Hangi suyu tercih ediyorsunuz?

buyuce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
6
0
36
Eskişehir
SUlar da türlü türlü. Ben mesela Hamidiye su'yu tercih ederdim fakat artık Saka Su içmeye gayret gösteriyorum tadını daha çok seviyorum. Peki ya siz hangi suyu tercih ediyosunuz dışarıda yoldayken vs? Saka? Hayat? Danone? vss

biz erikli yada nestleyi alıoyruz bir uzman araştırmış en temiz su bunlar demiş hem tadıda daha güzel geliyo bize..

erikli içiyoruz. önceden su ayırt etmezdim ama erikli içtikten sonra artık diğer suların tadı hoşuma gitmiyor.

erikli diğerlerine göre daha yumuşak...bence en güzeli o...ama sanırım damacanası en pahalı olan da o...

arkdaslar en iyi üç su danone hayat (şaşal) erikli ve pınar su bnce biz yıllardr hayat su içiyoruz

Özkaynak...nestle

ya hamidiye icin birsey diyecegim..ilk ictigimde yemin ediyorum sanki camasir suyu iciyormus gibime geldi sonra üzerindeki degerlere bir göz attim ve hakikaten hamidiyenin icindeki klörür miktari diger sulara göre katkat daha fazla...bence düsündürücü

malesef bir çok markanın içinde ki nestle ve hayat su da buna dahil,alimünyum var.Ben alimünyum olmayan su tercih ederim.Bir de ph'ına bakarım mutlaka,bazik olması önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…