Hangi suyu tercih ediyorsunuz?

Bir arkadaşım üniversitede bu hazır sular üzerine bir ödev hazırlamıştı. Sonuç olarak en iyi suyun Nestle olduğunu söylemişti. Ondan sonra da Erikliymiş. Ama gene de sürekli aynı suyu içmemek lazım tabi. 2-3 ayda bir değiştirmek gerek.

ben Erikli ve Nestle alıyorum ikisi de Uludağ'dan çıkıyor.Kaliteleri birbirine yakındır diye düşünüyorum.Tabi arada değiştirmek gerekiyormuş,arada sırada da pınar alıyorum

Çeşme suyu :S

dışardayken Nestle den başka almam ama.

vittel, kestane, nestle, erikli, hamidiye, abant, aquafina. herhangi bir bakkalda erikli bulabilirsiniz. genelde vittel içiyorum. kestane cam şişede mesela, plastikler pek sağlıklı değil aslında. haftada bir evian içiyorum çok yararlı, tadını sevmesem de..

suyun markası değil ph önemlidir ve en az 8 ph olmalıdır buna çok dikkat ediyorum..

Erikli diyorum ve asla sırma su içmem. Sırma içmeyeceğim diye sokaklarda susuz dolaştığım da çok olmuştur.

evet evian süper bence dekaydirigubbakcemile5

ben jav su kullanıyorum.temiz ve lezzetli bir su.özellikle jandarma vakfının olması ve suyun gelirinin jandarma vakfına yansıması da beni ayrıca mutlu ediyoryerimseniben

evde erikli suyunu kullanıyorum ama evde şişem olmayınca güzelpınar alıyorum o da güzel kaydirigubbakcemile5

giresun'un meşhur suyu olan
Fatsu'yu kullanıyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…