• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hangi bebek bezi-Islak mendil ?

bezde prima ve huggies arada gidip geliyoruz ikisi arasında.
ıslak mendil de nivea kullanıyoruz ama huggiesin mendilide çok güzel.
pişik kreminde popolin.

ben arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine mustella'nın yeni doğan için ıslak mendilini aldım. Eczanelerde satılıyo fiyatı 28 TL. Ama onu sadece hastanede ve sonra dışarıda felan kullanılırım evde ıslak pamuk kullanıcam.

bez de pirima kullandım.ıslak mendil uni baby yeni doğan dört ay kullandım.huggsden memnun kalmadım,gözlerimdeki makyajı sileyim dedim,inanılmaz yandım.çoçuğğu kimbilir nasıl yakıyor,şu an dalin aldım,memnunum.

ben bez olarak prima,ıslak mendil nıwea ve johnson's baby bu ikisinide çok beğeniyorum..zemuszemus

Son düzenleme:
Bez prima, ıslak mendil huggies, mustela ve chicco, pişik kremi desitin ve sudocrem. Hepsinden de çok memnunum...

3,5 aylık kızıma bende prima bez kullanıyorum
evde ılık suya pamuk atarak siliyorum dışarda yakın zamana kadar uni yenidoğan kullandım sonra jhonson baby kullandım(çok fazla parfümlü ama şimdi yenidoğan çıkarmış o da deniycem) bu ara dalin kullanıyorum.
Krem olarak sebamed be bepanthen merhem kullanıyorum.

selam kızlar. 5 hafta sonra doğum yapıcam inşallah. yavaş yavaş çantamızı hazırlamak istiyorum ama bez ve ıslak mendil konusunda karar veremedim. Yenidoğan olarak hangisini almamı tavsiye edersiniz? siz hangisini aldınız?
teşekkürler..

Bez'de : Ultra Prima...
Islak bez : Uny Baby yenidoğan (Ancak sadece dışarı çıkarken kullanmamı tavsiye etti doktorum evdeyken, ılık su ve pamuk'un en sağlıklısı olduğunu söyledi)
Pişik Kremi : SebaMed veya Mustela

bende prima diyom.ısllak mendil dalin kullandım.çok memnun oldum.ikisinide bi degiştirmek istedim bebiş pişik oldu..derhal eskiye dönmüştüm....neye alışıyorlarsa vazgeçmeyin devam yani...

prima yeni bebek 3 6 kg

uni yeni doğan doğal mendil ;)

krem chicco pişik kremi

Bez'de : Ultra Prima...
Islak bez : Uny Baby yenidoğan (Ancak sadece dışarı çıkarken kullanmamı tavsiye etti doktorum evdeyken, ılık su ve pamuk'un en sağlıklısı olduğunu söyledi)
Pişik Kremi : SebaMed veya Mustela

kışın bende su ve pamuk.kullandım.ama yazın ıslak mendil kullandım.bide bazı insanlar ıslak mendille altını temizlerler ama kurutmazlar.ayyy adı üstünde ıslak o yaa nasıl ıslak bezi sararsın.ben her altını ıslak mendille temizledigimdi muhakkak yumuşak peçete(solo dan asla vazgeçmedim)bir peçeteyle kurulardım....kendimizden düşünelim biz tuvalette nasıl tuvalet kagıdı kullanıyorsak onlarada lagzım dimi...

alkol içermeyen ıslak mendiller var canım ama ilk zaman doktorlar genelde ıslak mendili pek tavsiye etmiyorlar ben ilk 20 gün ılık suya batırdığım pamuklarla sildim çünkü gercekten çok hassas oluyor ciltleri

bez prima. huggies poposunu yara yaptı hem de prima daha ince ve yumuşak bana göre.
ilk aylarda ılık su ve pamuk kullandım sonra kesinlikle nivea açık mavi olanı. hem dokusu çok güzel hem de ıslak bırakmıyo.

bebek bezi olarak prima iyi bencede.ıslak mendil olarakda ilk üç_dört ay ben sebamedin yağlı mendilini kullanmayı planlıyorum.ben çok memnunmum yağlı mendilden hem bu sayede pişikde omuyor

primave ılık su.mendıl hıc degdırmedım içinde ne maddeler var hiçç bılmedıgım için dgru bulmuyom

Back
X