hangi unlu size benziyor demek istedin galiba?
ben degil de kuzenim hulya avsara acaip benziyor.. (modern haline eski filmlerindeki haline degil tabi)
burcu kara güzel bir bayan onun gibiysen emin ol çok güzelsindir :)
Sordum çevremden bir kaç kişiye kimseye benzetemediler:)
maşallah nazar değmesin sana :)
benide adını feriha koydumdaki Ferihaya yani Hazal Kayaya çok benzetiyorlar
yıldız asyalı, fahriye evcen'e benzetirler beni. biraz çocuksu bir yüzüm var
Beni jennifer lopeze e benzetirler. gerci angelina jolie yede benzeten oluo. Aslında burnum hülya avşarın kopyası..ama genel olarak Adriana lima ya benziyorum, gerçi gözlerim..vik vik vik. (Ya bi yürü git) :83:
aaa ciddi misin benide hazala benzetiyorlar. Gözlerim mavi değil ama fatma giriğe benzetenlerde oluyor :)
ya bi yürü git derken ?
Ya bi yürü git = " Aslında ne hülya avşara ne adrianaya ne angelina ya nede jennifer a , hiç birine benzemiyorum. Ama sonuçta burası sanal ortam ve ben profilimden ibaretim. Istediğim kişiyi yazarım benziyorum diye (benzemediğim halde). Ki ben böyle yapmaktansa altarnatifleri sunuyorum. Seç beğen al." Ki ben buna kinaye diyorum.
Açıklattırmayaydın iyiydi
aa güzelmiş
benim gözlerim yeşil ama herkes gözlerimin mavi yeşil kıyafetime göre değiştiğini söylüyo
ben bu konuyu tartışma yaratmak için açmadım sadece bir soru sordum arkadaşlarla güzel güzel eğleniyoruz tartışma yok :)
Beni jennifer lopeze e benzetirler. gerci angelina jolie yede benzeten oluo. Aslında burnum hülya avşarın kopyası..ama genel olarak Adriana lima ya benziyorum, gerçi gözlerim..vik vik vik. (Ya bi yürü git) :83:
A a tartışma nerden çıktı. tartışmak için söylemedim. hani bi değişiklik olsun demiştim, birazda esprili olsun. yanlış anlaşıldıysam afola
olsun senin güzelliğin yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?