Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hangi bebek bezi-Islak mendil ?

bez olarak prima diyorum ben de.
ama bebeğin alt temizliği için hiç bir ıslak mendili kullanmayın derim. özellikle paraben içerikli mendillerden mutlaka kaçının.
hastanede temizliği nasıl yapacağım diyeceksiniz. Onun için ben de uni baby yenidoğan öneriyorum. ama eve geldikten sonra bebeğinizin popocuğunu pamuk ve sudan başka bi şeyle temizlemeyin derim.
burada okumuştum. üye arkadaşlardan birisi yazmıştı. ıslak mendillerin içindeki kimyasallar ileriki zamanlarda çocuğun erken ergenliğe girmesine bile yol açabiliyormuş. ıslak mendil satın almadan önce bi kere daha düşünün derim

yenidoğan için saf s ve pamuktan oluşan unibaby ıslak mendıl.. herkeeısn en yoğun önerdği marka bu...

Uni baby yeni doganlar icin ve huggies yeni dogan ben 6aya kadar bunlari kullandim alkolsuz tabsiye ederim.

ben ilk 1-2 ay sadece su ve pamuk kullandım ..ama yapamam dersen unıbaby yenidoğan için olan ıslak mendilden al derim ..ben unıbaby ,prima,molfix kullandım hepsindende memnunum şuan huggies kullanıyorum prima ve molfixten çok daha güzel huggies..

kızım yeni doğduğunda prima primumcare ve uni baby yenidoğan ıslak mendili kullanmıştım. bebeğin için ürün alırken içeriğine bakmanı tavsiye ederim ve içinde paraben bulunuyorsa kullanma.

Ayrıca bu kadar ayrıntıyı hiç bir anne bu kadar düşünmez. Çok iyi bir anne olacaksın gibi görünüyor.

Bende uni baby kullanıyorum ıslak mendil çok iyi.... Bezde prima aktif bebekle molfix kullanıyorum ikiside çok iyi hemen hemen molfix sadece biraz daha kalın ve geniş

daha doguma 4.5 ayım var kısmetse...
dün bitane ıslak mendil aldım kendim için alkol ve parapen yok öenmli olanda bu ikisinin olmaması...ama yinede ben bile yüzümü silerken ıslak mendili yıkayıp oyle kulanıyorum ...
arkadaşım eczacı organik getirtcem bi koli sanırım

twins baby ıslatılabilir pamuk kullandım bende ilk ay çok iyiydi denemeni tavsiye ederim birde eczacı tanıdığım niiveanın ıslak mendilini önermişti biraz daha büyüynce de onu kullanmayı düşünüyorum

prima premium care canım oğlum 17 aylık 1 kere bile pişman olmadım başkasını denemek hiç aklımdan geçmedi, ıslak mendilimizde prima ama huggies de tavsiye edilir herbebeğin cildi farklı tabi ama ben prima tavsiye ederim canım

ilk 6 ay unibaby kullandım, ama ondan sonra nivea kullanıyorum hala ve memnunum.

İndirimden 3lü nıvea fresh pure aldım çok güzelmiş tırtırlı yüzeyi ve pamuk gibi...çok beğendim prima mendil alıyordum ama bu unıbabyden bile daha kaliteliymiş bende unıyı 3 4 aya kadar kullanmıştım keşke hep nıvea alsaydım...en berbatta unı wıpers ıslak mendil annem almıştı getirmişti ama kalın odungibi uzamıyor koparamıyorsun kokusu bile bi tuhaftıı...duruyor hala paket.... Çok sert mendileri...acıtıyordu cildi..

İndirimden 3lü nıvea fresh pure aldım çok güzelmiş tırtırlı yüzeyi ve pamuk gibi...çok beğendim prima mendil alıyordum ama bu unıbabyden bile daha kaliteliymiş bende unıyı 3 4 aya kadar kullanmıştım keşke hep nıvea alsaydım...en berbatta unı wıpers ıslak mendil annem almıştı getirmişti ama kalın odungibi uzamıyor koparamıyorsun kokusu bile bi tuhaftıı...duruyor hala paket.... Çok sert mendileri...acıtıyordu cildi..bezde prima aktif bebek alıyorum memnunum şuan...

Erken doğum yaptığım için doktorum ilk başlarda sadece pamuk kullanmamı önerdi.Oğlumun cildi tahriş olmasın diye. Şuan 2 aylık olduk unibaby kullanıyorum. Birde prima yenidoğan gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…