• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hangi bebek bezi-Islak mendil ?

bebek bezi prima tek geçiyorum biçoğunu denedim prima süper, en kötüsü canbebe
ıslak mendil ilk 3 ay uni baby yenidoğan kullandım,artık nivea kullanıyorum.memnunum.
pişik kremi sebamed,niveada güzel ama sebamed süper

kızlar doktorlar kesinlikle ıslak mendil önermiyorlar. tülbent yada ıslak pamuk kullanmamızı istiyorlar. yeni doğan için olan pamuklu yazanları bile istemyorlar.

Oğluşum için ilk birkaç ay ıslak pamuk kullandım. Şimdi ise Avalon ıslak mendilini kullanıyorum çok da memnunum. Arkadaşlar niveanın içersinde paraben var, lütfen paraben içeren ürünleri kullanmayın. Bir numaralı kansorejendir parabenler.

ilk prima aldım hep sızdırdı çişini dahada almadım
sonra molfix aldım ama oda çok torbalanıyorya

huggıes kullanıyorum çok memnunum ıslak mendilinide huggeıs kullanıyorum süper

daha hiç pişik yaha kızarıklık olmadı
bu ay dışarıda gezmede gerekirse elini yüzünü huggıes ıslak mendille siliyorum hiç bişey olmadı
banyo ferahlığını kullanıyorum harika
zaten alkolsüz ve arıtılmış su var içinde

Son düzenleme:
Oglum ilk dogdugunda prima almistim...Gece kackere ustunu degistirdigimi hatirlamıyorum cunku çişi devamlı dısına cıkıyordu..Sonra huggıes aldım cok memnun kaldım .Dogdugu andan itibaren ıslak mendil olarak da huggeıs kullanıyorum...Hic ıslak pamuk olayına gırmedim...Bezi bırakmadan önce (8 ay once bıraktık bezı) huggies bezdende sikayetim oldu oda dısarı sızdırmaya baslamıstı belki oglum buyudugu icin ??Şimdi duzelmistir bilemiyorum .Oglum 3yasında ve bez derdinden kurtulduk . Darısı kurtulmak isteyenlerin basınakaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ben bebek bezi olarak prima huggies baby star ve molfix denedim içlerinden en iyisi molfix bence. ıslak mendil olarak da molfix krem ve sut ozlusunu kullanıyorum cok ii bence. pişik kremi olarak ben zinco krem ve tyrosin kremi karıstırarak kullanıyorum hiçbir krem tam çözum olmadı bu karısımın dısında

selam ben prima kullanıyorum bebegım 55 gunluk memnunum ve altınıda ılık su yapıp bez ıle siliyorum şükür hic pişik yok ıs lak mendiller pşik yapıyor ve doktor kesinlikle tavsiye etmiyor reklamlara kanmayın

prima bez kullaniyoruz,islak mendil de en ucuzu neyse onu aliyorum-her kullanimdan once bol ilik su ile kullanacagim kadar mendili yikiyorum,su dolu kaptan bezleri alip alip sulu sulu siliyorum kizimin poposunu.ilk 3 ay uni yeni dogan almistik,onu yikamadan kullaniyordum.

islak mendili cesme suyunda ıslatıyorum hangisii oldugu hiç onemli degil..kuruyana kadar da bebeğin poposu havalandırıyorum..huggies organik pamuk bez kullanıyorum..

Bebek bezi olarak kesinlikle Prima Aktif Bebek veya Prima Premiun Care. Ama aktif bebek adet olarak Premium Care den daha fazla.Fiyatları ise hemen hemen aynı.Huggies i bebeğim küçükken kullandım ama yan bantları esnek olmadığından bebek tombikleştikçe yanlardan sıkıyor.Bu konuda en ideali Prima.Ayrıca Prima diğer bezlere oranla daha ince ve hemen şişip kocaman olmuyor.Özellikle Molfix ve Huggies te bebeğim altını doldurdu sanırken bakıyorum ki sadece biraz çiş yapmış

Islak Mendil olarak - Prima Temiz ve Ferah ,Huggies Banyo Ferahlığı veya normal mavi-yeşil paket, diğer bi tercih olarak da Dalin i önerebilirim.Hepsinden de memnunum.Hangisi indirimdeyse onu alıyorum .

ıslak mendil Molfix in kokusu hepsinden güzel emin olabilirsiniz.Ama bi ara ciddi bir ğişik yaşadık.O sıra Molfix kullanıyordum ,o sebep olmuş da olabilir.Bir de ıslak mendil ne olursa olsun sildikten sonra bebeği altını kurutur ve pişik kremi sürerseniz ,pişik sorunu yaşamazsınız.Ben öyle yapıyorum.Günde en az 2 kez pişik kremi(Popolin) kullanıyoruz.

bezde prima ıslak mendilde chicco pişik kreminde de chicco kesinlikle bebeğim ilk doğduğunda bunları kullandım ve çok memnun kaldım kızımda pembe beyaz bir çocuk cildi çok hassas biz bu ürünlerden hiç bir sorun yaşamadık tabii çocuktan çocuğa değişir..

Islak mendil kesinlikle dalin kremli diyorum çünkü ekstra krem sürmeye gerek kalmıyo yumuşacık bide bez olarak oğluma şuaan molfix kullanıyorum ama inş ilerde primaya geçicem 3 murasındayım ve çok kalın duruyo altında snki bezi dolmuş gibi arkadaş doğru kanıya varmış altını bi açıyorum doğru düzgün dolmamış bile bira ince olsa molfix daha avantajlı aslında ıslak mendili yanında hediye oluyo çoğu zaman primadada bu yok .....

Bebek bezi prima aldım, ıslak mendil yerine ıslak havlu tercih ettim. Parfumsuz, alkolsuz, hiç bir kimyasal yok. Parfumlu ıslak mendilleri çok sağlıklı bulmuyorum.

selam kızlar,

İdil baby nin yenidoğan ıslak mendilini kullanan var mı? üzerinde pamuk ve su yazıyo ama. kullanan varsa yorumunu merak ediyorum.

Her bebeğiğn cildine göre değişir mesela ben chicco pişik kremi aldım. kızımın poposuna değer değmez nasıl bağırdı anlatamam o nedenle pişik kremi seba-med.
bez prima-premium care
ıslak mendil ilk doğduğunda (6 ay kadar) uni baby yenidoğan katkısız.

çok şükür 2,5 yaşında hiçç pişik problemi yaşamadım. önemli bir şey dha var. pişik olmadığı sürece bebeğine pişik kremi sürme.

Bebek bezi prima yeni bezleri sıvı kakayı bile içine çekiyo gerçekten güzel yine bunun pampers ıslak mendili yada uni babynin ıslak mendili yenidoğan yağsız olanı süperrr 6,5 aylık oğlum var (çağrı) kullanıyorum çok memnunum bu konuda kokusuna aldanmayın alkolsüz ve kremli ve havlu gibi olanları güzell

bebek bezi prima aktif bebek en sevdiğim bez,hem rahat hem de sızdırma yok..ıslak mendil kullanmıyorum,ıslak pamukla temizliyorum bebeğimin altını..hiç pişik olmuyor.
ıslak mendillerin pişik yaptığını düşünüyorum..

Güzel konu bizlerede fikir oluyor bende ins ilk dogdugunda ıslak pamuk kullanmayı düşünüyorum sadece acil durumlar ve dışarısı icin unı baby düşünüyorum

Back
X