Hangi renk olmalı?

perdelerin rengi güzel, ben olsam halıyı da düz renk hatta perdeyle aynı renk yapıp, koltuklarımı iç açan canlı renk çiçek yaprak desenleri seçerdim.

Koltuklar koyu turuncu. Arka yastıklar perdenin yeşilinden :)))) mondi Pierro koltuk takımını alın halısı da var . Çok güzel bi kombin olur

Koltuklar koyu turuncu. Arka yastıklar perdenin yeşilinden :)))) mondi Pierro koltuk takımını alın halısı da var . Çok güzel bi kombin olur
Evet begendim canim baktim simdi netten :) ama bizim firmanin urununden almak zorundayiz , bana kalsa kelebekten alicaktim ozman.
10 bin tl ydi. Bayilmistim

Evet begendim canim baktim simdi netten :) ama bizim firmanin urununden almak zorundayiz , bana kalsa kelebekten alicaktim ozman.
10 bin tl ydi. Bayilmistim
Bence turuncuyla çok güzel uyum oluyor yinede . Olmadı en fazla hardal. Bunun içinden görünecek şekilde ince tülle birleştirin perdeyi beraber bağlayın oda aldığınız koltuğun renginden. Çok zengin duruyor hem.

Koltuğunu zaten aldın mı sen şmdi anlamadım ben :)) krem kullanıyorum dedin?

Bana kalirsa toprak tonlari derimmm.. kahverengiyi pek sevmeyen bi insanim aslinda hemen kahverengi anlasilmasin.. :)
Vizon olur boyle kil rengi olablir yada cok soft kizilimsi kahve olabilir cirtlak olmayan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…