- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.941
hııııııııımmm şimcik oldu işte teşkür ettim bitenem
maniddarr ipekimmmmmmmm
hoşş gelldinnn cankuşummmmmmm
biliyorum canım sana da hepsi kalması kötü nasıl yetiştircen, denicem artık akşama şansımı, nazında her zaman geçer bana merak etme seviyorum seniii
haber etcem sana ben kaç tane okuduğumu, inşallah bi aksilik çıkmazda 2yi okurum ...
tatalım hoşgeldinnnnnn nasılsın?,
bitirdin mi dualarını... rabbim en kısa sürede kabul eder inşallah...
hııııııııımmm şimcik oldu işte teşkür ettim bitenem
tam da üleyimdir sarışekerim :)) geçen sayfalarda hayırlı evlat diledimdi hani, o şiiri de ben yazdım hemencik çok severim :))
hoşbuldum tatlım, bu akşam inşallah okucam seninkini, dün işten geldm dra gittim saat 8 de hast çıktm eve 9 a geliodu geldğmde bi saate yemk yiyp yattm cnm çok yoruldum :105::105::105::105::105::105:
hoşş geldiiinnn melekimmmmmm[/QUOTEhoşbuldum sarışekerim
aminn canım inşallah şifa olur, 1 er tane daha kendime kaldı, 1 meryem de nazıma okucam inşallah bu akşam canım
:13::13::13: :13::13:
aaaaaaa evet sen dr a gitcektin akşam ,
ee anlat bakalım canım ne dedi dr un, ilaç falan verdimi adetin sökülsün diye, niye gelmiyomuş...
yaa bekle bekle neyse girebildim baktık kist küçülmüş şükürkendisi de şaşırdı nasıl olmadım die artık ilacımı alabildim çok şükür başladım dün, şimdi o bitince adet bekleyp 2. günü muayeneye gidicem inşallah ilaç cumaya biter haftsnu olurum da pazartesiye de gidebilrm hemencik canım inşallah ?????
tam da üleyimdir sarışekerim :)) geçen sayfalarda hayırlı evlat diledimdi hani, o şiiri de ben yazdım hemencik çok severim :))
hoşbuldum tatlım, bu akşam inşallah okucam seninkini, dün işten geldm dra gittim saat 8 de hast çıktm eve 9 a geliodu geldğmde bi saate yemk yiyp yattm cnm çok yoruldum :105::105::105::105::105::105:
ilhanaz bacim, yarinmi yoksa bu aksam i son meryem süresi?
canımmm duamız yarın sonnnn :26::26::26::26::26:
unutma olumuuu
Yav benim regl ya bu gun ya yarin biter. okumaya calisirim ama dua fln yapacaksaniz yarin aksam yapin yetistireyim
yaa bekle bekle neyse girebildim baktık kist küçülmüş şükürkendisi de şaşırdı nasıl olmadım die artık ilacımı alabildim çok şükür başladım dün, şimdi o bitince adet bekleyp 2. günü muayeneye gidicem inşallah ilaç cumaya biter haftsnu olurum da pazartesiye de gidebilrm hemencik canım inşallah ?????
buna da şükür ipekmmmm
inşallah bundan sonraa düzelcekk herşeyyyy
sen ihmal etmee kontrollerini inş..b undan sonra ii olcakkk
inşallah düzelir sarı şekerim, ben de bunu istiyorumbak mart ortası oldu 3,5 ayda ben sadece bir defa deneme yapabildim yaz sonuna kadar kaç defa daha deneyebileceğim bilemiyorum ????? eğer güzel geçer de birkaç şansım olursa ne âlâ :26::26: olmazsa kısmını şimdi düşünmek bile istemiyorum
inşallah düzelir sarı şekerim, ben de bunu istiyorumbak mart ortası oldu 3,5 ayda ben sadece bir defa deneme yapabildim yaz sonuna kadar kaç defa daha deneyebileceğim bilemiyorum ????? eğer güzel geçer de birkaç şansım olursa ne âlâ :26::26: olmazsa kısmını şimdi düşünmek bile istemiyorum
canım çok sevindimküçülmüş bak ne güzel kist,
ilaç hemen söker zaten sende rahat bi şekilde başlarsın dr kontrollerine inşallah...
İpegim hayirlisi olsun canim.gecsinde kistin baslarsin calismalara. agri fln yapiyomuydu canim
tatlım kötü ve olumsuz düşünceler yok lütfenn olumlu düşün, ilacını alacaksın, arkasından adetini olacaksın, sonrasıda istediğinden bile daha güzel gelişecek olumlu ol ne olurr, ki bebeğin bir an önce tutunsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?