Hangi suyu tercih ediyorsunuz?

evde nestle
yolda giderken nestle yada erikli
okulda alırsam sırma içmek zorunda kalıyorum 20 kuruşluk suyu 50 kuruşa kazıklıyolar her gün
bu arada pınar su hayatımda en sevmediğim su 1 yudumunu bişe zor içiorum çok kötü bi tadı var

Arıtma cihazı taktırdık onu kullanıyoruzz..
ßundan önce ErikLi kullanıyorduk.

çok fazla su ayırt etmiyorduk heralde tatları birbirine çok yakın olduğu için , ama erikli kullanmaya başlayınca diğerlerinin musluk suyundan farklı olmadığını anladık , kullanmadığım bi kaç marka var onlara çamur atmıyım şimdi tabi..

valla boruların asbesli olup olmadığından emin olsam musluk suyu içecem artık, su olayı resmen dert oldu yaz günü, bu arada erkan topuzun dediğine göre su markalarını 3 ayda bir değiştirmek lazımmış, bende eriklinin tadını seviyorum

kesinlikle erikli diyorum hele varya iftarda ezan okunurken o orucu buz gibi erikli suyla bozmanın keyfini anlatamam

biz kardelen alıyoruz fakat;

ihlas arıtma pazarlayıcısı en iyi su ERİKLİ dedi

benim dedem geçen sene akdeniz üniversitesinde böbrek nakli oldu ordaki profösörler erikliyi önermiş en iyi su olarak o zamandan beri erikli alıyorum

inanın erikliye alışınca diğer sular çok yavan geliyor..

Ladik akdağ alıyoruz(Samsunun ilçesi akdağ ve kaynak suyu)
yada Erikli.
Ama damacana almıyoruz eşim toptancısından alıyor 5 litrelik kolilerle 40-50 tane getiriyor bir getirmesine.

biz evimize arıtma sistemi taktırdık 1 buçuk milyara yakındı ama yemeklerimi çayımı herseyimi temiz suyla yapıyorum çok raht herkese tavsiye ederim damacandan daha lezzetli vede ilk başta para ödüyosunuz ama kesinlikle karda oluyosunuzz

ben 3 ayda bir markayı değiştiriyorum en son fındık su aldım çok yumuşak ve hoşumuza gitti

Bende sürekli marka değiştiririm en son durusu aldım.Neye güvenecegimizi şaşırdık sanırım en iyisi çeşme suyu. En azından denetimi daha sık yapılıyordur.

eve girmeyen su markası kalmamıştır heralde

biz pınar madran alıyoruz

hiçbir suda madrandaki inceliği yakalayamadık

bizim sebil yaz kış 6 derecede soğuk tüketmeyi seviyoruz

yada alışmadığımızdan bilemiyorum

oda sıcaklığındaki suyu içemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…