- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #160.481
canım soğan kürünü okumuştum, işe yarıyor diyorlar .. sen de soğan kürünü yaptığın ay gebe kalmışsın ne güzellbi ara düşünmüştüm yapsam mı diye, sonra kafama takmıycam bu ay diye bişey yapmadım. belki önümüzdeki ay yaparım bu ay gebe kalmazsam
Hahahha gulmekten deneyebilirsen denedenemedim ama deneyebilerimmm
Emeklemeyemi basladi zeynepim kuzucukCok sukur dostum. Bücurle ugrasiom. Bi yaramaz bi yaramazki sorma. Masallh sende buyutmussun gobusini. Cok az kalmis dogumuna... offf gozum korkuo simdide hamile birini gorunce.. hayat ne tuhaf dimi cimcimem :)))
Valla guzum en basta kusmalarim vardı
Sonra mide yanmasi cekmeye bSladim halada devam ediyor
Yarim saatten fazla ayakta duramiyorum durdum mu hemen kasilmalarim oluyir cocuk asagiya dogru baski uyguluyir
Geceleri uyuyamamavs vs .
Oglumda bunlardan hic birini yasamadim o yuzden cok zorlaniyorum ve tuhaf oluyorumkendi nazimi bile cekemiyorum artik
Yirimpırtıkal yin mi
bu kis emirin disi versiyonu olmasin yigitim
Daha tam belli değil 2. İsmi mina olacak . İlk ismini baba koyacak . Buyk ıhtımal oda zeynep olur
Yirimbu smileye bayildim acayip gicik alayci
ins supriz yapmaz herifin
Ask olsun yasakimyasasin
Valla guzum en basta kusmalarim vardı
Sonra mide yanmasi cekmeye bSladim halada devam ediyor
Yarim saatten fazla ayakta duramiyorum durdum mu hemen kasilmalarim oluyir cocuk asagiya dogru baski uyguluyir
Geceleri uyuyamamavs vs .
Oglumda bunlardan hic birini yasamadim o yuzden cok zorlaniyorum ve tuhaf oluyorumkendi nazimi bile cekemiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?