- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.881
ppeki istiyomusun edam simdiden söylede belki sonrada eklemede olmayabilir o zaman senin adinada okumayabilrr:26::26::26::26::26::26::26::26:
hi hi hiyakında bi bakıp çıkacaktım ben de best abla :78:
istıyorummmmmm tabii habıbtemmmm ıstememmmııı yazın benidee
tamam cnm anladım
ilhanaz rabbim kabul etsin inşallah en yakın zamanda alalım hayırlısıyla güzel haberini
Sizde bitanemmm benimmm bak sabah senden haber bekliyorum her şekilde yaz bitanemm tamammı kuzzummmmm
kızlar çok mutluyum çoooookgözümden uyku akıyor ama size yazmadan çıkmak istemedim :)))
bugün kan testi verdim ve 5+1 günlük hamileyim ve beta hcg değerim 1045 çok şükür. dr nihayet gebelik var dedive ilerliyor dedi... bu aşama içinse değerin seviyesinin iyi olduğunu söyledi rabbime hamd olsun...
ne sıkıntılar çektim 2 gündür ama çok şükür bugün huzurlu bi şekilde uyuyacağım...
verdiğiniz destekler için çooooook teşekkür ederimAllah ım en tez zamanda hayırlısıyla birlikte sizlere ve isteyen herkese nasip etsin inşaallah
hepinizi çok öpüyyorum iyi geceler veee her zamanki gibi;
güzel haberler almak ve vermek duasıyla Allah a emanet olun canlarım
Allah kabul etsin inşallahhh
:102::102::102:ooyy canımmm nii datlııı beawwww
Kızlar blgsyrım bzuldu açılmy0r ya :-( 2. Cızgiyi çok çok çok hafif şekilde çikdı :-D:-D yarn bda test yapcm snra kan testi wermeye gdcem öptm hepnızi.
selam kızlar günaydın herkese
ben hala adet olmadımbugün test alıcam yarın sabah ilk idrarımla yapcam çift çıkarsa hemen kan vercem yarın
bugün gezmeye gidiyorum sözüm vardı kuzenime hiçde gidesim yok evde yatsam iyi olcaktı ağrı giriyor arada
Günaydın kızlar.... benim kırmızılar geldiği için malesef duaya katılamıyorum ama eğer uzayacak olursa,,cuma günü okuyabilirim ....
vallahi senin iyiliğin için didim gerçi benim farkım var sanki bende yds başvurdum bir ay var kapak açmadım daha
oohhhhhhhhh maşşallahhh cankuşummmm
Allahımmm sana bağışlaın inşşş sen hiç üzme artık kendiniii evlatcını düşünn artık mutlu olma vaktiiiiii
Gunaydinguzel bir gun guzel haberler aliriz insallah
seda sayanın dediği gibi çatır çatır doğururuz inşallah hep birlikte
ben kaçtım mersahım evimi toparlayım diye uyumadımda misafirliğe gitcem öğlen hoscakal kendine iyi bak
Dua edin bana olurmu
melegim üzme kendini bak biliyorsun bu konularda stres yapmamak ve moralli olmak şart. sen yumurtlama günlerine dikkat et o şeffafımsı uzayan akıntı geldiğinde mutlaka ilişkiye gir, ilişkiden hemen sonra kalkma belinin altına yastık koy ve bacaklarını dik havaya en az 25-30 dk bekle sonra da yine kalkmadan sağ tarafına dön cenin pozisyonu al ve yine 25-30 dk yat ister ezana kadar istersen de yatabildiğin kadar, ben bu ay dikkat ettim bunlara, belki bunlar hiç etki etmedi Allah ımın lütfu kesinlikle ama kuluz işte...
hi hi hiyakında bi bakıp çıkacaktım ben de best abla :78:
Ben ne zaman gorecegim cift cizgi. dun gece yine bebisim aklima geldi agladimkardesini hemen yolla bebisim anne yorgun gucsuz
size dün akşam gördüğüm bi rüyadan bahsetmek istiyorum çok etkilendim.. Rüyamda 3 tane yatak var güya orası bizim yatak odamızmış yan yana 3 yatak ve hepsi tek kişilik.. biri benim biri eşimin.. diğeri ne alaka bilmiyorum.. biz gene normal hayattaki gibi gebe kalmamı beklediğim dönemlerdemişiz. Bi tane 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu var ama kap kara zenci gibi.. ne hikmetse biz onu evlat edinmeye karar veriyoruz. etraftaki herkez de bak çocukları olmuyo diyemi evlat ediniyonuz olsun üzülmeyin bunu seversiniz artık filan diye konuşuyorlar. o kız çocuğunu alıyorum yıkıyorum güya çok yorulmuş yıkandıktan sonra ve benim yatağımda uyuyakalmış.. ben onu alıp o boş olan 3. yatağa yatırıyorum. sevgiyle bakıyorum ona ve çocuğun annesile beraber bi yokuş gibi bi yere çıkarken konuşuyoruz ve ben kadını evlatlık vermesi için ikna etmeye çalışıyorum... derken uyandım. bugün işe gelip bilgisayarımı açar açmazda rüya tabirlerine baktım.. 2 yoru m varmış.
1) anne baba kaybı (ki allah korusun)
2) çocuk özlemi duyduğuma ve hayatımda önemli iyi gelişmeler olacağına işaretmiş..
sizce ne? hayra yoralım hayra çıksın..
bence sanırım ben kafayı yiyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?