Hangi ünlüye benziyorsun:) ?

sa_re

Günlerimiz hasret oldu..
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
595
543
323
Çevrenizde çok benzediğinizi söyledikleri bir ünlü var mı ? Insanlar çift yaratılmış derler hadi kızlar buna kendimizden örnekler verelim :)

bazen türkan şoraya benzetrler ama aslında alakası yoookkkk

Öyle sürekli benzetildiğim biri yok ama arada bazı hint kadınlarına benzetirler beni ama çok saçma yani

beni de Burcu KARA'ya benzetirler

o kadar çok kişiye benzetiliyorumki..
en son arkadaşım huzur sokağındaki şükranın sonradan çıkan bi kardeşi varya ona benzetti
teyzem kurtlar vadisindeki savcıya benzetiyor
başka bi akrabamda öyle bir geçer zamankide ki caroline benzetiyor:))

maşallah nazar değmesin sana :)

sibel can a benzetirler beni hep çocukluğumdan beri hiç değişmedi bu mesele

maaşallah merak ettim şimdi fotoğrafınızı bizimle paylaşma imkanınız var mı acaba ?

şuanda bilgisayarda hiç resmim yok ama bi ara çekilip atarım gerçi fotomu da olduğu gibi buraya eklemek istemiyorum hemen Google da yayınlanıyoz

ilk kez tanısıtıgm cogu kısı benı mutlaka bır yakınına benzetır nedendır bılmıyorum..sıyah uzun saclı beyaz tenlıyım.. cogu kısıde fahrıye evcene benzetıyor....

şu üç kişiye benzetildim. evet ne yazık ki içlerinde zeynep tunuslu da var. intihar mı etsem...

üç alakasız tip. nevra serezlinin gençliğine, kristen stewart ve zeynep tunuslu ya benzetiliyorum. içlerinde beni en sinir eden tabii ki zeynep tunuslu. ama iyi hallerine benziyorum diyelim. fotoşopla üçünü birleştirsek bana varabiliriz.

hangi unlu size benziyor demek istedin galiba?

ben degil de kuzenim hulya avsara acaip benziyor.. (modern haline eski filmlerindeki haline degil tabi )

Son düzenleme:
şuanda bilgisayarda hiç resmim yok ama bi ara çekilip atarım gerçi fotomu da olduğu gibi buraya eklemek istemiyorum hemen Google da yayınlanıyoz

evet haklısın eğer sorun olacaksa koymaman daha doğru :) yinede ben çok merak ediyorum...

ilk kez tanısıtıgm cogu kısı benı mutlaka bır yakınına benzetır nedendır bılmıyorum..sıyah uzun saclı beyaz tenlıyım.. cogu kısıde fahrıye evcene benzetıyor....

en güzel kız tiplerindendir siyah saç beyaz ten desene sende güzelsin :)

çok şakacısın :) evet bencede bu üçüsü birbirine benzemiyorlar sen moralini bozma canım eminim sen hepsinden güzelsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…