- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #160.461
Canim valla bnde cimcimenin mesajina kasar kim oldugunu hatrlamadiydimShirine-alish sen de gel kız :)
@yasakhayal sende gel :)
@efecikim vecimcimegfb
Hepinizle muhabbet etmeyi çok özledim :)
Oy canlar yaaa gerçekten dayaklığımCanim valla bnde cimcimenin mesajina kasar kim oldugunu hatrlamadiydimkim bu kiz diodum. Meger bizim tubismis
Hacim naptin dogurdun mu meleğin nasil
@EnHarbiKiz @MELEKiim @HAbibte @yasakhayal @efecikim @RUYAbuse @EdAaaAaaAA
Cok sukur dostum. Bücurle ugrasiom. Bi yaramaz bi yaramazki sorma. Masallh sende buyutmussun gobusini. Cok az kalmis dogumuna... offf gozum korkuo simdide hamile birini gorunce.. hayat ne tuhaf dimi cimcimem :)))
cimcimegfb costurmustun topigi yine :) ozlemisim vallahii
Cok sukur canimEvett teyzesiii iki aylık kızımne var ne yok görüşmeyelii
Rabbim ins daha fazla bekletmez cansumben hala bekliyorum
Cok sukur dostum. Bücurle ugrasiom. Bi yaramaz bi yaramazki sorma. Masallh sende buyutmussun gobusini. Cok az kalmis dogumuna... offf gozum korkuo simdide hamile birini gorunce.. hayat ne tuhaf dimi cimcimem :)))
inşallahhh cimcimem inşallahhh nisanda tedaviye başlıyorum nasip olursa dualarını eksik etme..Rabbim ins daha fazla bekletmez cansum
inşallahhh cimcimem inşallahhh nisanda tedaviye başlıyorum nasip olursa dualarını eksik etme..
sana da rabbim en zahmetsiz doğumu nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşun
çok şükür stres yapmıyorum artık o dönemi atlattım.. üzülüyorum bi iç çekiyorum sonra rabbim böyle istedi deyip karamsarlıktan uzak duruyorum.. aynen öyle cimcimem her şeyin hayırlısı.rabbim kararlamıştırAmin inşallah canim
Tamam guzun dualarım seninle. Stresten kesinlikle uzak durmalisin bak .rabbimden hayırlısını iste hep .
kızlar merhababiz de 3 aydır korunmuyoruz. 4. ayımız bu ay. ama inanır mısınız kafama o kadar çok taktım ki 3 aydır. Allah istemedikçe olmuyor, kafamıza takmak da yersiz. bu ay gün de saymıyorum ,ateş de ölçmüyorum, internetten yazı da okumuyorum, eşimle bebek de konuşmıyorum, hiçbişey yapmıyorum. olursa olur olmazsa zamanı gelince olur diyorum. psikolojik olarak hafifledim resmen .. benim gibi kafasına takanlar varsa tavsiye ederim..
inşallah canımAh canim ne guzel bunu başarabilirsen
16048 sayfa olmus bak bu topik . Her cocuk istemi ile gelene tek dedigimiz stres yok stres yok .
Hayirli zaman da ins melegin seninle olur
Cok sukur canimdarısı isteyenlerin basina inssss
Valla canim nasil olsun hamilelikle ugrasiyorum . Zor geçiyoraslında herkes normal diyorda ne bileyim oglumda rahat hamilelik gecirince bu hamilelik korkuttu beni bida dogurmuycam
kızlar merhababiz de 3 aydır korunmuyoruz. 4. ayımız bu ay. ama inanır mısınız kafama o kadar çok taktım ki 3 aydır. Allah istemedikçe olmuyor, kafamıza takmak da yersiz. bu ay gün de saymıyorum ,ateş de ölçmüyorum, internetten yazı da okumuyorum, eşimle bebek de konuşmıyorum, hiçbişey yapmıyorum. olursa olur olmazsa zamanı gelince olur diyorum. psikolojik olarak hafifledim resmen .. benim gibi kafasına takanlar varsa tavsiye ederim..
canım soğan kürünü okumuştum, işe yarıyor diyorlar .. sen de soğan kürünü yaptığın ay gebe kalmışsın ne güzellMerhaba canım iki sene bebisimiz olmadı, şuan cok şükür bin şükür kızım kucağımda.. Kafaya takmamayi başarıyorsan tebrik ederim ben yapamamıştim çünkü en yakınım bile benim çocuğu var senin yok diye nispet yaparsa ister istemez kafana takıyorsun dilerim oda bana yaşattığını yaşasın, cok şükür geride kaldı o günler ve aşılama yapılacak ay soğan kürü denedim ve tuttu şükürler olsun
Yaa kaç aylıksın bakim.. Bende cook rahat hamilelik geçirdim ikinci ne olur bilemem, nasıl sıkıntıların var rahat durmuyor mu kızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?