- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.981
evet canım doğru hatırlıyosun tekirdağlıyım , ben sen nerdeydin ben unutmuşum ama :18: :18:
bende senin gibi olumsuz olurum bazen , ama bak bahar geliyor hava güzel inşallah bu yeni dönemde güzel haberler vericez hepimiz birbirimize, senden umutluyum neden dersen çalıştın ve takibini yaptın inşallah güzel sonuçlarını da alırsın tatlımmmm
cok gecmis olsun canommm, bende 6 ay önce 6 aylik dogum yaptim oglum sadece 2 gün yasadi ve melek oldu
simdi yine hamileyim ama cooook korkuyorum, ayni seyleri yasamaktan, allah hepimize bebeklerimizi saglikli kucagimiza
almayi nasip etsin, nolur benim icin dua edin
canım çok sağol, sana da çok geçmiş olsun senin durumun daha da kötü sen meleğinin yüzünü de görmüşsün,
rabbim inşallah hiç birimize yaşatmasın tekrar aynı şeyleri, çok zor süreçler yaşamakta atlatmakta çok zor,
rabbim hayırlısı ile kucağın almayı nasip etsin bu evladını, herkese elimizden geldiğince dua ediyoruz, sende dualarımda olucan bundan sonra...
sende bizlere dua et ne olur, hamilelerin duaları kabul olurmuş, rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah en kısa sürede...
evet cok zordu sevinemeden üzüldük, bebegim saglikli diye küvezden cikarip kucagima bile vermislerdi, bir saat doya doya
öpüp kokladim, bir gün sonra aniden fenalasti ve allahim aldi onu, esim olmasaydi herhalde cildirirdim, cok destek oldu bana
allah kimseye yasatmasin, cok zor gercekten
Canim aklina kotu seyler getirmemeye calis. rabbim bi daha yasatmaz insallah.cok gecmis olsun canommm, bende 6 ay önce 6 aylik dogum yaptim oglum sadece 2 gün yasadi ve melek oldu
simdi yine hamileyim ama cooook korkuyorum, ayni seyleri yasamaktan, allah hepimize bebeklerimizi saglikli kucagimiza
manolyam çok zordur tahmin ederimhenüz çok küçükmüş zaten ..şimdi daha fazla düşünüp moralini bozma ama inşallah bu bebeğin sağlıkla gebeliğini tamamlayıp hayırlısıyla doğar canım ... sen çok dua et inşallah hiç aksilik olmadan alırsın kucağına sağlıkla
evet cok zordu sevinemeden üzüldük, bebegim saglikli diye küvezden cikarip kucagima bile vermislerdi, bir saat doya doya
öpüp kokladim, bir gün sonra aniden fenalasti ve allahim aldi onu, esim olmasaydi herhalde cildirirdim, cok destek oldu bana
allah kimseye yasatmasin, cok zor gercekten
Off canim ya mafettin beni(( kucagina da almissin simdi kac ayliksin canim bide hemen hamile kaldin mi
amin cnm amin zaten her ay yeni bir umut başlıyor benim için hiç isyan etmedim veren rabbim şifamıda verir inşallah çok dua ediyorum Allah ım hepimize şifa versin inşallah civan perçemi ve hayıt aldım deniycem diğer ay inşallah gerek kalmaz
Tsk ederim...bu aksam okumaya calisacam, dün aksam saat 9 da geldim eve, doktora gittim.....guatirim var onu ölctürmeye
s.a kızlarr merhabalarr
dışarda çok güzel bir hava var annemi doktora götürmüştüm gelene kadar terledim yaz geldi sanki :26:
ovülasyona testine göre yumurtam çatladı ve bitti bekleme sürecine geçiyorum artık.. bata 11 gün var hayırlısı bakalım...ama her nedense yine olmadı gibi ümidim yok
inşallah tatlım o güzel haberleri hepimiz verelim hep beraber hamilelik geçirip yine aynı heyecanla doquma gidelim inşallah...sevinçler mutluluklar paylaşıldıkça çoqalıp anlam kazanıyor...hep birlikte seviniriz inşallahh...bizim diqer topikte herkes sırayla hamile kalmıştı biz 3 kişi kalmıştık geriye..nasıl üzülüyor insan...çalışmalarıma gelince biz hergün çalıştık riske atmak istemedim çünkü yumurtanın hangi saatte çatlayacaqı belli deqil..birde önemli bir bilgi daha öqrendim...bizler hep yumoşlarımız çatlayınca çalışmalara hız veriyoruz...halbuki yumurta çatladıqında spermlerin yumurta etrafında hazır bulunması gerekiyormuşki çatladıqı anda içeri girebilsinler diye...yumoşlar çatladıqında çalışırsak spermler yumurtaya ulaşana kadar yumurtanın ömrü bitebiliyormuş...yani bu demek oluyorki yumoşların çatlamasına 2-3 gün varken sıkı bir şekilde çalışmamız lazım...evet canım doğru hatırlıyosun tekirdağlıyım , ben sen nerdeydin ben unutmuşum ama :18: :18:
bende senin gibi olumsuz olurum bazen , ama bak bahar geliyor hava güzel inşallah bu yeni dönemde güzel haberler vericez hepimiz birbirimize, senden umutluyum neden dersen çalıştın ve takibini yaptın inşallah güzel sonuçlarını da alırsın tatlımmmm
canım bende istanbuldayımben istanbuldaym canım stres memleketi istanbuldaym işte :/
cok gecmis olsun canommm, bende 6 ay önce 6 aylik dogum yaptim oglum sadece 2 gün yasadi ve melek oldu
sagol canim, evet moralimi yüksek tutmam lazim bu sefer, ilk bebegimizde hic korunmadik ama 1.5 sene sonra oldu, bu sefer
korunurken hamile kaldim, allah ol deyince oluyor, belki vardir bunda da bir hayir
canim benim ya sizi üzmek icin yazmadim özür dilerim, sadece arkadaslar da ayni seyleri yasayinca paylasmak istedim
hamileligim daha cok yeni 5. haftalik, dün doktora gittik keseyi gördü ancak,
Hastaneden bana 1 sene korunman lazim dediler cünkü sezeryanla dogum yapmistim, aradan 4 ay gecti ve ben korunurken
hamile kaldim, dün aslinda aldirmak icin gitmistim, cünkü kendimi daha hazir his etmiyorum, ama doktorum sakin aldirma, piskolojin kaldirmaz dedi, 4 ay yeterli bir süre dedi (kendi karisi dogumdan 6 hafta sonra yine hamile kalmis :)
canlar ciğerler nasılsınız bakalım?
öpüyroum hepiniziiii
iş güç uğraşıp duruyorum, nolur bana güzel haberlerinizi özelden yazın aklım hep burada ama hiç geçmişi okuyamıyorum iyice 4e bölündüm.....
işe geri dönüyorum kızlar Allaha emanet olun, dualarım sizinle sizde benden esirgemeyin Rabbim büyüktür ve her şeye gücü yeter gönlümüzdekileri karşımıza çıkartsın inşallah amin
ne alemdesiniz kızçeler ???? batını bilebilmek de güzeldir be
valla ipeğim ben uyuma modundayım.adamla dün kavga etmiştim.barışamadan akşam uyuyakalmışım.sabah da benikaldırmadan işe gitmiş.işin kötüsü tel de bozuk benim.
depresyondayımmmmmmmmmmmm
unutuldummmmmmmmmmmmm
vardır tabiki olmazmı canım, rabbim sağlık versin hakkımızda ne hayırlı ondan başka bilen olmaz, inşallah sağlıkla doğar bebişin canım :))))
doktor da onaylamış işte canım, daha 8 ay daha var doğana kadar canım, o zamana kadar inşallah bebişinde sağlıkla büyü sen de toparlarsın hayırlısıyla herşey güzel olur tatlım sen içini rahat tut tatlım
ben istanbuldaym canım stres memleketi istanbuldaym işte :/
canim benim ya sizi üzmek icin yazmadim özür dilerim, sadece arkadaslar da ayni seyleri yasayinca paylasmak istedim
hamileligim daha cok yeni 5. haftalik, dün doktora gittik keseyi gördü ancak,
Hastaneden bana 1 sene korunman lazim dediler cünkü sezeryanla dogum yapmistim, aradan 4 ay gecti ve ben korunurken
hamile kaldim, dün aslinda aldirmak icin gitmistim, cünkü kendimi daha hazir his etmiyorum, ama doktorum sakin aldirma, piskolojin kaldirmaz dedi, 4 ay yeterli bir süre dedi (kendi karisi dogumdan 6 hafta sonra yine hamile kalmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?