Öyle sürekli benzetildiğim biri yok ama arada bazı hint kadınlarına benzetirler beni ama çok saçma yani
wooow hint kadınlarımı öyleyse sen eminim güzelsindir :)
beni de Burcu KARA'ya benzetirler
o kadar çok kişiye benzetiliyorumki..
en son arkadaşım huzur sokağındaki şükranın sonradan çıkan bi kardeşi varya ona benzetti
teyzem kurtlar vadisindeki savcıya benzetiyor
başka bi akrabamda öyle bir geçer zamankide ki caroline benzetiyor:))
sibel can a benzetirler beni hep çocukluğumdan beri hiç değişmedi bu mesele
maaşallah merak ettim şimdi fotoğrafınızı bizimle paylaşma imkanınız var mı acaba ?
şuanda bilgisayarda hiç resmim yok ama bi ara çekilip atarım gerçi fotomu da olduğu gibi buraya eklemek istemiyorum hemen Google da yayınlanıyoz
ilk kez tanısıtıgm cogu kısı benı mutlaka bır yakınına benzetır nedendır bılmıyorum..sıyah uzun saclı beyaz tenlıyım.. cogu kısıde fahrıye evcene benzetıyor....
şu üç kişiye benzetildim. evet ne yazık ki içlerinde zeynep tunuslu da var.intihar mı etsem...
Eki Görüntüle 666506 Eki Görüntüle 666508 Eki Görüntüle 666509 Eki Görüntüle 666510 Eki Görüntüle 666511
üç alakasız tip. nevra serezlinin gençliğine, kristen stewart ve zeynep tunuslu ya benzetiliyorum. içlerinde beni en sinir eden tabii ki zeynep tunuslu. ama iyi hallerine benziyorum diyelim.fotoşopla üçünü birleştirsek bana varabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?