- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.001
inşallah tatlım o güzel haberleri hepimiz verelim hep beraber hamilelik geçirip yine aynı heyecanla doquma gidelim inşallah...sevinçler mutluluklar paylaşıldıkça çoqalıp anlam kazanıyor...hep birlikte seviniriz inşallahh...bizim diqer topikte herkes sırayla hamile kalmıştı biz 3 kişi kalmıştık geriye..nasıl üzülüyor insan...çalışmalarıma gelince biz hergün çalıştık riske atmak istemedim çünkü yumurtanın hangi saatte çatlayacaqı belli deqil..birde önemli bir bilgi daha öqrendim...bizler hep yumoşlarımız çatlayınca çalışmalara hız veriyoruz...halbuki yumurta çatladıqında spermlerin yumurta etrafında hazır bulunması gerekiyormuşki çatladıqı anda içeri girebilsinler diye...yumoşlar çatladıqında çalışırsak spermler yumurtaya ulaşana kadar yumurtanın ömrü bitebiliyormuş...yani bu demek oluyorki yumoşların çatlamasına 2-3 gün varken sıkı bir şekilde çalışmamız lazım...
canım bende istanbuldayım
Canım çok üzücü bir durum Allah sabırlık versin oqluşun şimdi seni cennetin kapısında beklicek sen gelmeden cennete girmicek cnm şeffatçi olucak inşallah..
canim benim ya sizi üzmek icin yazmadim özür dilerim, sadece arkadaslar da ayni seyleri yasayinca paylasmak istedim
hamileligim daha cok yeni 5. haftalik, dün doktora gittik keseyi gördü ancak,
Hastaneden bana 1 sene korunman lazim dediler cünkü sezeryanla dogum yapmistim, aradan 4 ay gecti ve ben korunurken
hamile kaldim, dün aslinda aldirmak icin gitmistim, cünkü kendimi daha hazir his etmiyorum, ama doktorum sakin aldirma, piskolojin kaldirmaz dedi, 4 ay yeterli bir süre dedi (kendi karisi dogumdan 6 hafta sonra yine hamile kalmis :)
kızlar ya çıkmam lazım inşallah yine gelebilirmmalesef işlerim yoğunlaştı nerden çıktıysa şimdi hiç yapasım yok ama siparişler beklemez byess
kızlar ya çıkmam lazım inşallah yine gelebilirmmalesef işlerim yoğunlaştı nerden çıktıysa şimdi hiç yapasım yok ama siparişler beklemez byess
yasakım doktora gitcekti naptıı acepppp :26::26::26::26:
hancekşmede misafir geldii
bende tavuk göğsü yapimmm bariimm yirikkkk
Slm kizlarr cok cok coooookk moralimm bozukkk herayy husrann yasamaktan biktimm canm cok sikiliyor test yaptm sonuc negtff teldn giriom haber verim dedimm cok cok uzgunumm eksik olann neeee
Slm kizlarr cok cok coooookk moralimm bozukkk herayy husrann yasamaktan biktimm canm cok sikiliyor test yaptm sonuc negtff teldn giriom haber verim dedimm cok cok uzgunumm eksik olann neeee
Kiz sen hamisdin dimi tze hamis yanlis hatirlamiyorum dimi. telden giriyorum da sarj bitiyo. kendine iyi bakselam kıslar ... ben geldim nassınız bakem..annadın hele...
tamamm canımmm
nasıl oldunnn ii çıktımı sonçlarınnn :26::26::26::26:
yasakım doktora gitcekti naptıı acepppp :26::26::26::26:
hancekşmede misafir geldii
bende tavuk göğsü yapimmm bariimm yirikkkk
Kiz sen hamisdin dimi tze hamis yanlis hatirlamiyorum dimi. telden giriyorum da sarj bitiyo. kendine iyi bak
evet iyi cikti, zaten ben hap aliyorum guatr icin, oda iyi cikti, dozuda iyimis...yani böyle devam...
Edam uzulme canim. ah o eksik olan sey bi bulunsa...... bizim adamlarin ceketi saglam diil galiba
nasılsın tatlım???
iyim tatlim, ne olsun...aynen devam haplara...folik asite aliyorum ve adet düzenleyicide (bitgisel).
sen nasilsin?
nasil gidiyor hamilelik canim :)
Bilmiyorumm bitanemm artikk aydan aya cok felaket cnm sikilmaya basladi ne yapcagimi sasirdim cnm hicbsey istemiyor o gelsnn istiyorumm artikk diyolarki stres yapma nasil yapmayayim insan olur olmaz dusunuyor ne yapmaliyimm blmiyorumm caresz kaldmmm artkk sikiliyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?