Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

maniddarr ipekimmmmmmmm

tam da üleyimdir sarışekerim :)) geçen sayfalarda hayırlı evlat diledimdi hani, o şiiri de ben yazdım hemencik çok severim :))

hoşş gelldinnn cankuşummmmmmm

hoşbuldum tatlım, bu akşam inşallah okucam seninkini, dün işten geldm dra gittim saat 8 de hast çıktm eve 9 a geliodu geldğmde bi saate yemk yiyp yattm cnm çok yoruldum :105::105::105::105::105::105:

aminn canım inşallah şifa olur, 1 er tane daha kendime kaldı, 1 meryem de nazıma okucam inşallah bu akşam canım

hııııııııımmm şimcik oldu işte teşkür ettim bitenem

:13::13::13::13::13:

aaaaaaa evet sen dr a gitcektin akşam ,
ee anlat bakalım canım ne dedi dr un, ilaç falan verdimi adetin sökülsün diye, niye gelmiyomuş...

aaaaaaa evet sen dr a gitcektin akşam ,
ee anlat bakalım canım ne dedi dr un, ilaç falan verdimi adetin sökülsün diye, niye gelmiyomuş...

yaa bekle bekle neyse girebildim baktık kist küçülmüş şükür kendisi de şaşırdı nasıl olmadım die artık ilacımı alabildim çok şükür başladım dün, şimdi o bitince adet bekleyp 2. günü muayeneye gidicem inşallah ilaç cumaya biter haftsnu olurum da pazartesiye de gidebilrm hemencik canım inşallah ?????

buna da şükür ipekmmmm
inşallah bundan sonraa düzelcekk herşeyyyy
sen ihmal etmee kontrollerini inş..b undan sonra ii olcakkk

tamamm iipekimmm sen ii oldaaa halederizz bişekildeeee

Yav benim regl ya bu gun ya yarin biter. okumaya calisirim ama dua fln yapacaksaniz yarin aksam yapin yetistireyim

yarın akşam son gnümüzz mersahımm yarın akşam okusan olurr biterse
perşembe kısmetsee yasakıma başlıcass onunda pazar akşamı bitcek sonrada diğer kardeşimize başlıcass

İpegim hayirlisi olsun canim.gecsinde kistin baslarsin calismalara. agri fln yapiyomuydu canim

canım çok sevindim küçülmüş bak ne güzel kist,
ilaç hemen söker zaten sende rahat bi şekilde başlarsın dr kontrollerine inşallah...

buna da şükür ipekmmmm
inşallah bundan sonraa düzelcekk herşeyyyy
sen ihmal etmee kontrollerini inş..b undan sonra ii olcakkk

inşallah düzelir sarı şekerim, ben de bunu istiyorum bak mart ortası oldu 3,5 ayda ben sadece bir defa deneme yapabildim yaz sonuna kadar kaç defa daha deneyebileceğim bilemiyorum ????? eğer güzel geçer de birkaç şansım olursa ne âlâ :26::26: olmazsa kısmını şimdi düşünmek bile istemiyorum

sen ii düişünnn gülümmmm iii olurrr herşey düzelcek inşallah sen olumsuz olmadaaa
Rabbim kolaylığını verrir

tatlım kötü ve olumsuz düşünceler yok lütfenn olumlu düşün, ilacını alacaksın, arkasından adetini olacaksın, sonrasıda istediğinden bile daha güzel gelişecek olumlu ol ne olurr, ki bebeğin bir an önce tutunsun sana

merhabalar benimde 2,5 yıldır bebeğim olmuyor evliliğimin 1. yılında doktora gittim kist çıktı ve d.kontrol hapıyla yok ettiler çok şükür gitti diğer testlerim temiz eşiminkide temiz çok şükür benim hamile kalamama sebebim vucudum kist yapıyormuş artık usandım doktora gitmekten geçen ay soğan kuru uygulamıştım bu ay takılıyorum öyle kafama göre saldım iyice inşallah olmuştur batımada az kaldı hiçbir belirtide yok Allah ım hayırlısını versin artık çok üzülüyorum artık

canım çok sevindim küçülmüş bak ne güzel kist,
ilaç hemen söker zaten sende rahat bi şekilde başlarsın dr kontrollerine inşallah...

cnm çok sağol inşallah faydalı olur da sökülürüm gerçekten, bakalım cumaya biter ilaç hayırlısıyla ... dr ilaç bitiminden 4 gün içinde beklenir dedi .. haftasnu adet başlasa ptesi ya da salı günü muaeyeneye gideblrm inşallah canım

İpegim hayirlisi olsun canim.gecsinde kistin baslarsin calismalara. agri fln yapiyomuydu canim

sağol tatlım ya:) pek ağrım yok zaten büyük değildi iyice küçülmüş kendiliğinden, aralarda hafif ağrılarm oldu hani hemencik geçenlerden hatta keşke adete bağlansa bunlar diodum ama olmadı işte, şimdi ilaç sonrası adet nasıl geçer orasını bilemiyorum tabiki ??? bi olsun da hem muayene gideblym hem çalışma yapabilym bişe istemyrum başka

inşallahh canommmm ipekimde mutlumolcvakk önce reglisi düzelcek sonraa göbüşü dolcakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…