Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben istanbuldaym canım stres memleketi istanbuldaym işte :/

canım çok sağol, sana da çok geçmiş olsun senin durumun daha da kötü sen meleğinin yüzünü de görmüşsün,
rabbim inşallah hiç birimize yaşatmasın tekrar aynı şeyleri, çok zor süreçler yaşamakta atlatmakta çok zor,
rabbim hayırlısı ile kucağın almayı nasip etsin bu evladını, herkese elimizden geldiğince dua ediyoruz, sende dualarımda olucan bundan sonra...

sende bizlere dua et ne olur, hamilelerin duaları kabul olurmuş, rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah en kısa sürede...

evet cok zordu sevinemeden üzüldük, bebegim saglikli diye küvezden cikarip kucagima bile vermislerdi, bir saat doya doya
öpüp kokladim, bir gün sonra aniden fenalasti ve allahim aldi onu, esim olmasaydi herhalde cildirirdim, cok destek oldu bana
allah kimseye yasatmasin, cok zor gercekten

manolyam çok zordur tahmin ederim henüz çok küçükmüş zaten ..şimdi daha fazla düşünüp moralini bozma ama inşallah bu bebeğin sağlıkla gebeliğini tamamlayıp hayırlısıyla doğar canım ... sen çok dua et inşallah hiç aksilik olmadan alırsın kucağına sağlıkla

Canim aklina kotu seyler getirmemeye calis. rabbim bi daha yasatmaz insallah. yeni hameliginin keyfini cikar canim bize de dua et.

sagol canim, evet moralimi yüksek tutmam lazim bu sefer, ilk bebegimizde hic korunmadik ama 1.5 sene sonra oldu, bu sefer
korunurken hamile kaldim, allah ol deyince oluyor, belki vardir bunda da bir hayir

Off canim ya mafettin beni (( kucagina da almissin simdi kac ayliksin canim bide hemen hamile kaldin mi

Off canim ya mafettin beni (( kucagina da almissin simdi kac ayliksin canim bide hemen hamile kaldin mi

canim benim ya sizi üzmek icin yazmadim özür dilerim, sadece arkadaslar da ayni seyleri yasayinca paylasmak istedim
hamileligim daha cok yeni 5. haftalik, dün doktora gittik keseyi gördü ancak,
Hastaneden bana 1 sene korunman lazim dediler cünkü sezeryanla dogum yapmistim, aradan 4 ay gecti ve ben korunurken
hamile kaldim, dün aslinda aldirmak icin gitmistim, cünkü kendimi daha hazir his etmiyorum, ama doktorum sakin aldirma, piskolojin kaldirmaz dedi, 4 ay yeterli bir süre dedi (kendi karisi dogumdan 6 hafta sonra yine hamile kalmis :)

inşallahhhhh cankuşummm inşallahhhh rabbim gönliğne göre versinnn inşallah gerek kalmass dedğin gibii alırsın müjdeniii

Tsk ederim...bu aksam okumaya calisacam, dün aksam saat 9 da geldim eve, doktora gittim.....guatirim var onu ölctürmeye

tamamm canımmm
nasıl oldunnn ii çıktımı sonçlarınnn :26::26::26::26:

hemen umutsuluğa kaılmaa canım yawww
dur heleee daahhhaaa 11 koca günn vaa inş.. evlatcığın senledirrr inşallahhhh

inşallah tatlım o güzel haberleri hepimiz verelim hep beraber hamilelik geçirip yine aynı heyecanla doquma gidelim inşallah...sevinçler mutluluklar paylaşıldıkça çoqalıp anlam kazanıyor...hep birlikte seviniriz inşallahh...bizim diqer topikte herkes sırayla hamile kalmıştı biz 3 kişi kalmıştık geriye..nasıl üzülüyor insan...çalışmalarıma gelince biz hergün çalıştık riske atmak istemedim çünkü yumurtanın hangi saatte çatlayacaqı belli deqil..birde önemli bir bilgi daha öqrendim...bizler hep yumoşlarımız çatlayınca çalışmalara hız veriyoruz...halbuki yumurta çatladıqında spermlerin yumurta etrafında hazır bulunması gerekiyormuşki çatladıqı anda içeri girebilsinler diye...yumoşlar çatladıqında çalışırsak spermler yumurtaya ulaşana kadar yumurtanın ömrü bitebiliyormuş...yani bu demek oluyorki yumoşların çatlamasına 2-3 gün varken sıkı bir şekilde çalışmamız lazım...
ben istanbuldaym canım stres memleketi istanbuldaym işte :/
canım bende istanbuldayım

Canım çok üzücü bir durum Allah sabırlık versin oqluşun şimdi seni cennetin kapısında beklicek sen gelmeden cennete girmicek cnm şeffatçi olucak inşallah..

sagol canim, evet moralimi yüksek tutmam lazim bu sefer, ilk bebegimizde hic korunmadik ama 1.5 sene sonra oldu, bu sefer
korunurken hamile kaldim, allah ol deyince oluyor, belki vardir bunda da bir hayir

vardır tabiki olmazmı canım, rabbim sağlık versin hakkımızda ne hayırlı ondan başka bilen olmaz, inşallah sağlıkla doğar bebişin canım :))))

doktor da onaylamış işte canım, daha 8 ay daha var doğana kadar canım, o zamana kadar inşallah bebişinde sağlıkla büyü sen de toparlarsın hayırlısıyla herşey güzel olur tatlım sen içini rahat tut tatlım

canımm kıyamammm sen ii oldaa yasarız sana özeldennnn
çarşamba kontrolün vardı sankii inş.. ii geçerrr sende bizze yaz gelişmelerinniiii :1
6:

kızlar ya çıkmam lazım inşallah yine gelebilirm malesef işlerim yoğunlaştı nerden çıktıysa şimdi hiç yapasım yok ama siparişler beklemez byess

barışırısınzz canım akşam ellerinde çiçeklerr gelirr eniştemmmm

sagol canim ya ne güzel insan enerji topluyor burda :) simdi islerime döneyim biraz

hayırlsıı olsunn canımmm Rabbimmm sana bağışlasınnn allahın iziniye bbişey olmas artıkk sen üzülmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…