen olur canım hayırlısıyla
hayırlısı olsun işallah sanada cok gecmıs olsun melek annesi sabredelim az medelim olcak işallah bı kere olduysa bıdaha olur... sen nekadardır denıyosun dusukden sonra ? kac haftalık dustu

İşte benim o göbeği eritmem gerkiyor platesede başladım evde spor aletleride var onlarlada etkili olacak inşallah:)))

inşallah canım ya.inşallah yumurtlarım:)civciklerim etrafımda dolaşsın gari hayırlısı adetime 12 gün var ama düzensiz erken oluyorum 10 gün sonra herşey belliolur herhal.

İyiyim bitanemmm teşekkür ederim,kız bildiğin tombik olmuşumya beeeen:)))Diyetteyim artıkın

hemen basla diete. ve civanpercemi ve aslan pencesine....... bak ben hamile kalmayi beklemiyordum hic 10 kilo fazla ile yakalandim. simdi yapamayacagimi bildigimden her gün diet yapasim var:))))

hayırlısı olsun işallah sanada cok gecmıs olsun melek annesi sabredelim az medelim olcak işallah bı kere olduysa bıdaha olur... sen nekadardır denıyosun dusukden sonra ? kac haftalık dustu

benm 7 . haftadaydık ama gelişimi durmuştu heralde 5.haftada filan ( düşükten sonra 15 ay oldu bdaha kalamdm malesf ama benm adetlerde düznesiz, bi arada prl yüksek çıkmıştı başka aksiliklerde oldu malesef, bu sürede yani 6-7 deneme anca olabildi( şimdide kist oluşmuş onun yüzünden adetm gecikti baya .(( haftaya bi tast yaptırıp artk doktora gidicem ilaç isticem, soğan filan başlıcam ne varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…