ah çocuğum olsa da....sevmeyen sevmesin ben öyle bir severim ki...
oğulların çocuğu ve ilk erkek torun daha çok sevilyor bence.kötü bişey ama çok gördüm
Evet bende cok duydugum icin konu actim. Bu arada ben galiba hamileyim
Benim babaannemde bize çok düşkündü amcamin çocuklarına yapmadığını bırakmazdı hele halalarım bizi öperdi onlar öyle bakardılar çocuktuk anlamazdik nasıl ki halalarım evlendi çocukları oldu babaannem onlara can veriyor biz amcaminkilerle aynı konuma düştükannem çok kızardı halalarıma o da yiğen ayıptır diye şimdi yengemle annem babaanneme çok kızıyorlar hatta amcamin kızı hiç yanaşmaz onlara anne tarafına daha düşkün
Halamla babaannem karşılıklı oturuyorlar yengemle de biz halamin çocukları hep ordalar biz gitsek başım ağrıdi diye kovalardilar bizi
Herkes erkek çocuğunun çocuklarına ölür babaannem kızlarına
Bence alakası yok kim daha çok görülürse o sevilir gözden ırak gönülden ırak aynen böyle.Merhaba kizlar... benim cocugum yok henüz.. evliyim..
benden sonra abimde evlendi.. onlarinda cocugu yok henüz ama abimle yengemde cocuk istiyor artik esimle bende..
Merak ettigim bir konu var: Kiz tarafinin cocugumu daha cok sevilir yoksa erkek tarafininmi?
yani söyle söyleyeyim annem mesela bir laf söyledi: Oglumun cocugu bana biraz daha yakin olur cünkü ayni kandan gibi bir laf etti.. ben üzüldüm acikcasi soncuta bende onun kiziyim.. esimde evet anliyorum deyinceböyle olduM
yani onlara göre ogullarinin cocugu daha yakin oluyormus daha cok "seviliyormus" yani farkli oluyormus ne bileyim ya
sizcede böylemidir? ailenizde gözlemlediginiz böyle durumlar varmi?
sizler ne düsünüyorsunuz bu konuda? genel olarak sormak istedim..
Eski konu olmasina ragmen guncellenmesi icin yazicam tatsiz konudan muzdaribim. Kayinvalidem ogluma asiri düşkün iyiki bi altli ustlu oturuyoruz illa hergun gorcek selamimi almaz oturur bagira bagira cocugumu sever iyi hos sevsin ama takintili oglum onu daha cok sevcekmis beni bile istemicekmisbuyu yunce onunla yatcakmis onun soyu sopuymus annen benim kadar degerli olamaz dicek kadar ileri gitti halbuki en kucuk torunu kizinin da cocuklari var uzaktalar arada bi geliyorlar onlarin yannda bile benim oglumu seviyor.bi de ilerde onlara kosucakmis anneannesi 2. Plan diyor utanmadan .. Neymis soyadi ayniymis. Cahi insanlar soyadi olarak . cagdas insanlar zurriyet olarak bakiyorlar duruma annem her torununu cok seviyor ayirdigini gormedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?