- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.361
en azından siz babalarınızı güzel hatırlıonuz be kızlar.ben aklıma gelince küfürmü edeyim ıslahlıkmı dileyeyim bilmiyommcanım benim allah rahmet eylesin nur içinde yatırsın
benimki hayatta da ne oluo yaşayan ölü
benimde annecim yok 13 senedir rabbim nur içinde yatırsın.
en azından siz babalarınızı güzel hatırlıonuz be kızlar.ben aklıma gelince küfürmü edeyim ıslahlıkmı dileyeyim bilmiyomm
canım benim allah rahmet eylesin nur içinde yatırsın
benimki hayatta da ne oluo yaşayan ölü
benimde annecim yok 13 senedir rabbim nur içinde yatırsın.
en azından siz babalarınızı güzel hatırlıonuz be kızlar.ben aklıma gelince küfürmü edeyim ıslahlıkmı dileyeyim bilmiyomm
hoşgeldin bacım...
kıs bende hep isyan etmeden rabbimden istiyom ....inşallah kuzum hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun
evet öle diyolar.ayyy inşallahhh o günleride görürüz.nolursa olsun umut hep bizimle olsun tatlım...
kuzum başın saolsun.Allahım sie bebişlerinizle uzun ömürler versin inşallah....
canım benim seninde başın saolsun....Rabbbim güzel kaderler yazsın inş. amin
FANTEZININ NERESI AYIP NAZIM YAHU YA sende :d
Ay ne yapacagimi bilemedim. Elimle tutuyorum bildigin gibi aci degil. Elin almani anadan uryAn saunaya girer diye dalga geciyorduk heriflerin inunde goguslerimi tutacak hale geldim. Etme bulma dunyasi:))
ivet dopru diysin can kuşummm
cacımı çekme yahu bak kaafa atarım sana haaamore kizmaaa beaaicimizi bosalttik surda
ivet dopru diysin can kuşummm
özür dilenicek bisey yapamdin kelebemmm bunlar yasanmis seyler zaten hic aklimizdan cikmiyoki senle bi alakasi yok
more bu cimcime seni utangacliktan kurtaracak gibi
more bu cimcime seni utangacliktan kurtaracak gibi
canım fazla oynama ama göğüslerinle hani kocişinde dikkatli olsun bu konuda :)
rahim kasılamsına sebep oluomuş göğüsle oynanması
acıcak ama elleme bacım sen fazla haftaların ilerledikçe daha da acıcak ama 20.haftadan sonrasını bilemem
olsun be bacım soııkma canını tatlı acı bunlar :)
Bu arada yöneticilere söyleyeceğim size sayfaları en hızlı ilerleyen topik ödülü versinler , takip edemiyorum sizi yaaaaa
ben bu kızla bır qun başbaşa otursam var ya ne utanqaclık kalır ne baska bırsey fena ıyı sadıçlık yaparım ha
Ccnmmm basın saolsunnn sennndeee allahımmm Annecıgını güzel mekanlarda eylesınnnnn nur içinde yatırsınnn gunahları varsa affetsınnn mekanııı cennt olsun ınsallahhhhhhhhhh
hayırdırr canımmm senın ne sorunun var babacıgınla:26:
yasakımada onur ödülü isterizzz 14,810 msj yazmış beyaw kk nın yarısı nerdeyse yasakımın msajları iie doluuu
yasakımada onur ödülü isterizzz 14,810 msj yazmış beyaw kk nın yarısı nerdeyse yasakımın msajları iie doluuu
Haklisin tabiii ama iste insanogluyuz. Bulamayinca ozler bulunca bunamasini yasariz. İnsaniz kisaca:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?