Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

en azından siz babalarınızı güzel hatırlıonuz be kızlar.ben aklıma gelince küfürmü edeyim ıslahlıkmı dileyeyim bilmiyomm canım hayrdır ??

Ccnmmm basın saolsunnn sennndeee allahımmm Annecıgını güzel mekanlarda eylesınnnnn nur içinde yatırsınnn gunahları varsa affetsınnn mekanııı cennt olsun ınsallahhhhhhhhhh

hayırdırr canımmm senın ne sorunun var babacıgınla:26:

saol pinarimmmmmm ....

Ay ne yapacagimi bilemedim. Elimle tutuyorum bildigin gibi aci degil. Elin almani anadan uryAn saunaya girer diye dalga geciyorduk heriflerin inunde goguslerimi tutacak hale geldim. Etme bulma dunyasi:))

canım fazla oynama ama göğüslerinle hani kocişinde dikkatli olsun bu konuda :)
rahim kasılamsına sebep oluomuş göğüsle oynanması
acıcak ama elleme bacım sen fazla haftaların ilerledikçe daha da acıcak ama 20.haftadan sonrasını bilemem
olsun be bacım soııkma canını tatlı acı bunlar :)

Bu arada yöneticilere söyleyeceğim size sayfaları en hızlı ilerleyen topik ödülü versinler , takip edemiyorum sizi yaaaaa

Haklisin tabiii ama iste insanogluyuz. Bulamayinca ozler bulunca bunamasini yasariz. İnsaniz kisaca:))

Bu arada yöneticilere söyleyeceğim size sayfaları en hızlı ilerleyen topik ödülü versinler , takip edemiyorum sizi yaaaaa

yasakımada onur ödülü isterizzz 14,810 msj yazmış beyaw kk nın yarısı nerdeyse yasakımın msajları iie doluuu

yaşayan ölü işteeee
hiçbirzaman yanımızda olmadı hiç baba ile ne yapılır bilmemde
baba sevgisi ne demek onuda bilmem
ama artık umrumda bile değilde önceden çok takardımda
yıllarca adam piyasada yoktu ben okul bitirip çalışmaya başlayınca cöööö dedi çıktı bak kızım senin babn var diye aslında vardım burdayım ben diye...ne nefret ne sevgi benden uzak olsun yeter...o aklıma gelince sadece bir çocuk gibi geçmeyen çocukluğum gelio aklıma ama şükürler olsunki rabbbime yıllarca çektiğim acının mükafatını bana 7 sene önce verdi
kocişimi çıkardı karşıma şükürler olsun:)

Haklisin tabiii ama iste insanogluyuz. Bulamayinca ozler bulunca bunamasini yasariz. İnsaniz kisaca:))

sakın üzme kendini hiçbişey için kafayada takma kendine de cici bak yoksam gelir fena yaparım seni haaaaaaaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…