- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.381
he vallaa
çatlakkk cimcimeee
tesekkür ederimde yaw rütbe ne yokmu baska nolacak benim halim
tesekkür ederimde yaw rütbe ne yokmu baska nolacak benim halim
ben bu kızla bır qun başbaşa otursam var ya ne utanqaclık kalır ne baska bırsey fena ıyı sadıçlık yaparım ha
Seninde başın saolsun kuzum...Ana gibi yar olmaz elbette.Kendi evladını kucağına alırsın inş o zaman analık duygulaını özlemini onlan paylaşırsın canım benim
bencede yasakımmmm sana bi rütbe lasımm 14,811 ni demek beaywwwwhiç durmamış hep yazmışşş
kiz cimcime benim utangac moreme dokunma o böyle kalsin gizleenen hazine daha kiymetlidirr
bencede yasakımmmm sana bi rütbe lasımm 14,811 ni demek beaywwwwhiç durmamış hep yazmışşş
kiz cimcime benim utangac moreme dokunma o böyle kalsin gizleenen hazine daha kiymetlidirr
kizlarrrr nasilsinizzz ne olmuss anlamadimmmm rahmet diliyorsunuzzz...merak ettimmm
ecep bi kiskanclikmi seziyommmmmmm
yaşayan ölü işteeee
hiçbirzaman yanımızda olmadı hiç baba ile ne yapılır bilmemde
baba sevgisi ne demek onuda bilmem
ama artık umrumda bile değilde önceden çok takardımda
yıllarca adam piyasada yoktu ben okul bitirip çalışmaya başlayınca cöööö dedi çıktı bak kızım senin babn var diye aslında vardım burdayım ben diye...ne nefret ne sevgi benden uzak olsun yeter...o aklıma gelince sadece bir çocuk gibi geçmeyen çocukluğum gelio aklıma ama şükürler olsunki rabbbime yıllarca çektiğim acının mükafatını bana 7 sene önce verdi
kocişimi çıkardı karşıma şükürler olsun:)
olmazzzzzzzzzz katiyen olmazzzzzzzzz qizli hazıneler snradan pas tutar ben bu kızcezi açacam tutmayın benııııı naızm aç kollarını qelıyorum evladımmmmmmmmm
gell moree gellllolmazzzzzzzzzz katiyen olmazzzzzzzzz qizli hazıneler snradan pas tutar ben bu kızcezi açacam tutmayın benııııı naızm aç kollarını qelıyorum evladımmmmmmmmm
gerçekten mi.... ne güzel bi isim....
aslında ben burdaki tüm hatunları çok merak ediyorum
aglaam habibtem senin yaranida desmeyelim yaw sen zaten anne özlemi cekiyon benle edamda baba özlemi cekiyozzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?