- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Ama başka çaren YOk çünkü dedıgın gibi cok zor bi renk seçmişsin cırkın olabılır yoksaCanim bende oyle dusunuyorum ama gelen giden mahveder acik renk olursa, vallahi nasil zor bir renk secmisim..
Vallah bu kadar sigdi diger koltugumda kremSen seçenekleri atsan buraya öyle yokmu foto
Acik renk krem gibi.Perdeler hakiymis
Mor yap canim sen koltuklari
Lakin hali sadece perde koltukla karar verilmez parkeler ne renk ?
Perdeler benimkinin renginden ama acik renkten baska yapamazmiyim evde kucuk cocugum var surekli yaziyor...Eki Görüntüle 2086273 Eki Görüntüle 2086274 Eki Görüntüle 2086275
Modern tasarımlı bir koltuk modeli ve bu renk diyorum.
Bu koltukları hemen degıs bence aşırı bogmussun insanın içi kararır. Bence rahatlığını düşünme cok fazla gorsellıge de önem ver ve açık renk yaptır.Vallah bu kadar sigdi diger koltugumda krem
Zatem degisecekler . Misafir odasida yapacagim orasi pembe olacak ama xoluk cocuk geldinde acik renk ne olur diye dusunuyorum.. diger koltuklarim beyazdi. Cok kotu olmustu...Bu koltukları hemen degıs bence aşırı bogmussun insanın içi kararır. Bence rahatlığını düşünme cok fazla gorsellıge de önem ver ve açık renk yaptır.
Acik renk krem gibi.
Ayol mor biraz iddali olmazmi :)
Hahahah benimkinin moru gorunce ne yorum yapacagini biliyorumE canim acik renk istemiyosun iddiali olsun :)
Morla haki uyumu super olur ama halini kirlentlerini acik renk sec
Hatta hali kullanma derim temizlik cok daha rahat
Sen en iyisi o fonları başka odaya tak koltuğu istediğin renk yaptır :)Zatem degisecekler . Misafir odasida yapacagim orasi pembe olacak ama xoluk cocuk geldinde acik renk ne olur diye dusunuyorum.. diger koltuklarim beyazdi. Cok kotu olmustu...
Yaaa oturma odasini boyle bisey yapicam :) ayni anda..Eki Görüntüle 2086283
Sen en iyisi o fonları başka odaya tak koltuğu istediğin renk yaptır :)
Eklediğim resmi gördün mü?
Bak şu etnik desenler çok hoş oluyor çocukla da kir pas belli etmez :)
Yeni bir fotograf attim bak istersen
Mobilyalarınız ne renk duvarlar ne renk? Bir de tarzı ne mobilyaların? Hardal, mürdüm gibi renkleri ben de severim koyu renk perdelerle ama az, sade ve modern mobilya olmalı.Perdeler benimkinin renginden ama acik renkten baska yapamazmiyim evde kucuk cocugum var surekli yaziyor...
Acik yesil mi yani ?Bunu zeytin yesiliyle kombinlemelisin
O zaman istediğini yaptır taksiti bitince belki çocuk bir anda kesebilir belki oje sürebilir belki çamaşır suyu dökülebilirYaaa oturma odasini boyle bisey yapicam :) ayni anda..
Eger o fonlari baska odaya takacak olursam benimki beni oldurur taksiti bitmedi kizzaten baska oda da yok :))
Evimiz kira oldugu icin, sampanya rengi ev sahibinin boyattigi gibi.. yarin kendi evimiz olursa renkli boyatmak istiyorumMobilyalarınız ne renk duvarlar ne renk? Bir de tarzı ne mobilyaların? Hardal, mürdüm gibi renkleri ben de severim koyu renk perdelerle ama az, sade ve modern mobilya olmalı.
Yeni koltuklarin basinda nobet tutucam yemin ederim :)O zaman istediğini yaptır taksiti bitince belki çocuk bir anda kesebilir belki oje sürebilir belki çamaşır suyu dökülebilirbelli olmaz yani
Acik yesil mi yani ?
Derimki.. abi ortaya karisik biseyler yap isteYeni koltuklarin basinda nobet tutucam yemin ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?