- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.961
merhabalar benimde 2,5 yıldır bebeğim olmuyor evliliğimin 1. yılında doktora gittim kist çıktı ve d.kontrol hapıyla yok ettiler çok şükür gitti diğer testlerim temiz eşiminkide temiz çok şükür benim hamile kalamama sebebim vucudum kist yapıyormuşartık usandım doktora gitmekten geçen ay soğan kuru uygulamıştım bu ay takılıyorum öyle kafama göre saldım iyice inşallah olmuştur batımada az kaldı hiçbir belirtide yok Allah ım hayırlısını versin artık çok üzülüyorum artık
merhabalar benimde 2,5 yıldır bebeğim olmuyor evliliğimin 1. yılında doktora gittim kist çıktı ve d.kontrol hapıyla yok ettiler çok şükür gitti diğer testlerim temiz eşiminkide temiz çok şükür benim hamile kalamama sebebim vucudum kist yapıyormuşartık usandım doktora gitmekten geçen ay soğan kuru uygulamıştım bu ay takılıyorum öyle kafama göre saldım iyice inşallah olmuştur batımada az kaldı hiçbir belirtide yok Allah ım hayırlısını versin artık çok üzülüyorum artık
tatlım kötü ve olumsuz düşünceler yok lütfenn olumlu düşün, ilacını alacaksın, arkasından adetini olacaksın, sonrasıda istediğinden bile daha güzel gelişecek olumlu ol ne olurr, ki bebeğin bir an önce tutunsun sana
sen ii düişünnn gülümmmm iii olurrr herşey düzelcek inşallah sen olumsuz olmadaaa
Rabbim kolaylığını verrir
canım bu pko çok yaygın günümüzde, çoğu bayan bu dertten muzdarip ama asla hiçbişeyin sonu değil .. çözümleri var .. çeşitli desteklerle olur, direk gebe kalanlar var .. .sen hiiç sıkılma herkesin bazı dertleri var inan yalnız değilsin, belki Rabbimin senin için ayırdığı zaman artık yaklaşmıştır belki yakında kalırsın umutsuz olma, eğer düzenli adet oluyosun düzenli deneme yap ve kontrollerini aksatma inşallah hayırlısıyla olur canım
sağolun kızlar sayenizde işte acık moral bulup da kendime gelmeye çalışıyorum ben de
amin cnm amin zaten her ay yeni bir umut başlıyor benim için hiç isyan etmedim veren rabbim şifamıda verir inşallah çok dua ediyorum Allah ım hepimize şifa versin inşallah civan perçemi ve hayıt aldım deniycem diğer ay inşallah gerek kalmazüüzülmee canımmmm :26::26::26::26: napalımmm kısmetten öte bişey yokkk senn ii düşün genedee inş.. rabbimm hayılrlsıı ile verir evlatcınıı
bende soğan kürü içiorumm şimdii
ama kısmetse bi daki aya adetimde aslan pencesi ve civan perçemi yapcammm :26::26::26:
istersen sende dene gülümmm napalımmm şifa olsunn deneye deneye bulcass inşalalhhh:16:
canım bu pko çok yaygın günümüzde, çoğu bayan bu dertten muzdarip ama asla hiçbişeyin sonu değil .. çözümleri var .. çeşitli desteklerle olur, direk gebe kalanlar var .. .sen hiiç sıkılma herkesin bazı dertleri var inan yalnız değilsin, belki Rabbimin senin için ayırdığı zaman artık yaklaşmıştır belki yakında kalırsın umutsuz olma, eğer düzenli adet oluyosun düzenli deneme yap ve kontrollerini aksatma inşallah hayırlısıyla olur canım
pko da değilmiş bu cnm ya adetlerim çok düzenli anlamadım artık bende sadece bunyen kist yapıyor dedi ama bu her ay olmuyor inşallah bu ay tutunmuştur... demekki zamanı var çok sağolun destekleriniz için rabbim yardımcımız olsun
sağolun kızlar sayenizde işte acık moral bulup da kendime gelmeye çalışıyorum ben de
yarınnn akşam bitanemmmmmm
s.a kızlarr merhabalarr
dışarda çok güzel bir hava var annemi doktora götürmüştüm gelene kadar terledim yaz geldi sanki :26:
ovülasyona testine göre yumurtam çatladı ve bitti bekleme sürecine geçiyorum artık.. bata 11 gün var hayırlısı bakalım...ama her nedense yine olmadı gibi ümidim yok
s.a kızlarr merhabalarr
dışarda çok güzel bir hava var annemi doktora götürmüştüm gelene kadar terledim yaz geldi sanki :26:
ovülasyona testine göre yumurtam çatladı ve bitti bekleme sürecine geçiyorum artık.. bata 11 gün var hayırlısı bakalım...ama her nedense yine olmadı gibi ümidim yok
s.a kızlarr merhabalarr
ne alemdesiniz kızçeler ???? batını bilebilmek de güzeldir be
amin canım inşallahh...öyle düşünme canım, hayırlısı olsun, tutabilir neden olmasın bence ne çok ümitlen ne de olumsuz düşün zamana bırak ve bolca dua et hayırlısı neyse zaten onu ancak rabbim bilir
burda da hava güzel tatlım ama kapalı ortamda çalışmaktan güneşi bile göremiyoz
hemen umutsuluğa kapılma bakalım öyle sen elinden geleni yaptın, günlerini değerlendirdin gerisi rabbime kaldı eğer senin için hayırlı vakit ise gelecektir meleğin göbeğine...
daha var batına bu günlerin keyfini çıkar sadece...
canım rüyanı okuyunca anneme anlattım. iyidir bu konularda, kendisi de görür ve çıkar genelde, bu yüzden biz de hep tenbih ederiz annecim lütfen güzel şeyler gör diyebenim hamile kalacağımı falan görmüştü tabi Allah ın izniyle...
neyse şunları dedi: öncelikle Allah hayır getirsin, kız çocuğu tez habere gelir dedi belki biraz sıkıntılı olabilir (belki de olmayabilir) ama çocuğa duyduğu sevgi onu yıkayıp temizlemesi sonunun iyi olacağına gelir dedi... tabi tövbe estağfurullah ki gaybı bir tek Allah bilir... biz kullar aciz kalıyoruz bu noktada...konuşrken daha şarjım bitti... ama sen kalbini ferah tut canım benim hayırlısını düşün hayırlısı olsun
kızlarrr günaydınlar hepinize, nasılsınız bakayım...
yeni hamiş haberi var sanırım tebrik ederim, hipofor arkadaşım, rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah,
zikzak tatlım inşallah yaptığın testte çift çizgiyi görürsün..
mersah üzülme tatlım, bende 5 aylık ikizlerimi kaybettim çok zor durum, ama biz ne kadar üzülürsek yeni meleklerimiz gelmekte direniyorlar, moralimiz yüksek olmalı ki yavrularımız sağlıklı bir annenin karnına gelsinler, kıyamam yaşadıkların çok zor seni en iyi aynı duyguları yaşayanlar anlar...
tatlım sen nerdendin ya hatırlayamadm ben trakyamıydı sankim ???
amin canım inşallahh...
iş bile bakmıyorum belki hamiş kalırım diye sanırım kafaya çok taktım..
Canım ne güzel şeyler yazmışsın bazen bende oluruna bırakıyorum bazende takılıp kalıyorum...zor bir süreç..
valla ipeğim ben uyuma modundayım.adamla dün kavga etmiştim.barışamadan akşam uyuyakalmışım.sabah da benikaldırmadan işe gitmiş.işin kötüsü tel de bozuk benim.
depresyondayımmmmmmmmmmmm
unutuldummmmmmmmmmmmm
cok gecmis olsun canommm, bende 6 ay önce 6 aylik dogum yaptim oglum sadece 2 gün yasadi ve melek oldu
simdi yine hamileyim ama cooook korkuyorum, ayni seyleri yasamaktan, allah hepimize bebeklerimizi saglikli kucagimiza
almayi nasip etsin, nolur benim icin dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?