Hangi ünlüye benziyorsun:) ?

hangi unlu size benziyor demek istedin galiba?

ben degil de kuzenim hulya avsara acaip benziyor.. (modern haline eski filmlerindeki haline degil tabi )

hülya avşar güzel kadındır kuzenine maaşallah diyorum :)

burcu kara güzel bir bayan onun gibiysen emin ol çok güzelsindir :)

çok teşekkür ederim ben de benzetiyorum kendimi çok da güzel kadındır (ukalalığında bu kadarı) :) sadece gözlerim renkli değil ela

yıldız asyalı, fahriye evcen'e benzetirler beni. biraz çocuksu bir yüzüm var

Beni jennifer lopeze e benzetirler. gerci angelina jolie yede benzeten oluo. Aslında burnum hülya avşarın kopyası..ama genel olarak Adriana lima ya benziyorum, gerçi gözlerim..vik vik vik. (Ya bi yürü git) :83:

Beni jennifer lopeze e benzetirler. gerci angelina jolie yede benzeten oluo. Aslında burnum hülya avşarın kopyası..ama genel olarak Adriana lima ya benziyorum, gerçi gözlerim..vik vik vik. (Ya bi yürü git) :83:

ya bi yürü git derken ?

ya bi yürü git derken ?

Ya bi yürü git = " Aslında ne hülya avşara ne adrianaya ne angelina ya nede jennifer a , hiç birine benzemiyorum. Ama sonuçta burası sanal ortam ve ben profilimden ibaretim. Istediğim kişiyi yazarım benziyorum diye (benzemediğim halde). Ki ben böyle yapmaktansa altarnatifleri sunuyorum. Seç beğen al." Ki ben buna kinaye diyorum.

Açıklattırmayaydın iyiydi

ben bu konuyu tartışma yaratmak için açmadım sadece bir soru sordum arkadaşlarla güzel güzel eğleniyoruz tartışma yok :)

ben bu konuyu tartışma yaratmak için açmadım sadece bir soru sordum arkadaşlarla güzel güzel eğleniyoruz tartışma yok :)

A a tartışma nerden çıktı. tartışmak için söylemedim. hani bi değişiklik olsun demiştim, birazda esprili olsun. yanlış anlaşıldıysam afola

Ben kinayeni anlamis bulundum. Resim koymadan kimseye inanmam

A a tartışma nerden çıktı. tartışmak için söylemedim. hani bi değişiklik olsun demiştim, birazda esprili olsun. yanlış anlaşıldıysam afola

yok estağfurullah olur mu öyle şey hani sen öyle deyince ne biliyim sandımki tartışma çıkarmak istiyorsun asıl sen kusura bakma :)

hehe :) güldüm bu mesajına.aklımdan geçeni sen benden önce yazmışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…