- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.901
ilhanazım ben okuyorum zaten hergün ama sizin için de okurum canım ama şimdilik bir yaz çünkü elimi olayan vakit gerektiren işlerim var daha sonra okudukça söylerim sen sana inşaallah
üzüldüm ağladım her zaman ki gibi ama ben kendimi parçalasam da çaresi yok herşey allahın elinde canım....
ne zaman bu eve bi bebek gelicek ve mutluluğumuza mutluluk katıcak...
malesef ilhanazım adet oluyorum hemde fena ağrılı ayağa kalkamıyorum misafirliğe gitcektim onada gitmedim çatlıcam birazdan soğan suyu kistlerimi söküyo acaba ondanmı bu ağrı
Günaydınnnnnnnnnn
evet canım bende 19 haftalık kaybettim, kalp durması değil benim sorunum tatlım, rahim ağzı açıklığından kaynaklandı düşük,
hastaneye giderken bile kıpır kıprdı yavrularım, normal doğum yaptım ama erken oldu.için yaşamadılar...
rabbim inşallah yüzümüze güler hepimizin, sabır verir bize evlatlarımız için...
Kızlar blgsyrım bzuldu açılmy0r ya :-( 2. Cızgiyi çok çok çok hafif şekilde çikdı :-D:-D yarn bda test yapcm snra kan testi wermeye gdcem öptm hepnızi.
malesef ilhanazım adet oluyorum hemde fena ağrılı ayağa kalkamıyorum misafirliğe gitcektim onada gitmedim çatlıcam birazdan soğan suyu kistlerimi söküyo acaba ondanmı bu ağrı
ooyy ülemiiiiii :26::26::26::26::26::26::26:
tühh olsunn beawww zikzakımmm kısmettt soğan suyu iiii gelcekk inşalahhhhh
Resim çeek hemen bekliyorummm,heyecanlandımmm
:26::26::26::26::26::26::26::26:
günnayydınnnn benimmmm bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımm sen duanı okudumuşmuydunnn :26::26::26::26::26::26:
bence kistler can çekişiyo ama banada can çekiştiriyo çatlıyorum resmen kıvranıyorum sancıdan bu ayda nasip değilmiş hayırlısı Rabbim kimseyi evlatla sınamasın inşallah
kızlar çok mutluyum çoooookgözümden uyku akıyor ama size yazmadan çıkmak istemedim :)))
bugün kan testi verdim ve 5+1 günlük hamileyim ve beta hcg değerim 1045 çok şükür. dr nihayet gebelik var dedive ilerliyor dedi... bu aşama içinse değerin seviyesinin iyi olduğunu söyledi rabbime hamd olsun...
ne sıkıntılar çektim 2 gündür ama çok şükür bugün huzurlu bi şekilde uyuyacağım...
verdiğiniz destekler için çooooook teşekkür ederimAllah ım en tez zamanda hayırlısıyla birlikte sizlere ve isteyen herkese nasip etsin inşaallah
hepinizi çok öpüyyorum iyi geceler veee her zamanki gibi;
güzel haberler almak ve vermek duasıyla Allah a emanet olun canlarım
yok ilhanazım adet şüphem var diye okuyamadım ben onu yarınmı son:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?