Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

endişelenmesee arzumm inşallahhh iii olcakk herşeyy
hepicmizz kavuşcas evlatlarımızaaa inşallahhh

Canim ya iyki aldirmadin psikolojin fln hepsi duzelir insallah. ben de 4 aydir korunmayi biraktim bekliyorum bebis gelsin diye yeni bebis aclarimi da azaltacak. rabbim fazla bekletmez insallah dua et bize de canim. sakin aklina kotu seyler getirme

kızlar ya çıkmam lazım inşallah yine gelebilirm malesef işlerim yoğunlaştı nerden çıktıysa şimdi hiç yapasım yok ama siparişler beklemez byess

kolay gelsin ipekimmmmm
gel gene özletmee moree kendiniiii

[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td] Dua Sahipleri [/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td] Sonuc [/td][td] Durum [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2​
[/td]
[td] 4 ad. okudu [/td][td] okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
3​
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
***​
[/td]
[td]
***​
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
***​
[/td]
[td]
***​
[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karabiberim [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Kikirikli [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] ErGiNSeNa [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]
[tr]
[td] Ruyabuse [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]
2​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]

[/tr]

[tr]
[td] Buryuk [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
***​
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Canomm [/td]

[td]
2​
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
***​
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Balah [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
2​
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41​
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
[/QUOTE]

Allah kabul etsin inşallahhh

yasakım doktora gitcekti naptıı acepppp :26::26::26::26:
hancekşmede misafir geldii
bende tavuk göğsü yapimmm bariimm yirikkkk

Slm kizlarr cok cok coooookk moralimm bozukkk herayy husrann yasamaktan biktimm canm cok sikiliyor test yaptm sonuc negtff teldn giriom haber verim dedimm cok cok uzgunumm eksik olann neeee

Slm kizlarr cok cok coooookk moralimm bozukkk herayy husrann yasamaktan biktimm canm cok sikiliyor test yaptm sonuc negtff teldn giriom haber verim dedimm cok cok uzgunumm eksik olann neeee

Edam uzulme canim. ah o eksik olan sey bi bulunsa...... bizim adamlarin ceketi saglam diil galiba

selam tatlım...üzme canını gülümsün.bebekler geleceği günü çok iyi biliyo sen merak etme.hüsran deme ...nasip de gülüm....Rabbim herşeyin yerini ve zamanını biliyor...

yasakım doktora gitcekti naptıı acepppp :26::26::26::26:
hancekşmede misafir geldii
bende tavuk göğsü yapimmm bariimm yirikkkk

nazımmmm kolay gelsin bacım...

Kiz sen hamisdin dimi tze hamis yanlis hatirlamiyorum dimi. telden giriyorum da sarj bitiyo. kendine iyi bak

evet gülüm ...Rabbim nasip ederse öyleyim galiba sende kendine iyi bak bebeemmm

Edam uzulme canim. ah o eksik olan sey bi bulunsa...... bizim adamlarin ceketi saglam diil galiba

Bilmiyorumm bitanemm artikk aydan aya cok felaket cnm sikilmaya basladi ne yapcagimi sasirdim cnm hicbsey istemiyor o gelsnn istiyorumm artikk diyolarki stres yapma nasil yapmayayim insan olur olmaz dusunuyor ne yapmaliyimm blmiyorumm caresz kaldmmm artkk sikiliyorummm.

iyim tatlim, ne olsun...aynen devam haplara...folik asite aliyorum ve adet düzenleyicide (bitgisel).

sen nasilsin?
nasil gidiyor hamilelik canim :)

hah iyi yaparsın gülüm... bende 3 aydır düzenli alıyodum folik asit...bebişlerin ne vakit gelceği belli diil sonuçta...

valla ne bilim ço farklı bi duygu yaaa...her adımımda o geliyo aklıma...ayy hala içim kıpır kıpır....

dilerim tez vakitte yaşarsınız bu duyguyu...

amin amin amin amin...

gülüm inanki kendine yazık ediyosun....hırpalıyosun...Alahtan sakın ümidini kesme....o zaman her şey daha zor olur...msj yazdım o kadar ama okuyamadın galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…