- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.921
Canim uzuldum simdi en kotu olan hissettilten sonra kaybetmek. bide senin daha kotuevet canım bende 19 haftalık kaybettim, kalp durması değil benim sorunum tatlım, rahim ağzı açıklığından kaynaklandı düşük,
hastaneye giderken bile kıpır kıprdı yavrularım, normal doğum yaptım ama erken oldu.için yaşamadılar...
rabbim inşallah yüzümüze güler hepimizin, sabır verir bize evlatlarımız için...
gunaydin canimgünnayydınnn örtmenimmmmm
ağlama canımmmm
napakk kaderrin önüne geçilmezzz
sen ii düşün Allaın ziniyle Rabbimm bir daha yaşatmasınn
inş.. sağlıklı güzel bir evlatcımğımız olsnnnn
rabbim bi daha yaşatmasınnnn canımmmm :26::26::26::26::26::26:
amin canım inşallah rabbim hiç birimize yaşatmaz, sağlıkla hayırla alırız meleklerimizi kucağımıza...
Canim uzuldum simdi en kotu olan hissettilten sonra kaybetmek. bide senin daha kotuinsalah rabbim yuzumuzu guldurur
gunaydin canim
insallah canim bole herkes hamis olunca hevese geliyorum daha fazla ama olmayinca da benim uzulluyorum
canommm sana zahmet olmssaa 2 tane daha okurumusunnnn :26::26::26::26: duamızdan ama çok şart değil okuyabilirsennn eğerrrr
canım hepimizin farklı farklı durumları, önemli olan yaşamak hepimize göre en zoru bizim yaşadığımız, hastaneden geldiğim günü hatırladım da ben kalamam artık bu evde diyordum, rabbim veriyor sabrını çok şükür,
yeni meleklerimiz gelince rabbim yüzümüzü güldürecek, evlerimizi neşelendirecek inşallah...
tatlım yanlış anlama sakın söz vermiyeyim 1 okurum ama 2.için birşey diyemicem eve gidicem eşimde evde bu akşam zor olabilir 2 okumam,
eğer okuyabilirsem sana yazarım ben yarın zaten olur dimi canım nazımmmmmm benimmm
olurrr canommmm
yarın akşam son günümüzzz ben istiorum kii herkess ookusunn bir an önce bitsinnn
son güne bırakılıncaa böle oluooo
sen okuyabilirsen canımm mecburii değilllolur muuu
Allah razı olsunnnn canımm çok saoll dedğim gibi mecburui değilll ben kalanı olucam artıkkbende senin gibi düşünüyorum tatlım hemen okuyalım ki herkese sıra gelsin,
ama biliyon çalışıyorum ben şimdi evde olsam hemencik okumuştum bile,
zor oluyo çalışınca işte herşeye vakit ayıramıyorum...
canım rüyanı okuyunca anneme anlattım. iyidir bu konularda, kendisi de görür ve çıkar genelde, bu yüzden biz de hep tenbih ederiz annecim lütfen güzel şeyler gör diyebenim hamile kalacağımı falan görmüştü tabi Allah ın izniyle...
neyse şunları dedi: öncelikle Allah hayır getirsin, kız çocuğu tez habere gelir dedi belki biraz sıkıntılı olabilir (belki de olmayabilir) ama çocuğa duyduğu sevgi onu yıkayıp temizlemesi sonunun iyi olacağına gelir dedi... tabi tövbe estağfurullah ki gaybı bir tek Allah bilir... biz kullar aciz kalıyoruz bu noktada...konuşrken daha şarjım bitti... ama sen kalbini ferah tut canım benim hayırlısını düşün hayırlısı olsun
tüstüm hani bana
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
melekim adı gibi kendide melekimmm
Allah razı olsunnnn canımm çok saoll dedğim gibi mecburui değilll ben kalanı olucam artıkk
Allah kabul etsinnnn çalışıken evet zorrrsana nazım geçe die dedim ama dedğim gibi sen mecburi değillll
ben geldim
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
melekim adı gibi kendide melekimmm
biliyorum canım sana da hepsi kalması kötü nasıl yetiştircen, denicem artık akşama şansımı, nazında her zaman geçer bana merak etme seviyorum seniii
haber etcem sana ben kaç tane okuduğumu, inşallah bi aksilik çıkmazda 2yi okurum ...
tatalım hoşgeldinnnnnn nasılsın?,
bitirdin mi dualarını... rabbim en kısa sürede kabul eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?