- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #14.761
Canim boyun iyiymis o kilo fazlasi yag mi yoksa boyun kaldirir 75 80
Ozele mi gittin canim ist da misin
canlaa ben börekleri yapemmm gelennn
canım son adetin deydi senin, bu belirtiler yumurtlama belirtisi gibi ama eğer adetin yakınsa yerleşme de olabilir .. ya da her zamanki yanıltıcı anlamsız ibarelerdir ???? kendini kaptırıp da üzülme ama ümidini de yitirme cnm ...
canımmm batın nezamannnninş. gebelik akıntısıdırr pembemsi lekede yerleşme kanamasıdırr inşallahhh
Hangi hastaneye gidiyon uni mi bende belki giderim bu ay insanin bisi olup olmadigini bilmesi de iyi en azindan ona gore tedavi vardir. rabbimin sifasini vermedigi hastalik yoktur sonucta.evet mersahım istanbulda avrupa yakasındayım.ben en baştan devlete gittim.ilgi yok ama testleri ücretsiz yapıyolar.ordan sonuç alamazsam özelegiderim diyodum.ama bugün çıkan biyopsi sonucu yumurtlamamın olmadığını gösteriyo.şok oldum öğrenince.doktor adetliyken gel dedi işte onu bekliyom.adetliyken daha detaylı bilgi verebilirmiş.hayırlısı.allah ım bizler pesetmeden yorulmadan bebişlerimizi nasip etsin
Yaa azıcık göbek bölgemde var fazlalık genetik annem,teyzeleriminde hep öyle onlara çekmişim galiba:))Başka bi yerimde yok fazlalık sadece göbek bölgem fazla geliyo bana
cnm sorunda oyaa tam tarihimi bilmiyorum ama yuymurtlama günümü geçti ben biliyorum onu takip ettim 1 hafta geçmişti yumurtlama günüm takip etmiştimm ama şimdi unuttum tam terihi bilmiyorumm ama tahminen yumurtlama günüm olalı 1 haftayı geçmiştir
bende suan reglım nezamana kadar okuyosunuz benımde bıtsın bi hafta sonra bende baslayayım okumaya ...sadece hamılelık listesi yapıyoruz hamıle olanların lıstesını ekıpımız ıcınde. yapdıqımız etkınlıklerde su anda 41+41 yasın ve meryem suresı okuyoruz
3 aydır denıyoruz zaten 2 ay once hamıleydım ılk denememde tutmusdu ama dustu sımdı ıkıncı denemem olcak işallah... cok gecmıs olsun bana 5 haftalık dusuk yaptıgım ıcın bır ay ara verdırdı kurtaj yasamadım cunkı kendılıgınden dustu ...Canim ne zamandir deniyosun ki. bide dusukten sonra ara ver demedi dr. benim agustosta 20 haftalik kalbi durdu 3 ay korundum 4 aydir calisiyorum bebis icin bu ay sogan yaptim benden o kadar belku bu ay dr giderim
en güzeli doktor kontrolü canım.benimde yumurtlamam olmuyomuşbugün öğrendm çok üzüldüm.adetin birinci günü gitcem inşallah bakalım doktor ne dicek
Hoşgeldin canımmm aramıza,yazayım yazayım derken unuttum kusura bakma,arkalarda kalmış yazın ancak bulabildim...Hayırlısıyla senin bebiş haberinlede sevineceğiz bu ay
bende suan reglım nezamana kadar okuyosunuz benımde bıtsın bi hafta sonra bende baslayayım okumaya ...
3 aydır denıyoruz zaten 2 ay once hamıleydım ılk denememde tutmusdu ama dustu sımdı ıkıncı denemem olcak işallah... cok gecmıs olsun bana 5 haftalık dusuk yaptıgım ıcın bır ay ara verdırdı kurtaj yasamadım cunkı kendılıgınden dustu ...
dert etme o hıc bısey deıl valla yumurtlama takıbıyle catır catır yumurtlarsınbenımde 18 20 tane yumurtlamam oluyo ama oda bı ıse yaramıyo yanıı yumurtlamam olmasada aynı hesap doktor kontrolunde miss gibi için rahat ...
işallah valla cok ılgılısınız tesekkur ederım hepınıze ne guzel bı karsılama oldu bu
Hangi hastaneye gidiyon uni mi bende belki giderim bu ay insanin bisi olup olmadigini bilmesi de iyi en azindan ona gore tedavi vardir. rabbimin sifasini vermedigi hastalik yoktur sonucta.
Kadin gobeksiz olmaz yaaa. dicem kendim bile inanmadim. bende de var ama benimki yemek yiyince cikiyo sadece. ama basen accik var o da napam yakisiyo
hayırlısı olsun işallah sanada cok gecmıs olsun melek annesibenmde kendiliğinden düşük oldu kürtaj olmadım, snra braz dinlendik ama tabi bayadır istyruz olmuyo, inaşallah hemen olur canım hayırlısıyla
Hangi hastaneye gidiyon uni mi bende belki giderim bu ay insanin bisi olup olmadigini bilmesi de iyi en azindan ona gore tedavi vardir. rabbimin sifasini vermedigi hastalik yoktur sonucta.
Kadin gobeksiz olmaz yaaa. dicem kendim bile inanmadim. bende de var ama benimki yemek yiyince cikiyo sadece. ama basen accik var o da napam yakisiyo
bende suan reglım nezamana kadar okuyosunuz benımde bıtsın bi hafta sonra bende baslayayım okumaya ...
3 aydır denıyoruz zaten 2 ay once hamıleydım ılk denememde tutmusdu ama dustu sımdı ıkıncı denemem olcak işallah... cok gecmıs olsun bana 5 haftalık dusuk yaptıgım ıcın bır ay ara verdırdı kurtaj yasamadım cunkı kendılıgınden dustu ...
dert etme o hıc bısey deıl valla yumurtlama takıbıyle catır catır yumurtlarsınbenımde 18 20 tane yumurtlamam oluyo ama oda bı ıse yaramıyo yanıı yumurtlamam olmasada aynı hesap doktor kontrolunde miss gibi için rahat ...
işallah valla cok ılgılısınız tesekkur ederım hepınıze ne guzel bı karsılama oldu bu
güzel gözlü 1.74 boylu 80 kilolu citirrrr:)) daha iyimisin?
İyiyim bitanemmm teşekkür ederim,kız bildiğin tombik olmuşumya beeeen:)))Diyetteyim artıkın
hayırlısı olsun işallah sanada cok gecmıs olsun melek annesisabredelim az medelim olcak işallah bı kere olduysa bıdaha olur... sen nekadardır denıyosun dusukden sonra ? kac haftalık dustu
inşallah canım ya.inşallah yumurtlarım:)civciklerim etrafımda dolaşsın garihayırlısı adetime 12 gün var ama düzensiz erken oluyorum 10 gün sonra herşey belliolur herhal.
sekerim napiyorsunnnnnn, bisiler yaz da ben senin bebiside takip ediyorm bakayim nereleri olurmus:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?