Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

üüzülmee canımmmm :26::26::26::26: napalımmm kısmetten öte bişey yokkk senn ii düşün genedee inş.. rabbimm hayılrlsıı ile verir evlatcınıı
bende soğan kürü içiorumm şimdii
ama kısmetse bi daki aya adetimde aslan pencesi ve civan perçemi yapcammm :26::26::26:
istersen sende dene gülümmm napalımmm şifa olsunn deneye deneye bulcass inşalalhhh :
16:

Son düzenleme:

canım bu pko çok yaygın günümüzde, çoğu bayan bu dertten muzdarip ama asla hiçbişeyin sonu değil .. çözümleri var .. çeşitli desteklerle olur, direk gebe kalanlar var .. .sen hiiç sıkılma herkesin bazı dertleri var inan yalnız değilsin, belki Rabbimin senin için ayırdığı zaman artık yaklaşmıştır belki yakında hamile kalırsın umutsuz olma, eğer düzenli adet oluyosan düzenli deneme yap ve kontrollerini aksatma inşallah hayırlısıyla olur canım

sen ii düişünnn gülümmmm iii olurrr herşey düzelcek inşallah sen olumsuz olmadaaa
Rabbim kolaylığını verrir

sağolun kızlar sayenizde işte acık moral bulup da kendime gelmeye çalışıyorum ben de

Son düzenleme:

sende saoll ipekimmm inş... hpmizzz kavuşcas evlatlarımızaa inşallahhhh

bende çıkayımm dualara başlayayımmmm bian öncee
görüşüzz canlarrr kendinize ii bakınnnn

[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td] Dua Sahipleri [/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td] Sonuc [/td][td] Durum [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
6​
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
3​
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
***​
[/td]
[td]
***​
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
***​
[/td]
[td]
***​
[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] ErGiNSeNa [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] Buryuk [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
***​
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Canomm [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
***​
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Balah [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
[/QUOTE]

Allah kabul etsin inşallahhh

amin cnm amin zaten her ay yeni bir umut başlıyor benim için hiç isyan etmedim veren rabbim şifamıda verir inşallah çok dua ediyorum Allah ım hepimize şifa versin inşallah civan perçemi ve hayıt aldım deniycem diğer ay inşallah gerek kalmaz

s.a kızlarr merhabalarr
dışarda çok güzel bir hava var annemi doktora götürmüştüm gelene kadar terledim yaz geldi sanki :26:
ovülasyona testine göre yumurtam çatladı ve bitti bekleme sürecine geçiyorum artık.. bata 11 gün var hayırlısı bakalım...ama her nedense yine olmadı gibi ümidim yok

öyle düşünme canım, hayırlısı olsun, tutabilir neden olmasın bence ne çok ümitlen ne de olumsuz düşün zamana bırak ve bolca dua et hayırlısı neyse zaten onu ancak rabbim bilir

burda da hava güzel tatlım ama kapalı ortamda çalışmaktan güneşi bile göremiyoz

hemen umutsuluğa kapılma bakalım öyle sen elinden geleni yaptın, günlerini değerlendirdin gerisi rabbime kaldı eğer senin için hayırlı vakit ise gelecektir meleğin göbeğine...
daha var batına bu günlerin keyfini çıkar sadece...

canlar ciğerler nasılsınız bakalım?
öpüyroum hepiniziiii
iş güç uğraşıp duruyorum, nolur bana güzel haberlerinizi özelden yazın aklım hep burada ama hiç geçmişi okuyamıyorum iyice 4e bölündüm.....

işe geri dönüyorum kızlar Allaha emanet olun, dualarım sizinle sizde benden esirgemeyin Rabbim büyüktür ve her şeye gücü yeter gönlümüzdekileri karşımıza çıkartsın inşallah amin

batin ne zaman canim...bende ayni senin gibi ümitsizim bu ay bilmiyorum neden olmadi gibime geliyor, benim batimda 26 si

ne alemdesiniz kızçeler ???? batını bilebilmek de güzeldir be

valla ipeğim ben uyuma modundayım.adamla dün kavga etmiştim.barışamadan akşam uyuyakalmışım.sabah da benikaldırmadan işe gitmiş.işin kötüsü tel de bozuk benim.
depresyondayımmmmmmmmmmmm
unutuldummmmmmmmmmmmm

öyle düşünme canım, hayırlısı olsun, tutabilir neden olmasın bence ne çok ümitlen ne de olumsuz düşün zamana bırak ve bolca dua et hayırlısı neyse zaten onu ancak rabbim bilir
amin canım inşallahh...
iş bile bakmıyorum belki hamiş kalırım diye sanırım kafaya çok taktım..

Canım ne güzel şeyler yazmışsın bazen bende oluruna bırakıyorum bazende takılıp kalıyorum...zor bir süreç..

Son düzenleme:

Canım özelden msj atmışsın cvp yazayım dedim ama mesaj sayım 100 olmadan yazamıomuşum ondan ordan cvp yazamadım. çok düşüncelisin canımmm ama kusura filan baktığım yok, olurmu öle şey..sonuçta sende bildiklerini aktardın .. hayır da şer de Rabbimden seninde dediğin gibi gaybı bir tek Allah bilir..
Hem sonuçta sonum iyi olcakmış ya haticeye değil neticeye bakmak lazım demişler dimi

cok gecmis olsun canommm, bende 6 ay önce 6 aylik dogum yaptim oglum sadece 2 gün yasadi ve melek oldu
simdi yine hamileyim ama cooook korkuyorum, ayni seyleri yasamaktan, allah hepimize bebeklerimizi saglikli kucagimiza
almayi nasip etsin, nolur benim icin dua edin

tatlım sen nerdendin ya hatırlayamadm ben trakyamıydı sankim ???

evet canım doğru hatırlıyosun tekirdağlıyım , ben sen nerdeydin ben unutmuşum ama :18: :18:

bende senin gibi olumsuz olurum bazen , ama bak bahar geliyor hava güzel inşallah bu yeni dönemde güzel haberler vericez hepimiz birbirimize, senden umutluyum neden dersen çalıştın ve takibini yaptın inşallah güzel sonuçlarını da alırsın tatlımmmm

aynı benmkinin huyları ya ne gönül alma bilir ne bişe öle kös kös gider, sen takma kafana tatlım düzelirsini bunlar için moral bozulurmu hiç yaww :)))

Allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah, benm de düşüğm olmuştu çok zor şeyler .. insan korkar elbette .. ama sakin olmaya çalış kötü düşünme ve çok dua et inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…