Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kizlarrrr nasilsinizzz ne olmuss anlamadimmmm rahmet diliyorsunuzzz...merak ettimmm

Seninde başın saolsun kuzum...Ana gibi yar olmaz elbette.Kendi evladını kucağına alırsın inş o zaman analık duygulaını özlemini onlan paylaşırsın canım benim

Seninde başın saolsun kuzum...Ana gibi yar olmaz elbette.Kendi evladını kucağına alırsın inş o zaman analık duygulaını özlemini onlan paylaşırsın canım benim

inşallahhhh canımmmm

kiz cimcime benim utangac moreme dokunma o böyle kalsin gizleenen hazine daha kiymetlidirr

ama haklı yasakımmm benim buna bi çare bulmam lazımmm :26::26::26::26:
hazine sahibinden saklanırmı moreeee

kiz cimcime benim utangac moreme dokunma o böyle kalsin gizleenen hazine daha kiymetlidirr

olmazzzzzzzzzz katiyen olmazzzzzzzzz qizli hazıneler snradan pas tutar ben bu kızcezi açacam tutmayın benııııı naızm aç kollarını qelıyorum evladımmmmmmmmm

boşver canımmm takma kafanaaa hıcbısekılde dusunmeee haketmıyorr anlattıklarına gore bole babalarda var ısdee haklısın
allah esınden razı olsunn bıtanemm rabbım sana en kısa yoldan yardım etmısss allah mutlu etsın sıızı ayırmasın

olmazzzzzzzzzz katiyen olmazzzzzzzzz qizli hazıneler snradan pas tutar ben bu kızcezi açacam tutmayın benııııı naızm aç kollarını qelıyorum evladımmmmmmmmm

kiz hazine pas tutarmi yillandikca degeri artarrrr morem sen beni dinleeee

Son düzenleme:
ooooooo nihayet gelebildim bu sayfaya banada anlatın ne olur bu kimyasal geceliği

Son düzenleme:
aglaam habibtem senin yaranida desmeyelim yaw sen zaten anne özlemi cekiyon benle edamda baba özlemi cekiyozzz

habibtemmm bundan haberim yoktuuu canim benimmm...allah kimseye yasatmasinnnvet acisi hala yuregimde 1. senesi dolacakk...her gecen gun daha zor geciyorr annemsiz olmak..31 martta turkiyeye ucuyorummm habibtemmm haberin olsun bugun biletimi kestimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…